torsdag

hehehehehe... malin är hemma idag, jag med. vilket synk. jag sitter och försöker formulera något slags CV till de statliga myndigheterna. skitkul. i helgen får jag multibesök och rocky kommer!!!!!!!!! rocket :')))))))))))

swedish house mafia

egentligen inget stort fan alls, men det var tamejfan episkt. det var asballt, stort, svettigt, coolt, läppstift i hela fejset osv osv. hängde av nån anledningen inne på VIP hela kvällen, tills vi blev utkastade när sista låten var done?? flow like a boss. nu ska jag jobba denna härliga löningshelg. 

buss är underskattat

ja, eftersom SHM lirar i stockholmet (som jag också ska på) from imorgon är typ ALLA tåg fullbokade. jag glider med bussen hemåt efter jobb i norrland som gick jävulskt bra! jag imponerade på mig själv typ. I ALLA FALL har jag superinternet här på gamla goa bussen, så jag plöjer svtplay och halv 8 hos mig :') längtar home nu till mina kläder och dyra materiella ting, levt resäskelivet mer än 4 veckor nu... 

kräks och jobb

HEJ! smakar spya i munnen som ett resultat av kaffe-kräk. haffade ett jobbpass här på morgonkvisten så kilar in till hamngatan och köttar några timmar. 

jetlääg

ja, jag lider av följande: trötthet, förvirring, yrselIllamående, orolig mage, huvudvärk, sömnlöshet, irritabilitet och irrationalitet. de två sista fattar jag inte vad det betyder. men jag säkert nått jag har right now. sov ju satan på planet hem, men inte hjälpte det inte. nu sitter jag och rullar tummarna. 
 

RSS 2.0