här sitter jag och mår

äntligen bjuds det på lite sommar och jag är ledig dagen till ära. anlände tidigare från sundsvall där jag var på en MYCKET spännande tjänstemanna-intervju. jävligt svårt var det. meeeneee, får se hur det blir. nu ska jag snusa klart, betala sista räkningen (med ledighet kommer pankhet) och  hämta ut skitsnygga skor på posten. *postorder i mitt hjärta* :')))))
 
 

le cabin in bomhus

hej malin och alla andra. är i mors gemytliga stuga och lever mitt svenniga sommar-liv. här blir det jordnötsrutor och kaffe till frukost, bra med protein! vid 10 lagom till malou på tv4 blir man hungrig igen och då blir det wilmas knäcke. äh, semester orkar inte tänka på regler. mamma har hål i sina strumpor och vägrar slänga dom. annars slåss vi inte så mycket. nu ska jag svida om till finklänning och kolla på studenter. ikväll ska jag på fezt, untz, untz. passar på innan arbetslivet sätter igång.
 
 
 

lever i gävle

japp är i gävle och har minst tre olika hem, så är inte så rastlös som jag trodde. tvärtom går allt för snabbt och jag ska börja jobba om några dagar. i helgen hade vi finväder och darling kom och hälsade på med charlie (hund). det var fest, chill, grill, frisörbeök och möbelbygge om dagarna. massa mat också, sitter och googlar gym i denna stund. så här kan vi inte ha det. helgen som kommer blir det studentfezt och ettårskalas. gillar gävle. 

känner mig som 60+

var laddad inför denna termins sista redovisning på SU men vakande med kramp över bröstet och fick 300 kr senare förklarat av en läkare på ungefär fem minuter att det bara var "att vila" och att mitt blodtryck var "super". kul-t. missade skolan och blev fattig(are). hämtade ut piller som ska läka mig. onsdag lämnar jag stockholm för en sommar i norrland och medelhavet. 

RSS 2.0