fettrött


om jag fick önska en grej nu, så hade jag önskat thailand. ni andra hade nog önskat lycka, välgång eller fred på jorden. men jag vill ha thailand nu. f.ö ogillade jag landet väldigt mycket innan jag besökte det. positivt överraskad! ligger och chattar med min vän i kalifornien (som jag träffade i thailand). han ska ut och jogga nu, han. jag ska jobba.

TILL MODERJORD


fettsöt är du lilla mor.

måndag

måndag igen ja. helgen var lugn och fin med bok och vino. det bjöds på lite melodifesival och söndagen avslutades med bio och matkoma. jag saknar engin och rocky. om någon bara ville sätta honom på ett tåg?!

TROLL DAD

godmorgon kids. sovit fettlänge. nu ska jag på gym sen ska jag läsa världsbra bok.

emo

efter longdistance-call från dublin så läste jag min dagbok sedan ett år tillbaka och blev bölig. istanbul, flytt, sommar och långresor med mor. jag har liksom inte reflekterat över det innan. nu går jag omkring och är sentimental och ifrågasätter lifvet. fan vad jobbigt.

snäll

i söndags åkte vi omkring i stor bil på det vackra landet och hittade snäll häst. vi stannade och klappade den ganska länge, för att sedan åka vidare på utflykt. ska jobba nu.

*no arms*

no arms är den nya posen, jag leker söt i min nya död-tant blus. nu ska jag rama in en affisch som jag snot från en gata.

hola

lördag igen, inga planer på schemat. önskar att jag var i gävle på konstloppisen men det blev ingen tid över till det. igår kväll bjöds det på pizza hos sveriges roligaste familj, familjen östman i svartvik. sitter och läser fina kärleksbrev som jag fick igår, ett från dublin, ett från gävle. funderar på att besöka gymet snart. puss!

näringsliv och politik?

kolla in min intervju med riksdagsledamot Ingemar Nilsson (S), som svarar på frågor om näringspolitiken.

TJA

här sitter jag och "stannar upp en stund". jajamen, jag har inge mat hemma, så är lite ledsen över det. inte heller någon tandkräm. alltså har jag inte borstat mina tänder heller. det får jag fixa sen, nu ska jag svida om till kavaj och gå på möte.

LIVE FAST DIE YOUNG


heheheheh

jag tog precis ut hela dagens ilska på telia support surkärringen. känns bättre nu, JAG VANN!!!!!

separationsångest



 
det röda livet. ni må tycka att det är konstigt men när det blev dags att köpa ny kalender kände jag sorg i kroppen. det var fina minnen, söta anekdoter och vackra illustationer. tröstade mig med att köpa en exakt samma modell. fast svart.

WITH ATTITUDE

vi firade livet på varsitt håll och höll varandra uppdaterade med smartphones. dessa streetstyle damer hittar ni i södra sverige. haft roligaste helg på länge. trött som fan, ska kolla svtplay sen sova.

kom och lagade käk

igår styrde mia och malin upp käk hos mig. jag blev serverad och sen dansade vi.

tuva jobbar medan...

tuva jobbar medans jag mobilbloggar och tänker på bokhyllor och känner mig själsligt labil. imorgon kommer maria, toppen! har jävligt snea tänder...


sushi

igår hade jag och mallan shusidejt. åt sushi och kollade på en häxa i familjen. malin kollade inte så mycket, hon var väldigt upptagen. jag kollade. ska äta sushi idag igen.

RSS 2.0