ögoninflamation

ser ut som rocky typ. sktäckligt osv osv. tänker INTE fota mitt tillstånd. 

vindögd i mammas vita hem

hos mamma går det mesta i vit kulör och hon gillar sånt där "fånga dagen" skit. det är trevligt att vara här, allt är så duktigt. tvåsamheten tillsamans med p3 och det finns alltid kaffe. nu har jag turk-posat med en stor växt och ännu inte träffat rocky. därför beger jag mig till förorten för att göra det. ikväll ska jag sminka mig skitmycket och dansa nå jävulskt.

PUSS DUVA

igår när jag kom hem från mitt köttiga jobbpass hade jag fått post (på en lördag??) det var stämplat i amerikat och misstänkte att det var min raring tuva som låg bakom detta påhitt. ett kärleksbrev, ett porträtt (så jävla likt??!) och det vackraste halsband jag haft i min ägo. JAG SAKNAR DIG. imorrn är det jul och min dygnsythm är kaoz. jobba imorrn med, sen norrland kl 15.22. dricka upp vinet och packa nu. 

dos fjortis till hemorten

två synnerligen avsaknade familjemedlemmar, långt ifrån sverige infinner sig här på fredag och lördag. 

tjäna

rocky and I säger godnatt och tackar för ännu en dag med hälsa i behåll. hehhe... 

fel

vad är det för fel på folk? uppdrag granskning och debatt scoopar årets julkalender (åh så farligt!!!), stefan perssons förmögenhet och pepparkaksgubbar i luciatågen eller inte. på sociala medier cirkulerar smårasistiska uppdateringar om "man törs fira (vit) jul" eller om man "är rasist då". vad fan äre för fel på folk, har ni för lite att göra? smygrasism här och där kontras av ett fegt kulturarv. skärp er. bjud in alla och julhelvette handlar väl om att vara ödmjuk osv osv. 

god afton

här sitter jag tillsammans med rocket och softilerar. jävligt skönt har vid det. detta är en helg med arbete, det gör mig inte så mycket. förutom att rocky tycker att det suger. han vill bara glida omkring på söder och kolla in brudar. 

jag saknar köpmangatan

 
den sista måltiden typ. 

skolfotot

ledig! hade jag haft pengar hade jag spenderat dom på söders secondhand hela dagen. istället planerar jag in en promenad mot mariatorget i vintersolen. 

jag har jobbat hela dagen.

 
well hello!
 
//bruce

HAHAHA

det sjukaste jag sett. självklart att datanörd malin hittar sånahär sjuka pages. 
 
 

RSS 2.0