jobbar vidare

ja hörrni, om en månad är det höst och jag är fortfarande vinterblek. om två veckor drar jag till bodrum för att rätta till det sistnämnda. annars är jag nöjd med sommaren hittills som mest omfattat massa kärlekshäng med vänner och familj. 

solis

sitter i barndommens furukök och småsurar. dels för att jag jobbar 13 timmar lördag och söndag och för att jag är besviken på ben & jerrys clever cookies. men mest det förstnämnda. annars har jag badat hela dagen och carpe din mamma osv. åkt lite båt och ätit skaldjur på fullriggaren. nu bråkar jag med myndigheter lite till, sen är det godnatt. 

skoja bah

tuvis kommer ju om 11 dagar!!!! oh my, blandade ihop med diverse andra datum i lill-hjärnan. sommartider hej, hej! ledig weekend med löfte om 27 grader ska spenderas med nära och kära. pussis

om 24 dagar

då är du hemma lilla duva!!! förutom att räkna dagar tills tuvis kommer så jobbar jag om dagarna, det är kult. jag gör annat också, exempelvis går jag på bio. sist var jag på despicable me 2, ni mååååste se den. jag youtubar fortfarande trailern och diggar soundtracket på spotify medans jag cyklar med rocky i korgen. så rolig att jag grät en sväng. minionsarna i filmen förtjänar en egen rulle! utomhusbio i parken imorgon med m, i helgen drar jag till svall och går på gatufezt med gamla polers.

RSS 2.0