dancing in the dark

lessnade denna söndag på att ha tråkigt. välkomnar november imorgon, går på fest istället!

att förtränga

gårdag var kul, full av folk. sängläge just nu. ska bege oss för att äta sallad i staden om en stund. jag har två tentor denna vecka, känns sådär. annars har jag gjort lite planer med mor över skype och skrattat åt pappas svenska på telefon. nu vill jag ha måndag.

att hänga hos malin

rullat upp till södermalm till stora huset igen. jag hittatde mat i kylen som jag åt. nu dricker vi vin, tittar film, tvättar och lyssnar musik. multi-tasking. vi är himla tattiga jag och mallan. här har ni naken sanning.

jag är vaken

somnade tidigt, vaknade sent. resulterade i någon form av nackspärr. fortfarande småkrasslig, men jag kan inte ligga och ruttna. drar ut på en powerwalk och suger i mig lite power. eftermiddagen ska jag glida omkring, kanske damsuga lite. kanske en kopp kaffe med mallan. vem vet. ikväll bjuds det på mycket fester till höger och vänster, känner mig sjukt otaggad. kanske stannar hemma med kenny.


andas

bra spelning igår, mår småtrött idag istället. hunnit en sväng till skolan. ska släpa ut mig på en promenad, men ack vad det tar emot. kvällens plan är cashewnötter, mjuka kläder och liggposition.

johnossi

fettbra dag i köpcenter med två eldsjälar. nu är vi snygga och går på bra band.

morgon

vaknade för sent med huvudvärk. kul! iväg på föreläsning nu, sen birsta en sväng, nej jag ska inte jobba för omväxlings skull. nu är det min tur att gå omkring i butiker. ikväll lirar johnossi på statshuset, så klart att vi ska gå. oo vad bra.

återkom

hem till köpmangatan efter att ha sovit över hos älsklings m i stora spökhuset. drack te, kollade satc och klagade. fin tisdag! drog en sväng till gym och joggade av mig lite på morgon. samtalade med mor om thailand, duschade, lunchar och naomi campell på oprah som kastar saker på folk när hon blir arg. cykla till plugg och printa ut tentor. ikväll blir mest sushi och plugg. kanske en bio.

2010.10.26

här sitter jag och grisar. har bara gjort vuxensaker idag. handlat, städat, diskat, torkat golv för hand(!) men jag är himla nöjd, kommer bli en skoj vecka. nu ska jag ut och kuta lite runt lilla sidsjö i mörkret med världens bästa playlist.


big news

nu händer det grejer må ni tro. jag måste göra mig av med mina lilla lägenhet inom ett par månader.

tobak

kvällen till ära med halsont. nite.

cravings

kompisar! jag tänker inte sitta här och klaga på hur trött jag är. däremot tänker jag klaga på att jag vill ha choklad. skulle typ kunna döda för det, ja så känns det! vi snusar bort suget och planerar istället en morgonpromenad.

bärsärkargång

hemkommen från arbetet nyligen. linn och carro kirrar kvällens planer. svida om till fresht och glida vidare. sen sova en timme eller två och inleda nästa lilla jobbdag. nått DJÄVULSKT trött (så pratar dom i svallet), men jag bangar ej. slår på ett fett jävla fejk-smile bara.

situation:
lösning, fejk-smile:

bonsoir

var hos malin en sväng. gick över till gull-granne-g. hängde lite mer, vi drack vin. avslutar kväll med yann. jävligt hög volym.

nu kör vi.


håret otvättat och lägenhet stökig. så fort kaffe är svept drar jag på mig fula kläder och drar till skolan för att bli klar med PM en gång för alla. sen tar vi tag i hår och lägenhet. fredag!

kväll

lessnar på studier ganska fort. gör mycket istället för att plugga, bland annat diskar jag. kommit fram till att mitt diskmedel mer eller mindre är slut. för första gången sedan jag flyttade till norrland är det slut. antingen diskar jag jävligt sällan eller så har jag bott här för lite. jag tror jag bajsar ganska frekvent. toalettpapper är alltid slut. märkligt det där! nu drar jag på gym.

nyhetsmorgon

igår var hetsig, hann med massa saker och kvällen avslutades med basket. ligger och glor på nyhetsmorgon nu. ska dra iväg på dubbelföreläsning snart. helst av allt skulle jag vilja vara hemma och läsa en bok som inte är kurslitteratur.

FOUR


kidz.

no news! hängt i skolan, druckit kaffe. handlade lök, pengar slut. lagade käk. resulterade i mättnad, ser på tv för omväxlings skull och rätt nöjd med tillvaron. dra iväg till gym om någon timme är väl nästa plan. tänkte hälsa på utflyttad sambo på kvällen. en helt vanlig tisdag med andra ord.

wow

har fått mycket gjort på PM skrivning. nu kan jag allt om europeiska centralbanken och tillväxtpolitik. kvar på universitet. ska rulla mot tant anci och ha ytterligare ett RKUF-möte kvällen till ära. därmellan väntar jag ett samtal från mor om vi ska flyga söderut på onsdag eller ej. väntar även på svar från utlandsstudier. kära vänner, jag tycker mindre om att vänta på saker.


monday morning

börjar dagen med promenad i kylan. tänkte mest försöka plugga, eftersom det tyvärr har blivit himla bort-prioriterat de senaste dagarna.

fly away

trillade över två biljetter. därför flyger jag strax neråt från svallet och har en trevlig helg tillsammans med saknade vänner. miljöbov eller ej, jag är lite smånöjd. annars lovar jag er att jag är en tåg-tjej.

till: malin

malin har varit uttråkad och lekt med dator. detta har resulterat i en svettig mac och en blogg-makeover. jag gillar det mycket. annars fortsätter vi rulla på golv och pilla varandra i naveln. jag ska göra en wet-willy på henne när hon minst anar.

2010.10.14

torsdag i svallet. torsdag är en mellan-dag. den är mellan två bra dagar. generellt är onsdagar trevliga och helgen säger ju sitt liksom. torsdag är som tisdag - mellanting. denna mellan-ting dag ska jag studera, träna, snusa, diska. en och annan kopp te på det så blir det en bra dag. så, nu önskar jag er all små kidz en lika bra dag. puss & puss

we are rockers.


happi birdhday lillebrur

grattis rocky. nu är du sju år gammal. han fick korv-tåra till frulle. puss!

hehehahahhe

införskaffat ipod nr 4 här under förmiddagen. jag har dålig ipod-karma tror jag. annars blir det mest lunch i solen och en kaffe på golvet.

mums

suktar efter blundstone. ack så dyrt. vi glömmer detta och lyssnar på musik.


hej

ibland går jag tillbaka långt i min peddo-blogg och läser gamla inlägg. det tycker jag är trevligt. godnatt vänner och fiender. (jag har inga fiender, lät bara coolt.)

impulz

fyllde bilen och drog till stockholm idag.

lördag

mia och jag intog tågposition med en natt av sjukt för lite sömn, så värt. hälsar på far, han lagar mat. jag går höstpromenader och äter maten. ikväll blir det festligheter. igen. sen ska jag på rehab några dagar tror jag. börjar bli för gammal! puss.

JAG HAR KLIPPT AV ALLT!!




buenos dias: desayuno


jag är en tjuv

snodde någons tvättid. ansåg att min chiffongklänning behövde en handtvätt. den är ju bara 20 min så skona mig, herregud, den kan ju inte ligga och skrynkla sig i tvättkorgen precis. nej, ni förstår säkert.

hej hej hej hej

alldeles live i mitt rum lekandes med photobooth. vilket runt huvud jag har!

brunett brüno

befinner mig på universitet, försöker studera men det finns så mycket annat spännande att göra här. man kan till exempel leka att man är harry potter och är onsynlig och leta hemis-böcker om farliga människor. jag ska köpa ett harry-pussel i eftermiddag. sen ska jag lägga det pusslet tillsammans med ett glas vin. harry och jag är tillsammans nu. jag är en tönt.


varsågod

här har ni fin onsdagslåt.

HARD


sur som ett as

sitter och är sur i dödtant-hörnet. slog i lill-huvvet när jag bestämde mig för att svimma och till följd av min lilla idé gör det ont.

summering

vaknade, funderade på skolk. drog och träffade birves två veckors bäbis. fantastiskt söt och liten. kom hem, kissade och vaknade med huvudet på golvet och ett blödande öra. svimmade en sväng, eller dog och återuppstod. nu tycker jag mest synd om mig själv och ska på rkuf.

deuxième partie


hej kompisar

jobbat igår, idag. hysteriskt mycket att göra. småtrött och alla barnen ska på festligheter kvällen till ära. jag kan inte bestämma mig. saknar mest rocky och vill läsa harry potter. vilka i-lands problem jag har. hållkäft deniz.

2010.07.20


08.00
snart i amsterdam. sovit i hytt i natt. första gången på hela resan typ. fett nice! gris-japanen har snarkat oavbrutet. australensarna ovan pratar sexigt med trött akcent.

upd 19.00
camping. tältpinne saknades. snodde från ett second-hand tält. skitsamma. sitter på camping med hippiegäng. en av dom har liftat från narbonne med frodiga dalar och antika kullerstensgränder, ända till hit. han bjöd på öl. inspirerande! annars sliten, trött, ful och förbannat jävla nöjd med livet.

ur dagboken.


RSS 2.0