pratar högt på bibliotek

 sitter på biblan och försöker göra tenta. går skitdåligt. det går inte bättre av att nån bondtölp pratar HÖGT i telefonen om sin personliga kris och hur han ska ha råd med uppkörning. komigen, ALLA fattar väl att bibblan är telefonfri zon. nu har jag kommit av mig som fan. har inte tid at blogga liksom. jag är sådär svennigt blyg och vågar inte säga till, sitter och suckar skithögt istället, men bonden fattar inte piken. lycka till med ditt körtkort, TÖNT.
 

rapé och jag

ja, sitter kvar i samma position och pluggar. snusar också. jag snusar FÖR mycket. var det här ett erkännande av mig??? hur som helst är jag skithungrig och vet inte vad jag ska äta. orkar inte laga just nu. brukar älska att laga mat, men matinspon är på noll. (tar en ny snus). ska in till *drottningatan* (wow, citygirl) och gå på date med L. finns ett ställe jag har saknat som har världens bästa veggie clubsandwich. den ska jag ha. snusar bort hungern. mogen tjej!!!!!

bättre dag

vilken sommar! underbara resor med min darling och träffat familjen, tills verkligheten kom som ett brev på posten. idag har jag tagit tag i massa jobbigt paperwork. håller tummen på att det löser sig. jag är tillbaka i stockholmet och så småning om kommer livet igång. annars har jag också tagit tag i mina skitga naglar, som fått nytt liv. 

RSS 2.0