kina och hejdå

mitt sällskap lämnar mig för den här gången. haft askul, nu en sista måltid bestående av kinamat tillsammans innan avgång. i slutet av veckan drar jag till g och rehabar. f.ö köpt dammsugarpåsar, asbra. läsa bok och sova sen, puss.

look what the cat dragged in.

barnförbjudet. damla, my man. en till är på väg, shit. hon sminkar sig tydligen på tåget.


hej mamma

min mor hälsar till alla djur i skogen via skype. haft dag på stan, köpt soffa, skitsnygga skor, aah jag dör för dom. secondhand-trams och nu middag. hungrig. betti ringer på dörren. pus!


snö och bruch och godmorgon

vaknat med sussipussi, blivit kliad på rygg och fått kaffe i sängen. nu blir det lodig lördags-brunch på hotellet i vanlig ordning. snöar massa utanför. göra av med pengar på stan och bokrean. och kanske "ny" soffa. får se, puss!


ziggy played guitarr

yes jag har fuckat upp bloggen, love it. lite rörigt, representerar mig mycket väl.

9 crimes

weekend. nothing changes but the name. that's how i role.

astrött efter spinning. nu kiwi och finvin i min ensamhet. lite plugg kanske. roligare än så blir det inte. kan jag bli vuxnare än såhär? höhö


see the world

fantastiskt. jag vill ha en ryggsäck, en kamera, en flaska vin,
ett interrail kort, en transsibirisk järnväg, en sliten pocketbok
och ingen plan.
alls.

det gör lite ont i hjärtat faktiskt. saknar peking, journalist's home
och istanbul. vad gör jag här?


hej växt.

fina kalanchoe. så heter tydligen min nya blomma som var svindyr. det där sistnämnda var ironi och den kommer med stor sannorlikhet att dö inom ett par dagar. jag gillar den medans jag kan! haft fin dag med farid, betiel och tuva. lunchade, kollade himla fina (loppis) möbler. jag fick mycket kritik av mitt val av soffa, så jag sket i att köpa den. dammsugit ihjäl mitt hem, joggat ett par km, lyssnat på p3-planet. nu blir det avocado sen läsa montecore av hessen khemiri.


wild at heart

kom hit då. åh. fin pojk.
nu ska jag jobba, sen skola, sen lunch med f som kommer över dagen.


oh-o black betty

då blir man glad. mitt hår är skitäckligt så jag beslutar mig för tvätt av det. du vet vad jag talar om och om du inte vet, vet du när jag talar om det. f.ö kom riktiga bettan hit efter jobbet och mycket riktigt, matade mig. jag vill sitta i en cab med mina raybans och hålla på tills jag dör. inter-chelsea 20.30, inte missa. tvätta hår var det. godnatt. oj vad abstrakt det blev av allt.


the imaginarium of dr. parnassus

ja, jag vill se den.


rör

det knackar i mina rör. ett litet mini-troll i dom där värmerören längs väggen, undra, undra. jag fattar inte varför, blir fan galen. som en knackning på dörren liksom. vill nog bara ha min uppmärksamhet. knacka på du främmande sak. det var en utmaning. jag har träningsvärk i rumpan, kan inte gå som folk. i-lands.

heyray/whatsupray


bcoolskipschool.

idag är jag inte pigg. så jag lirar tv-spel i min ensamhet och överväger laga mat. eller så fortsätter jag dricka avslagen ramlösa. för övrigt så skolkar jag för tillfället, skäms.

bryt en stav

os är fett kul. och spännande. kate och jag lyssnar musik tillsammans.


a milli a milli a milli a milli


jag vill ha en mops

rock behöver en homeboy. men jag har lite tid, vet inte om det skulle fungera bra. nej jag tor inte det. men jag vill ha en liten mops som heter bob eller äpple. jag skulle krama han hela tiden och vi kunde dricka te tillsammans.


let's go to the park. and get lost.

set up the alarm, he is here.

dontforgettodrinkmilk


golden knife

rocky och jag åker till himlen. han kör såklart. han föredrar bonnie tyler under våra road-trips. powernap efter det.


wake/up/in/the/morning, feelin' like:

vaknade för ungefär en timme sen. känns inte okej att vakna på eftermiddagen. känner mig lost. måste vara tenta-tröttheten och det vita vinet. kaffe och promenad i solen nu. melodifestival och te sen. nu ska jag brusha mina teeth with a bottle of jack. höhö.


TACK OKÄND MÄNNISKA!

mitt körkort har varit borta hela veckan. helt förjävligt faktiskt. ringt runt till yogan, pressbyrån, skolan och alla konstiga ställen jag befunnit på mig på. testade polisen fastän de skulle ringa upp mig om det fått in mitt legitimation, naturligtvis. de gjorde inte polisen minsann! MEN! någon snäll person saved my ass och hade hittat den och väldigt snällt och ärligt lämnat in till polisen. tack okända person, du kommer få good kahrma av mig. puss!


efter-tenta

efterfest i all ära, men idag hyllar jag efter-tentan. pipa, te, jazz och kärlek. tentan gick för övrigt rätt ok. skönt att åbäket är gjort. nu ska jag äta ensam-lunch och läsa DN.


your crime is time.

tänk om jag kunde flyga. då hade jag flugit iväg till solen. eller to the seaside. suttit på charm, druckit kaffe och studerat strukturanpassningsprogram. trötter, godnatt.

rädda apelsinerna!

askul! plugget känns genast mindre viktigt.

you give me fever

skolan ger mig huvudvärk och feber. småsvettats hela dagen och smygig-huvudvärk. skitdrygt. tentaångesten intar sig i sin ordning, mycket riktigt. idag ska jag äta pannkaka, det ser jag litegrann fram emot. ännu mera fattig blev jag också, när jag insåg att jag inte hade betalat jävla kåravgiften. det måste göras, annars får man inte skriva tenta. och skolan är free in sweden. NOT. puss.

goodmorning

hej alla. jag vill sova hela dagen helst. vill ta tåget till arlanda och hänga på starbucks. men sveper kaffe hemma och beger mig iväg mot universitet. pussis!


OS - sjukan

jag älskar OS. fan vad otippat! kan inte sluta läsa om det, titta på det och prata om det. okej, kanske aningen överdrivet där, men askul är det. varit med vänner ikväll, mys. plugg imorgon, tenta på fredag. godnatt för idag.

hos betiel skiner solen

har spenderat kvällen med tjejerna. det bjöds på bakad kaka, saft, kaffe, polly och os på tv. vi mår himla gott tillsammans! fått reda på att älsklings damla kommer upp och hälsar på lagom till lön och maskinen på stats. asbra! nu läsa konflikthantering, g som i gemenskap och sen sova.


hello my friend.

hoppas jag ser tillräckligt pretto-nördig ut för försäkringsjobb. papper ska skrivas under nu. sommaren är fixad. kommer mer info sen. efter det ska jag fanimej plugga så ögonen blöder och sluta tjura. solen skiner ju!

grispuss!

nej

pallar inte filosofera hela tiden. trött, tråkigt, jobbigt. jag är inte den som hänger ut livet här, men ack sån depp kharma det är runtom mig. borde vara lycklig nu. jag har fått jobb, klarat tentan som var grisigt-svår. vill dra härifrån. nu! borde plugga tenta, men kan inte koncentrera mig. all min fina musik har blivit jobbig att lyssna på. allt är så relaterat till saker. helst av allt åker jag till mamma. hoppas yogan fångar mig.

hollywood hills

så jävla typiskt mig. var på markus krunegård i helgen. kännde till honom litegrann, typ sådär hört-på-p3-nivå. hört talas om. nu gillar jag han mycket massor. lyssnat hela dagen. det är ju nu jag vill se han. tyyypiskt. att uppskata saker när man redan mist det. alltid så med allt. för övrigt ska jag tvätta. sen yoga. saknat min yoga.




bästa brudarna

hemkommen från sara på förrådet. pratat, skrattat, kramats och ätit glass med massa frukt. jag har snällaste tjejerna i min klass. vi får alltid varandra på topp. de senaste dygnet har jag sovit ca 2 timmar. ganska trött. ny vecka imorgon, nya tag! tentavecka framför mig, nu jävlar blir det plugg.

vi åkte till berget

fina tjejer kom och hämtade mig för utflykt denna soliga dag. vi klirrade fika och tog finbil mot södra berget. tittade på utsikten, njöt av solen och skrattade åt saker. alldeles lagom söndags-aktivitet. har ätit mat. överväger gå och köpa glass. gårdagen var himla kul.



pretty saturday

vi är trötta och glada. ätit grötfrulle ska dra iväg till ica och handla halvfabrikat saker som går fort att äta. plus abourginer. dra ner för fika på staden sen. eller rullar ner ett kvarter typ. ikväll bär det av för nästa festlighet. åh. vilka lyxproblem vi har.



töntarna

jag och rocky are giving you the finger. det är något fint! hej rocky.


tgif

japp, fredag - igen. fint det! solen föds utanför mitt lilla fönster och jag ska dra iväg till jobbet och prata inför sommarperioden. sen blir det plugg och chillpill innan annat.


puss

music


såhär gör jag och malin när vi inte gör något annat. nu möte, möte, möte!

rkuf-meeting

nu drar jag hem från skolan, ska på rödakorset-möte ikväll. laddar upp med lite käk innan. jag vill se sol idag. jag vill gå på yoga med. mycket man vill. tenta om precis en vecka, bör verkligen studera inför den med. imorgon är det fredag, jobbmöte och fest på schemat. woho!

the champagne is always cold

jag är tillbaka till s. efter en askonstig tåg/bussresa hem. lokföraren var berusad så vi blev typ 2 timmar sena. fick ta buss vidare och hoppas SJ dör. sitter och funderar på om jag ska tvätta mitt smutsiga hår eller inte. orkar inte och plus att det snöar ute. känns tråkigt att tvätta hår då. kan lika gärna köra på mössa och anonym. vet inte. åh. för övrigt lyssnar jag på jay z - forever young. asbra låt! annars är allt vanligt och i sin ordning. vart i gävle och blivit ompysslad av familj, underbart.


finally!

min, min, min! fast begie. jag vill ha vår typ nu. för övrigt är jag på rehab hos mormor. vi sitter i matkoma tillsammans. fett skönt, återkommer på senare dagar.


trötter

äta mat och åka tåg. det är mina mål inför denna söndag. sätter ribban högt idag. man mår som man förtjänar, men det var ju kul när man väl var där. hehe.


sexy!



...

the wait is over

suz är hemma hos mig. vi har shoppat, snackat skit, druckit kaffe, ätit gott. nu lagas det lax och fixas. lite chill innan dans ikväll. förhoppningsvis möta upp klass-tjejerna senare. blir kul! imorgon hänger jag med till g-town. saknar family.


alldeles fantastiskt

japp, såg laleh igår som sagt. vi kramades. det var vackert och jag grät med ett glas rödvin i handen. bjuder på suddiga mobilkort.


och fina, petite sandra var med.

hälsa på laleh

hej jag ska se laleh sjunga om en liten stund. länge sen vi såg sist, saknat henne. det blir jag och goda vänner på stats. puss!


back to fashion

mina två nya fina barn. japp nu var det slutshoppat. nu bör jag kasta mina tonfisk-sopor. uuuhh. imagine the smell!


sparsamhet är inne

jag ska sluta småshoppa hela tiden. därför var jag på återkommande mode härom dagen som jobbar tillsammans med erikshjälpen, fast de väljer ut de bästa kläderna, sorterar liksom. ska packa upp alla mina guldkorn innan gymet och spinning. kolla in, himla osmickrande påsar. jag ska ge dom nytt förslag. puss!


att komma överens med vintern

vi har aldrig klickat, jag och vinterhalvåret. ogillar mörker, kyla och massa kläder. inte förrän idag när jag ledsnade på att sitta inne och inbilla mig att var är söndag som jag insåg att det var helt okej. tog en promenad i snön med p3-dokumentär i lurarna och beskådade det vita. jag måste sluta klanka ner på den. om jag ger vintern en chans så blir det nog enklare att ta emot våren. sex & the city mys nu. imorgon ska jag köpa en fredskalla. pronto!



skaffa musch, få respekt

jag vill ofta ha förändring i mit liv, på gott och ont. överväger mustach. kan bli en trend! jag känner mig töntig.



SNYGG SNYGG FILM

jag vill se en romantisk tjejfilm. den här vill jag se! jag känner mig tjejig idag. jag vill äta cashewnötter med yoghurt. shit vad jag har förväntningar på den här filmen. kolla in skådespelar-eliten! åh, åh bradley cooper! lite less på badboys a'la snabba cash. nu ska vi in med myset och ruset. nu rehab innan lunch hos signes. puss!



preparation:

okej, detta var en tid sedan. nu är vi lite mer stylisch. man i love college.
maria♥, kom och runddansa till hoff!


tvätta och inte träna

jag har tvättat hela eftermiddagen. bäddat, städat och levt. till och med fått hall-lampan fixad när jag var i skolan. finally! planen var att dra till gymet men jag orkar inte det idag. får ta det lite lugnt, annars ledsnar jag lätt. hängt en sväng på kulturmagasinet och biblioteket. luktat på van gogh-böcker. kåren har pubafton ikväll. känns inte for the moment speciellt lockande, men om vi låter kvällen gå lite och lyssnar på red hot chili, så kanske, kanske man blir sugen senare. och om jag får klä mitt offer malin. det är ganska kul. saknar mamma för övrigt.


dröm

and even when you find what you r looking for, keep on looking, with enthusiasm and curiosity. in spite of the mistakes that will eventually be committed, love is stronger, it allows the bird to fly free, and each step will be not just a movement forward but will contain in itself a whole new path.

ett nytt försök. godnatt nu.

time for some NBA

eller inte, men vi drar till kvällens basketmatch i alla fall. brukar vara himla drag och underhållande! kom hem från gym med grann-m nyss, skitbra boxningspass. lyssnar på fet r&b och dör en sväng innan jag är på g igen. puss!

casuall tisdag

orkar inte. började morgonen med blommig klänning, såg att det var typ 20 minus och blev sur. därför tänker jag inte sminka mig idag heller för den delen, detta i full protest mot kylan. casuall tisdag som vi säger på köpmangatan, vi hatar tisdagar förresten. ha en fin dag vänner.



could have swear u went to college

gör mig redo för studier. himla trött idag, fattar inte vad jag gör. gårdagskvällen var vi hos fina tuva, tittade film, drack te och rökte pipa. ska handla och träna i eftermiddag. ikväll är det basketmatch, sundsvall-uppsala. bad boys, here we come! nu ösa i kaffe!


time for powernap

har ju åstadkommit så himla mycket idag. eller inte, hur som helst firar jag detta med att sova tillsammans med nail young innan svettigt pass på gym. puss!



vi lever för fikat

universitet i all ära, men kaffe är också roligt. därför bestämmer vi oss ganska ofta för att utföra denna syssla. drog ner till stan och satte oss vidare på ett av stadesns alla fik. dom här tjejerna är lika roliga som dom ser ut, jag lovar. ska dra iväg på gym sen i eftermiddag, härligt. allt är i sin ordning. och musiken är hög.



RSS 2.0