ni vet hur det är

två bilder som summerar den senaste tiden. möten och kostymer. har sprungit mellan jobb, plugg, städer, förtvivlan och förhoppning länge nu. har haft för mycket att göra och dygnets timmar har knappt räckt till. nu har lugnet efter stormen intagit och jag är ligger på latsidan. känner inte för att jobba extra, inte heller för att plugga inför tentan. njuter av lugnet så länge det varar. därför börjar jag dagen med bodypump och bokrean istället.

dör på tåget

åkt genom hela sverige med tåg denna vecka. idag hade jag more or less sista dagen med projektanställningen. gubbtungt, inflytelserika och andra viktiga personer. satan vad byxis jag var, men låtsades för en stund att jag var zlatan, då gick det fint. energin har gått ut mig och nu planerar jag nästa vecka. under tiden har jag fest på tåget med medhavd dryck och en dosa. trevlig helg.

kärringfest

jag har en brun skitful läppenna, den visade sig vara vattenfast också. satte på mig en kärringblus för att löpa hela linan ut liksom. ALL IN KÄRRING typ. nu ska jag hämta en celine väska på schuttermans för 18 lax. som den överklass jag är. (OBS DEN ÄR INTE TILL MIG OCH JAG ÄR HEMMA HELA TIDEN, INGEN IDÈ ATT GÖRA INBROTT!!!)

veckan from hell

ja det är en hel del att göra. på fredag avslutas mer eller mindre min projektanställning, konstigt. hemtentor och grupparbeten dominerar kalendern, samtidigt som jag försöker synka möten och skjuts. på fredag runt 18 är jag förhoppningsvis fett tillfreds.

istanbul var en fest


kultur

nu beger jag mig till bonniers konstall och insuper mig lite költur. sen ska jag fika, man vet ju liksom inte när man får mat nästa gång så att säga. LÄNGTAR ONSDAG. åka till familj.

MIGRÄN

jag har jävligt ont i hövve idag. en aspirin och en treo, bör gå över till min föreläsning. snöstorm och skitväder är det med.

flängt

hello friends. idag har jag flängt på skola och jobb. förutom mitt extrajobb i butik och mitt plugg på SU, så är jag också projektledare för en "liten" satsning called AB Västernorrland. pillat med det i några dagar, ringt journalister, meckat med hemsida och mejlat fram och tillbaka. känner mig sådär torr i fejset. bäst jag går på gym och svettas lite i det. 

känns såhär

hemma från ett jobb till ett annat. sovit tre timmar. en vecka med massa skola. nu flytt och pizza. 

aspirinmask

här står jag med acetylsalicylsyra i fejset. när jag ser en aspirin förpackning tänker jag alltid på farmor. hon inbillade sig dödssjuk när aspirinet var slut. då slängde hon ner korgen från bakongen på ett rep och tvingade nån unge på gården att köpa nytt. I ALLA FALL. aspirinmasken är grym och acetylsalicylsyra bildas till BHA-syra som är samma sak som kemisk peeling. YES! dammsuga, plugg och yoga idag. resten av helgen blir jobb. 

RSS 2.0