13.37

det är som sema säger. det är när du börjar värdesätta det du har omkring dig, vänner, människor och familj. det är då du känner dig som mest ensam. när du inte tillgodoser dina egna behov och tankar. slags kärlek som är abstrakt och ifrågasätter var du hör till någonstans i världen. allt fina kommer till ett slut, men det kanske också är något unikt, som tågrälsar kors och tvärs. solen är vacker och jag är gladare. samtal med mor och några timmar i solen med vänner löser mycket. jobba några timmar, sen grilla korv på förrådet.

golden knife

hej alla människor. fin söndag idag. aningen rastlös och så, men det hör till mitt liv. vet inte riktigt vad som skall hittas på idag, men en fika med girlsen i alla fall. inge plugg har jag heller att reda ut. kanske dags att läsa bra bok nu.

sandra, nu ska jag hem till dig. kind of.

min fina vän har flyttat tillbaka till storstaden. vi ska ha en eurovision-night till hennes ära i hennes x-hus med hennes x-sambo. puss lilla plutt.


SATC II

fantastiskt bra. jag grät, skrattade, rös. och kramades med killen bredvid mig. i smyg, jag vet att det var med flit. hejdå


HEY KIDS

fredag hela veckan, det känns så. eller igår var det söndag i min hjärna, kan lika gärna vara typ onsdag idag. whatever! suttit på en av skolans datasalar sedan typ alldeles för tidigt i morse och ältar med jävla PM skrivning i ett trött tillstånd. har planer på att köpa mig några minuters sol i eftermiddag. laga god pasta med. kanske känner jag mig då inte lika bitter. hej konstig grammatisk mening där. puss

at panda's

hos amanda, pipa och kärlek. förtränga tentor med rusningsdryck och underbara vänner. kom malin!

min fina

hon är till och med på nyheterna. det är yrhuvve med allt hår. så fin och bra, mums.

streetbasket och hyllan är död

skolan i morse. fick lön idag vilket innebar massa mat, snabbmat och spotify premium. älskar att inte vara fattig. min hylla ramlade på min tv (nästan). tur att amanda var här och räddade mig. nu är väggen ful och hålig och golvet fyllt av böcker. så less jag blir. har låtsas att jag är i san fran och lekt med longboard och lirat basket med min snygga granne. nu tvätta hår och äta saker.


AOW MY LEGS

kom hem från jobbet vid halv 9. liftade hem med en kollega och vi talade om hur ljust och fantastiskt det är på våren. jag fick för mig att ta vara på ljuset och kom just in från en löpar-runda. FETT SKÖNT. loadade en sväng i hamnen med. jag känner att jag är back on track. nu ska jag duscha, lyssnandes till världens bästa lilla al fadji. spikmatta efter det.

trötter

helgen har gått fort! galet igår som vanligt. lite för här och lite cykling på gatorna. kom hem från universitet nyss, pluggat lite. funderar på om jag ska sova, men det känns så tråkigt. kanske köper lite nötter på ica och kollar på hank moody i californication. ja, det låter kul.

morning-guitar

jag älskar solen. solen hjärta mig! ska iväg på promenad och panta lite burkar i hopp om att skrapa ihop till en och annan juice typ. iväg till gallerian och jobba några timmar med. medelpaddeln i ån idag, synd att jag missar det. hade varit skitkul, fulla studenter kl 11 på förmiddagen som paddlar omkring och förhoppningsvis faller i vattnet.


this used to be a fun house

men nu handlar det om att vara luspank och jobba i fuktig butik under varma dagar, möten hit och dit. fredag imorgon, bör cykla till jobbet. vi snackar 17 km. det kan gå! finns inga resurser till kollektivtrafiken hos mig. mors gamla bag-vin finns kvar, planerar att klippa kartongen och squeeza ut ett sista glas, sen somna till bon iver. längtar tills lördag. åh.

MORGON

sovit himla gulligt inatt. nu ska jag tydligen ut på promenad. sen jobba lite, sen plugga. sen RKUF på kårhuset med kultfilmer. kom alla!

HEJDÅ KAKOR

jag ska tjäna lite deg nu. och då ser man ut så här. kind of.


lilla lördagen

igår var det fet sol! dagen spenderades i cityhamnen och solen. kanske till och med blev lite mindre blek. lite mindre sol idag, men who cares. på väg till univeristy nu för PM feedback. i eftermiddag blir det några timmars jobb. ikväll blir det kärlek.

my mind is on a trip

så mycket man vill. just nu är jag inne på frankrike, jag vill dit. flytta på riktigt. ledig idag, från det mesta. inget plugg, inget jobb. jag vill jobba och tjäna cash så jag kan utföra min lilla tanke här. ärligt talat så är jag bara full av skit. köpa dolcetto-lunch och sitta i hamnen är dagens stora plan. kolla, köpt fint halsband igår med.


jobba här och där.

i sommar är roskildefestivalen. kommer kanske inte som en surprise. jag vill jobba där. får se om jag är en av dom lyckliga. det är med jobbet här redan, så en fot är redan inne. de ska ha ett camp och söker personal från sverigebutikerna dit. godnatt kära folk.

prettydamn


one hell of a week

men nu är det fredag, dock känns det mer som typ tisdag. hemtentan är more or less klar nu, ska dra iväg till uni efter min kaffekopp och kolla igenom allt. somnade typ 9 igårkväll och hade konstiga drömmar om att min mor ville att jag köpte snus till henne. kul där. dagen till ära är jag sliten och jävlig, inte fan tänker jag duscha heller.

ALL BLUR

min granne hälsade på och var hungrig. vi lagade mat och lyssnade på musik och spelade gitarr. sen kom fler vänner till kojan och det var mysigt tills solen kom upp.


DO SOMETHING CRAZY


hej små solbarn

jag hade tvätt igår(natt). 23 till 02, jävligt störd tid med andra ord. jag bunkrade upp med redbull efter grillning och lek igår. jag somnade. jag måste tvätta. sånt flyt som jag har just nu, hittade jag fetaste tvättiden kl 11 idag. GÖTT. och det mina vänner, det är inte ofta. alla utbytesstudenter tvättar typ ett plagg i taget. därav många bokningar. jag ska lära dom små liven. hemtenta på schemat hela dagen, mitt mål är att bli klar idag.


HOSGELDIN GUZEL

min lilla ros har slagit ut. eller håller på. jag är så stolt att den ens är vid liv efter så här många dagar. mm, jag vill krama min blomma.

spanska

lyssnar himla bra spansk-pop och tänker på typ barcelona och killar med långt, mörkt hår. pluggar hemtenta, inga konstigheter. ska iväg på vårlek och grillning senare i eftermiddag.

dirty talk

såå jääääävla trött på alla åsikter om allt. jag är bäst i världen för fan.

jag studerar. därför finns jag.

flippar på konflikthantering och tredje sortens krig snart. vill bara ha skiten klar. men det är skrivstopp. nu börjar jag förstå det här med journalister och minibar i hotellrum.

2010-05-09

sitter denna arma söndag och tänker på familjen. saknar gävle idag med stor söndagsfrukost på altenen med pappas olika fetaostar och turkiska oliver. sitter i mini-lägenhet och ska ner på statsvandring med malin. ska försöka starta med veckans hemtenta som alla verkar hypa över. igår kväll befann jag mig på afterwork med sköna h&m gänget på invito. goda drinkar, snygga kläder och gott sällskap. trevligt kväll där.


LIVET LEKER PÅ TOAN MED VICTORIA'S S.



malin luktar karl. jag dricker TREO.

here we go again

varit på promenad i solen. solat i solen och köpt bröd på bageri. ska hoja iväg till skolan för att hämta lite ny kurslitteratur. roligt! eftermiddagen bjuder på fika och korvgrillning på innergård.

FRIDAYNIGHT

spenderar kvällen till ära med linfrön och a-fil till förbannelse. ni som är någorlunda smarta kan lista ut att min mage är ur funktion. har varit i skolan hela dagen och fått ett bra betyg på en tenta. trevligt! presenterat sexuella övergrepp på kvinnor i samband med krig och konflikt. hemskt. ätit paj på innergården med vänner i solen. nu myser jag med mina frön och mina ljus. och the offspring.

och mamma och rocky.


god hates us all

mor på besök för att röva hem rocky. känns mindre kul. vaken sedan 7, promenad och caféfrukost. ledig idag, helt underbart! solen skiner och nu ska vi ner på stan för att äta glass och shoppa födelsedagspresent innan mor rullar söderut igen.

tisdagsnöjen

hemma från pluuget. kaffe och kaka hos malin right now. tuva är skitbrun för att hon har solat. amanda har vita tänder för att hon är brun. malin har långklänning dagen till ära. rockys mun luktar pest. ska laga lax till mig och grannen, jag har prestationsångest inför det. nu kommer faktiskt solen fram, det är ju roligt.

do me with a tommy-gun

sitter och peppar med hot chips nya grislåt. kaffe har druckits och nu letar jag febrilt efter royal republics senaste låt, också den jävligt fin. dom är ju så jävla snygga! älska svenska band! men den tycks inte existera. ska ut en sväng med rocky igen innan färd mot mittuniversitetets lokaler. fan så hett alltså!


pedicure on our toes





vi har haft en fantastisk helg. nu är mia borta och det är tomt. men snart ses vi lilla gris. kom hem från jobbet för en stund sedan. fina tuva har varit rocky-vakt. ikväll blir det vila och imorgon är det skola som gäller. nu väntar promenad, mat och dusch.

playdate

vi har sovit sent, vaknat tidigt. ätit pizza-frulle. somnat. vaknat, lyssnat på lenny kravitz. inte duschat. nu leker vi.



RSS 2.0