kungligt

kanske en av världens bästa låtar.

liten duva

jag vaknade och fann två duvor i vardagsrummet. sjuk och eländig som jag är, lyckades jag bli lite små-glad trots allt. gav dom lite bröd och lirkade tillslut ut de små liven.

cok guzel bir gun

ve ben birtande motor aldim kendime. motorun oturma yerine bakarsaniz LV oldunu fark edersiniz. evet, harika bir motor. kimseye kesinikle önduc vermiyecem. karnim acikti, ders calismaliyim ama ikea'ya dogru gitmeye dusunuyoruz. motor ile degil ama.

lill-pluffs

så skulle engin ha sagt. eller små-pluffsig. alla dessa sjuka ord han kommer med alltså. hur som helst. inatt sov vi över i sverige vännernas lägenhet. har skrivit tenta, druckit en liter kaffe (på riktigt) och nu ska jag sluta klappa magen för att dra till bazaren, allt för din skull damla. puss barnen.

outside

istanbul kokar. det är väldigt varmt om dagarna vilket gör att det blir lite gjort. lata dagar i solen och bokläsning i parker är vad jag har sysslat med de senaste dagarna. upptäckt nya vägar i gränder och blivit inbjuden på konst-kurs i turkisk anda. matat duvor var dag har jag också gjort. numer har jag även supernintendo på min dator på gott och ont. leker istället för att plugga.


hemresan

jag minns när jag kom hem till istanbul i februari. detta är ingen utvärdering, det kommer senare. jag meddelar bara att sverige-biljetten är bokad och jag är tillbaka den 11 juni. förbannat jävla sorgligt. nu ska jag ta på mig provocerande kläder, gå ut i solen och leka cool.

jävligt förbannad

min plånbok är stulen. fanns cäsh och andra smörjmedel. FETT jävla arg är jag. kommer vara arg en hel dag nu. finns inget att göra åt saken.

friday.

nothing changes but the name. jag pluggar för tillfället, för trött för att göra något roligare. jag gör veckor till helg och vice versa. nedan är jag glad över min nya bh som var billig.


lek

efter fet frulle gick vi omkring och turistade. lyssnade på politiska tal, gick på pride-café och åt mer mat. vill inte, inte, inte lämna staden.

vaken

vi sov i soffan och vakande av båtar som tutade, katter som slogs och gubbar som sålde bröd. ger upp, stiger upp, äter en trevlig frukost.

it's a beautiful life.

kan man ha en kärleksrelation med en stad? min avsmak för denna kaotiska, smutsiga, påträngande stad växte så småningom till någon form förälskelse. idag vaknade jag med fjärilar i magen. jag tror jag är kär.

kalas

kalas var det här! igår var jag bjuden på alvas ettårs party. det var väldigt varmt, massa mat, mingel och mys. fick moderskänslor av alla söta barn. efter kalas drog gänget på nattklubb och kom hem kl 5. resulterade i trött måndag. vilken kontrast, vänner.

light in babylon

upptäckte de små liven för någon dag sedan. de hade slagit sig ned på istiklal och skapade spännande musik. fällde en tår av någon anledning, kolla in. helt fantastiska.

last night

hell of a time.

en liten lek

magen var bakfull och ledsen så jag och kusin gjorde helt enkelt det bästa av situationen. lekte att jag hade ett litet knyte i magen. fick många leenden av främmande människor och alla var allmänt glad för min skull. är det det som krävs? måste jag bli gravid för att bli accepterad? nu taggar vi inför kvällens spelning!

terzi

nar man bor med tjejer far man rakna med att klader kan lanas pa obestamd tid och försvinna. da blir de trasiga kladerna över men de ar inte mindre snygga för det. upptackte min alskade kavaj som ar trasig. hittade en skraddare pa min gard och för 1.5 lira kirrade han allt (6 kr). strök den fint med. med detta vill jag saga att turkiet ar mycket bra pa service.

lilla al fadji

att jag avgudar honom är en underdrift. sträcklyssnar för tillfället och skrattar högt i allmänhetens närvaro. de tittar besynnerligt och undrande på mig. alltså, brunett-bruno, hahahahahahaaaaaa... fifan. legendariskt.

fest

igår hade vi fest. de var på dalgatan och jag var i min säng i centrala istanbul. det sjöngs schlager-hits och samtalades om pojkar.

HOLA

ovan leker jag att jag är något. försöker fånga er uppmärksamhet. vaknade galet sent och fick små-ångest. kusin kom hem och lagade korv (kycklingkorv från willys) och makaroner. hamnade i matkoma. lyssnade på den här, dansade lite och nu plugga jag. over and out.

titta vem som kommer


hey jimmy!

det här var igår. en trevlig spelning och ett stycke svettig dans.

BACK

dagens första kaffe på starfucks. tenta om någon timme, sen firar jag. tillbaka i storstaden på gott och ont. saknar mest stranden och inga-måsten-känslan. pusssssis

hej fran strand

det var en tidıg fredag och över fruskost bestamde vi oss att fara söderut. tre timmar senare befann vi oss bort at helvette. att det ar skönt ar en underdrıft. solar, badar, ater. kommer tillbaka till istanbul imorgon. hejda.

RSS 2.0