ljust ute

jag vänder på dygnet och har svårt att somna. i turkiet vart det kväll runt 18, i sverige blir det aldrig mörkt. har hängt i skatepark ikväll. imorgon är jag ledig, sol på schemat. sen ska jag tvinga mina vänner att hjälpa mig flytta innan lill-lördagen drar igång.

kristallkronan

kompisar! idag var en ledig dag, när man arbetar rätt mycket uppskattar man lediga dagar väldigt mycket. man tar liksom vara på dagarna på ett bättre sätt. köpte mig ett gymkort i morse, tränade. kom hem, drog på antik-butik och köpte vacker kristallkrona till köket. därefter drog vi till stranden. nu ska det färgas hår, ätas nötter och glo på 90210. peace.

svallet

hej och hå! idag har jag kastats in arbetslivet från typ ett halvårs chillande. bor hos helena tills jag får min egen takvåning på tordag, najs. jag trivs väldigt bra här dock. blir uppassad, sover i leopardsängkläder och dricker rödvin i kristallglas. blir en trevlig sommar det här, trots påsiga ögon och flottig hy. mums!

fett vaken

sover ej. går inte. har till och med testat kurdisk-kanal i hopp om att bli trött, men nej. ska väcka rocky, söker sympati från alla håll och kanter. håll i hatten, imorgon är det midsommar. jag ska hänga med pappa.

full rulle

vakande, ska iväg på meditation vid lunch. efter det ska hunden trimmas, bilen tvättas och därmellan ska jag hinna en löprunda. har dessvärre halsont så får se hur det går med det. snart får jag min nya lägenhet, woop! har ramat in alla mina stulna posters från istanbuls gränder i fina ramar också. värdet steg massor.

godmorgon

bilen pajade på e4 någonstans innan uppsala. fyra tjejer får panik och  blir stillastående. annars var det en mycket god dag med trevlig shopping. kom hem för sent. sov med bäbis i sängen inatt, fantastiskt skön unge. här näst frukost och promenad till bibliotek för att låna en bok.

hej

i helgen hade vi fest i riktig turk-anda med raki och turku-låtar. pratade minnen och dansade. utgång resulterade i jävligt trött söndag. imorgon åker jag till hufuvdstad för att shoppa häftiga kläder. godnite

glassigt

jag är på super-rehab. myser med bäbis, svarar inte i telefon, äter glass och spenderar pengar på jävligt snygga skor. nu ska jag läsa en bok.

torsdag

vakande tidigt av att det var massa män hemma. bygger badrum. nu väntar jag febrilt på att det ska ta lunch så jag kan få kissa. cykla nedåt o kirra körkort som är borttappat i turkey. kolla in rean (student) och köpa mig ett par birkenstock. sen bär det av mot hemligby.

le petit

har hängt med den här för det mesta. underbart.

summary

i liked, i disliked. i've been happy and sad, one or two tears lots of laugh. maybe i fell a little in love, i bought lots of fruit. i pet som dogs and were afraid of cats. i stole stuff from nightclubs, a handfull of hangovers and alot of partying. i've been studying my ass off and skipping school. i went to alanya and i red lots of books. i've been drunk. i waved several times to the local barbershop and been jogging near the bosphorus. i've been off-the-cuff spontaneous and met new people. i kissed pretty boys, handed out my telephone number. refused calls, responded calls. lots of more. i did not say goodbye. i did say see you later. this is the first chapter of istanbul.

at the airport

gårdagen var intensiv. att jag hade roligt är en underdrift och jag sitter på massor av hemligt gossip. jag är nog jävligt nöjd och tillfreds trots att jag befinner mig i gaten och ska stiga på planet mot sverige om knappt trettio minuter och kommit över typ 40 minuters sömn.

trots tårar har jag och istanbul en kärlek som floderna dränka ej kan som vattnen ej släcka förmår. en kärlek för dyr för den rikaste man att köpa den – aldrig det går. bakisfilosofi.

böyle yasariz

hängt med girlfriend hela dagen vid poolen och köttat. nu ska jag plugga. s har lämnat istablue men snart är vi återförenade. mycket bra dag.

wöörup

spöade tentan, åkte till bazaren och shoppade. kom hem, handlade jordgubbar och andra frukter för under den svenska 20 lappen. fortfarande grisvarmt ute så jag vet ej om jag ska ta mig en joggingtur eller ej. ikväll ska vi på fest. för lite timmar på dygnet.

energi

frukost på sb med timbuktus nya platta. jag vill suga till mig massa energi. somande way to late inatt, vakande way to late också. ska iväg på tenta strax sen ska jag på date med staden. jag har påsar under mina ögon dagen till ära.

det här är mitt hem.

det enda jag tänker på just nu är att jag ska tillbaka till sverige om några dagar. jag vill inte inte. postivt tänkande som gäller. pratar med bror på skype just nu. han har skrivit en dagbok på 60 sidor som jag gråter mig igenom. vi är så långt ifrån varandra jag och min bästa vän (läs bror).


uppdatering.

okej i ärlighetens namn. vi har varit på åtaliga loft-vånings-fester och befunnit oss i new york. om dagarna har vi legat på beachen och bränt oss. det är min finals-week vilket innebär asmycket tentor så får börja min fokus imorgon. just nu är vi i cihangir, klädd i köy-outfitz läser tidning, bloggar och dricker kvällste. jävligt varmt ute. nedan är en just-nu-bild. kort och gott, jag vill inte till sverige.

fett varmt

jag trotsar den hysteriska värmen och tar en joggingtur med världens fetaste playlist. precis haft tenta, spöade skiten ur den. nu är det sista helg, fullproppad med events. jag gråter inombords. tröstar med att jag har kommit över mitt sommarschema som är fett bra! kommer hinna med massa kul. jag känner mig tillfreds med lifvet.

i skrivande stund

när jag är orolig eller olycklig blir jag världens jobbigaste människa. jag förvandlas till ett rastlöst väsen som bara går omkring på jäkt. det ska hända saker hela tiden och jag gör gärna av med pengar på åtskilliga butiksronder. med andra ord inte bra. idag är en sån dag. men nu kör jag egen behandling i en liten gränd längs istiklal. en kopp te, vattenpipa och turkar som lirar tavla. shit det är juni idag.


RSS 2.0