sorg i lill-hjärtat

idag sa jag upp min lilla lägenhet på köpman. min fina lilla låda, mitt museum, min nattklubb, min fritidsgård. kärt barn har många namn. men förhoppningsvis uppgraderar jag mig till större och ljusare i sommar. hemma från jobb, en kopp te och somna för att vakna till ny arbetsdag. p.u.s.s.

familjen som kom.

jag ville ta poser-bild med min pojk, då ville mor vara med. hon avbröt matlagningen bara för det. dom hälsar på mig i svallet. jag blir matad och uppvaktad. kärlek.

apropå ögonbryn

tjejer i sundsvall har jävligt mörka ögonbryn. jag tror att det är en trendgrej. de har sktmörka ögonbryn, liksom sådär ifyllda. på ett snyggt sätt! idag började mellandagsrean i butik. en kund svimmade i kassakön. annars ligger jag mest och funderar på ögonbryn i min röda dräkt och om jag någonsin kommer att kunna fylla i mina likt sundsvalls tjejerna.


provocerad

juldagen. fejsbook bombas till höger och vänster av mobil-uploads från iphone 4 med folk som har en rolig stund. jag ska jobba imorgon kl 8. återkommer så fort min martyrlek är över. inte för att tvåsamheten spottar mig i ansiktet, utan för att jag är sur. ge mig en vecka så är jag tillbaka i matchen, rakat ben, kammat håret och tagit på deo.

god afton

hemkommen från arbetet med ett par skor rikare. rödvin, en tryffel från malin och den här, så blir det här snyggt. inget nytt annars. jag pluggar, jobbar och ligger på golvet - precis som ni. förhoppningsvis till gefle imorgon, om jag hinner med tåg.

de är jättekära

jag sitter på barista och pluggar. dricker dagens, hör och häpna, bara andra kopp. paret till vänster mer eller mindre äter på varandra, medan två tjejer pratar om att "killar är störda". skypar med sema under tiden. för övrigt bra dag på jobbet. nu ska jag få saker gjorda.


kaptensgatan

tog mig ut i snöstormen och hälsar på systrarna ericson plus hund. mysfaktorn är hög och ångesten ganska bortblåst. så mycket att göra jämt, men tar inte tag i saker, det är ju ett problem. gårdagen var mycket trevlig med h&m favoriterna. ny vecka imorgon, längtar.

REHAB

vaknade efter powernap. jag rehabiliterar med musik, baileys. köpt en fin kavaj idag har jag gjort. och en grå tröja. kavajen är också grå, hehehehehe. här är jag i mörkret med min nya gråa tröja och leker flottmongo. sen kommer tjejerna. drömmer lite om thailand. mycket nu!


lördag är här

jag tvättar hår på morgonkvisten, bara jag och fina musikhjälpen som är vaken. beslutar mig för jumpsuit. one-piece-plaggen levererar, behöver inte så mycket ansträngning för att verka cool. drömmer om en bil med en julian casablancas platta i. ska jobba, bra gäng idag!

nuså

började 8.30 imorse efter att ha vaknat upp från ett sent och mycket trevlig barhäng. kom hem nyss. det säger sig självt. buenas noches.

boombox

nu ska jag lyssna på professor i nationalekonomi och få höra att riksbanken höjt reporäntan till 1.25 för hundrade gången denna vecka. i eftermiddag slungas jag in i konsumtionshetsen och jobbar några timmar. ikväll afterwork


fokus

fick för mig att prenumerera på fokus. sagt och gjort. för övrigt luktar det pepparkakor hos mig, jag kan inte lokalisera doften.

suddiga helgen

sitter och sörjer att min vän ska lämna mig. har haft ypperlig helg med mycket musik, umgänge och rödvin. tänkte städa dagen till ära och kanske läsa en och annan bok. planera livet lite vore ju bra, ska hinna med jobba extra hela julen och plugga. vill ju hinna hem till familjen däremellan. hur det ska gå får jag lista ut sen.


arton minus

godmorgon. jobbade igår, kom hem till finmiddag. efter det gick vi till oscarsgatan och åt rockyroad, drack glögg och utvärderade kvällen innan med alla personer i fråga. försöka vakna och gå till skolan nu. amanda vägrar stiga upp och låter inte mig tända lampor.


amanda

igår kom liten människa hit. det resulterade i att andra kvinnor anlände till min lya och vi kollade nobelfest vs idol. jag pluggade mest. steg upp 6 imorse, gick till skolan, skrev tenta, kom hem, klappade amanda och drack vin. nu ska vi på bartömning.


kämpa

en positiv parantes med att vara hemma. nu kan jag vin-skypa med s och skratta i carros soffa istället för att plugga. jag kämpar på med min hemma-ångest.


sundsvall och fejksmile

jag vaknade, ville inte riktigt öppna ögonen och inse att det var minus hundra grader istället för vita stränder och morgon-apor. efter en outhärdlig lång resa är jag tillbaka till verkligheten, lite tjockare, lite erfarnare och lite sorgligare. mycket ledsamt. däremot kommer goda nyheter från alingsås ikväll. dra på ett fejk bara.


khao san road

tillbaka dar allt borjade. befinner mig pa jordens mest befolkade gata, tillbaka i bangkok for att sedan resa tillbaka till sno och morker. har ater man garna insekter tillsammans med en chang och studerar manniskor utan dess like. for ovrigt bestod turistbefolkningen av australienare och svenskar. svenskarna maste procentuellt sett vara varldens mest resebenagna folk. daligt vader har vi de senaste dagarna, vilket innebar att jag ar obrun. allmant ar jag fortjust i asien, det ar jag. ill be back.

lonely beach

dagen borjade med att jag traffade bomhusfolk, sick! morgon-apan var pa plats utanfor min dorr med. annars ganska smanojd hela dagarna. Nu sitter jag och andra barn i bungalow, dricker en chang, röker en och annan och jag overvager att kopa en bar har. south east asia ar mycket laid back och manniskor ar allmant o-tjatiga och llugna. min resekompis har dator, jag utnyttjar. Puss alla!






RSS 2.0