och nu då?

okeeej.. jag har strosat runt längs söder i tron om att jag är bradshaw, köpt dyrt vin och dyr choklad. har varit hemma i tio minuter. jag och datorn hemma. egentligen störs jag inte av tvåsamheten, men kan man gå på bio ensam? skulle hoppa på ett jobbpass, men gud så tråkigt. nä, slänger i lite spontantvätt bara för att jag har tid och kan. blir nog en bio osåvidare. kanske.

avslappnad at last

jag och sambo samtalar mycket om tid och var den tar vägen. midsommar står bakom hörnet och vi har snart bott ett år i stockholmet. min sista dag på praktiken idag, kommer verkligen kännas tomt. nu vill jag mest ha ett jobb inom mitt eget område (lobbying OSÅVIDARE) och inte knega på h&m. praktikplatsen är ett gemytligt litet kontor på söder med familjär personal. tyvärr fullt bemannade, MEN jag kommer vara med på några hörn i höst. för övrigt är det fredag och det gör mig glad. DÄRFÖR sänker jag axeln och bara njuter, dålig på det. 

hej hallå

ledig från praktik idag. har haft tusen saker att göra ändå och dagen har bara försvunnit på tråkigheter som städning och plugg. försöker planera någon slags sommar men det går mindre bra. beslutsångest delux angående allt, allt, allt. vill helst cäsha in och samtidigt vara ledig med rocky på en liten klippa i solen. 

till malin

nu hade du en jävligt rolig jobb-paus, va?

hämta trummor

löjligt pigg idag! blir nästan lite sur på mig själv för att jag inte sover mer. har en miljon saker att göra inför morgondagens festival i morgon, SOM JAG HOPPAS NI KOMMER PÅ?! äger en bil under helgen och ska hitta sensus för att lasta på lite medhörningsapparater och trumset. jag var tvungen att övertyga er med en *söt* bild under dubbelhakabilden. endast för att bevisa. FÖRRESTEN kolla fettfläcken vid min säng??????! :((( sen kommer cattis och engin!!!!!! ska äta popcorn hela tiden!! älska popcorn.

hehe

hehe björn, bygga, bear, kult.

trött vecka vänder

den här veckan började åt helvette men jag ser ljuset i tunneln. i helgen är det festival och inför den en massa wörk. bror kommer på beök i helgen, jag ska hänga på hans rygg som en liten apa. and never let go............. för övrigt har jag käkat ett äpple och har skitont i magen. av ett äpple. skulle vilja påstå att det blev en sockerchock, nej inga fler äpplen för mig. tragedi. eller det kanske var ostkakan jag tröck till frulle på kontoret *hobbylaktos*

ledighet

hello friends. här sitter jag nyvaken med mina magar när det egentligen snart är lunch på jobbet. har sovit nå jävulskt och är nöjd, nästan på gränsen till huvudvärk. imorgon startar hetslivet igen så tänkte ta det piano idag. ska laga en fin middag till en fin vän som kommer ikväll. har upptckt ett enormt matintresse och bara älskar att laga mat. 

handla aldrig på Nelly

härmed har jag utsett Nelly.com till rikets förkassligaste nätshop. tvärdålig service, odugligt bemötande, paragrafryttare (till sin egen fördel of course) och ingen telefonkontakt eller mejladress what so ever. ofta får man kundservice svaren efter klockan 23 på vardagarna. dumt att ha en liten chat istället dårå? hur löser vi den här nöten då Fredrik Bengtsson? men de har ju snitsiga kläder osåvidare. PUSS!

lägenhet

efter massa månaders sökande har jag bestämt mig för att köpa eget boende i turkey. kommer hinna ändra mig en miljon gånger. måste prata med pappa ferit. uj, ferit. 

sminkar bort det trötta

hejdå
 

loppisen

här hade jag nån slags garagesale i sundsvall och tjänade snabba cäsh. alla ville ha mina trenida ägodelar. tacka vetja småstadslifvet. 

kom to mama... kom, kom

personalrabatt, heheeee..... just sayin

som måndag

ja, då har medarbetarna på kontoret kommit överens och konstaterat att denna torsdag känns som måndag. naturligtvis jobbar jag på stories i helgen (börjar ångra mig). söndagen avslutas med plugg hos klassis. ingen vila här inte. jag är skithungrig och räknar minuterna till lönch. söderhallarnas tapas, mmm........... gott. 

RSS 2.0