torsdag

det blir aldrig som man tänkt sig. sprang från h&ms huvudkontor och bokade under tiden in ett möte på riksdagen i morgon. jag som skulle åka norrut, hem till far idag. snart börjar skolan, måste komma ihåg att andas där mellan.

godmorgon

hade en del missade samtal. en kaffe och telefonsession nu.

ringen


sitter med varsin dator och softar i nya läggan på ringvägen. idag ska jag på loppisar och hitta färgglada ting, eftersom det känns överdrivet mycket ungkarl här inne. kolla in american apparels rea på götbacken också.

karadeniz//oniki

luffade i byn, lekte på stranden och dansade över bosporen.

det började som ett skämt

ni vet vargtröjor? jag är helt inne på foton på ponnys och gärna golden retriever-hundar. jag och damla var på hederlig tripp ute på landsbyggden. vi hittade nått jävla lager med fula kläder. kapade denna tisha för 30 spänn. syr om nu bah.

ont i hjärtat

kan ha varit den sista tiden.

lasse är i stan

mallan och jag klär oss anständigt, lägger rödvin i fickan och vandrar dit.

då var det dags

turkiet var underbart och sommaren fortsätter att kämpa. jag planerar en höst i stockholm. har fixat extrakneg och plugg på SU. gemytlig lägenhet på söder och fin innerboende är också ordnat. ändå är jag förvirrad och livrädd. hur kan jag vara rädd för stockholm? jag inledde ju någon slags kärleksrelation med istanbul. gillar nog inte förändringar trots min impulsivitet. allt började bli så bra just nu. man ska ju dra när man har det som bäst. ut till stugan med mor nu.

RSS 2.0