min duva är i amerika


idag är det fredag

HEJ blöggen!! här sitter man blek och peddo med en magisk hand i bakgrunden, ska kila iväg på jobbet strax. bara lira klart backgammon. en helg utan jobb och plugg, känns bra. ska köpa mig en billig flarra vino också. 

gaming on ze train

 
jag utnyttjar internet till MAXXX!!!!111 lirar sims, backgammon (ONLINE MOT RANDOM TYSK PERSON!!) chattar på FB (HEJ ADAM!!!) twittrar och knäpper kort på mig själv när jag leker soet med finger i lillkäften. lyssnar på det här under tiden. mittemot löser en dam hederligt korsord. mot stockholmet like a baws. f.ö var jag på möte i härntan idag, det var svettigt och spännande. powekavaj är tillbaka.

tjänare lillblöggen

befinner mig i söndsvall och njuter av grönska och folktomma gator. har hunnit gå en promenad och kasta pinne till hund, tycker han är skitkul. har ett möte för ett projekt på måndag (LIVRÄDD!!!) så softar helgen. tänka sig att jag är ledig två dagar, amazing. köttjobba nästa vecka igen. 

i miss you s

 

tack SL

skulle köpa ett sånthär. mannen i kassan var himla hemtrevlig och gjorde min dag. han körde en monolog med retoriska frågor till mig. sa att jag såg ut som konstnär och grejer. han gav mig kvitto och hela kittet, däremot glömde (tror jag??) han att ta betalt. fick soppigt samvete för en sekund, sen blev jag nöjd och fick skitbråttom. SL är skitdyrt och deras karma hittade mig. nu ska jag jobba. 

soft

mor skämmer bort mig med vino och kroppspeeling. en helg med familj, utflykt, mat och bebisar. imorgon bitti beger jag mig tillbaka till stockholmet. 

jobba

egentligen är jag inte såhär smal. jag drar in hamsterkinden osv. jobb nu, sen releasefest på monki hamngatan. 

lemonade


här på söder

jobbar nästan alla dagar denna vecka, äntligen. efter en frivilligt arbetslös sommar ska det bli fint med en inkomst igen. annars myser jag vidare på söder och kommer bra överens med stockholm. ikväll ska vi på strand och kolla spelning. 
 

RSS 2.0