min mor ska tjuva mig

var jävligt redo kl 12. det är det enda jag vet. jag kommer inte heller hem ikväll. crazy mamma, känns som om det har gått för långt och att vi ska leka thelma & louise i öknen. lite småorolig.

sommarens varmaste dag

så dom säger. jag plockar upp folk och drar mot vattnet för att bada omkring.

goodmorning mates

befinner mig i fin lägenhet och pratar skit med suz. vaknade alldeles för sent när bror ringde och sa att pappa hade fifflat i turkiet. stek-pappa! har en ledig dag framför mig. tänkte carpe-diema och damsuga så mor blir glad. himla skönt att bo hemma måste jag säga. bmw är tankad, maten är handlad, ja ni fattar. men jag saknar min lilla 20 kvm där det alltid befinner sig folk. precis kirrat boende i paris här påförmiddagen. got to love couchsurfing.

jag är en vampyr

har mest hängt hela dagen. fått lite småbesök av rastlösa människor. dragit fram och tillbaka mellan brynäs och max. stekt en sväng i solen med bra bok och sagt fuck you till människor. sitter i mors säng och plöjer genom californication. ska svida om och rulla ner till d's place och sippra saker. 
  




thanks jo

FETTBRA!

because the night belongs to lovers.









we drank, smoked, sang songs and talked about life. it was a very nice evening.
sarki söyledik, sigara ve sarap icdik. acik hava konseri gibidi. cok güzel bir aksamdi.
 

ohmygosh

hänger omkring och är allmänt ledig från saker. känns kul i en dag. sen blir det mindre roligt och man börjar göra saker som man inte gör. typ aktivera sin FB som sedan några månader tillbaka är borta. stalkar folk på couchsurfing, ni fattar. kom genast på mig själv om att det var en dum idé och vips så försvann skiten. fejjan alltså. dricka cider i solen med sin hund är ju kul. nu ska jag på dejt med snyggaste tjejen i gefle.

günaydin

vaknade 06:15, lämna bror till dagens arbete, rastade hund, svepte kaffe. väckte pappa som sov gott och begav oss ut på vägen mot veterinären. rocket är inte tiptop, så jag som mor blir orrolig och tar det säkra före det osäkra helt enkelt. chill hemma med interrail-plugg och hög musik. onsdag idag, vilket innebär mat och dryck hos brudarna som bor på stan. dom coola. en och annan fika med jo innan dess i think.

KÖNG!

varsågoda. börja eran måndag med denna låt. garanterat med endorfiner and other bullshit.

im in miami bitch

nu har jag begär efter saker. drar till ica. åt finmiddag med c efter jobbet. hon är go hon. satc ikväll med loka och nötter. fin söndag!

gröt och radiohead

börjar denna söndag trött som stryk med gröt och lyssna på radiohead. det känns som om jag är någon slags säsongsjobbare. bor mini och arbetar dygnet runt. socialiserar mig helst inte, inne i bubbla. kul! well, godmorgon alla barn. saknar min fina granne. eller båda för den delen.

royal wed

gick igenom staden och kikade en sväng på bröllopet alla snackar om på en jävligt stor tv jag inte noterat tidigare. dom kallar den tydligen för VM-tvn. sedan dess har jag slängt ett ton med kläder med sex and the city i bakgrunden. FAN så skönt, kan nästa stänga garderoben. snodde med mig galgar hem från jobbet med. ganska smått uttråkad såhär en lördag. snackat med bror som for till tyskland helt random igår natt. nu messar betti om att det är party. jag blandar muse med house. mer än så vet jag inte. titta en VM-tv.


hit och dit

flänger mellan städer i sverige och blandar jobb med nöjen. tillbaka till sundsvall över helgen, drog vid 5 i morse. bra jobbat där! jobbar hela dagen, känns fantastiskt bra. bokade london flight igår, drar om några veckor bara. när jag kom till min lägenhet var jag några stekpannor rikare och hade fått en fin lapp. tycker om folk som lämnar lappar. have a nice friday, mates. och jag har inte ens hunnit dricka kaffe ännu. hets!


the sun is shining

himla varmt. frulle på balkong och vakna med mjukt djur i sängen. imorgon bär det av norrut för lite jobb i helgen. orkar inte åka upp, inga kids kvar i stan. ska tagga till och möta upp tjejer på stan. malin, ta med dig en karta.


kniv i mitt hjärta

typ. Orkar inte vara glad, ledsen, speedad, rastlös, trött. Orkar inte känslor. Varför ska människor vara känsliga för? Varför ska man behöva känna? Nej, jag blir inte mer härdad. Jag vill vara ett löv på ett träd, eller en duva i venedig.

kicking heels

lyssnar rockradio-prat på bussen som jag fick åka gratis med. På väg till den kungliga huvudstaden för att kolla in lite vintage på söders höjder. Ciao.

INTERRAIL

i juli drar jag och min andra halva på tågluff genom europa. nu finns ingen återvändo, biljetten och kartan ligger redo. fan så jävla nöjd jag är. impulsen som hälsar på igen.

inte bra

ont i halsen, foten, trött, jävlig, blek. jag ska till en arbetskollega nu. hoppas jag blir snyggare under kvällen.

the wwwworld cup

nu är vi igång, kirrade in matchen sydafrika - mexico, men somnade vid afrikas mål typ. kolla reprisen av invigningen ikväll kl 23 någonting. missa för allt i världen inte detta nu.

impulsen

trotsade hälsporren som dödar mig och drog ut på en lite luff. spontaniteten på topp, packade väskorna och tog fel buss ut på ön. efter någon timme gick allt väl och det var mysigt. vakande och insåg att bussen inte gick. det var inte bra. så vi liftade med världens bästa elektriker. jävligt långt. svenska folket fortsätter att chocka mig.

i found a dog

rocky rymde när jag gick omkring på rödakorset. han gick och minglade med folk i parken tills expiditen sa att mitt djur hade smitit. himla mycket personlighet som får plats i den lilla bollen. nu ska jag åka lite tåg.
 



sol, bror, hund, skoter, öregrund, glass.




WANTED

jag lyssnar fantastisk musik på pappas lista och letar resekompis till marmaris. 1099 spänn med hotell. jag orkar inte ens kommentera priset. jag är bra på att resa ensam, min grej. kanske! annars har jag lekt i trädgården, samtalat om livet med farmor i turkiet och planterat fina blommor hela morgonen.

jogga bort din sura min

nu tar jag bil och hund till skogen och kutar omkring där i cirklar till tung hiphop och hög house. man får endorfiner av att röra sig, det har jag minsann lärt mig.

france

frankrike är ett fint land. suttit i egelsberg och tittat på havet. nu är skolan officiellt slut och sommaren börjar, jobb och resor. fint.


@ förrådet

sitter och chillar med mac, spoitify premium och folk på gräsplätt. glada studenter som firar sista veckan, leka med grannar och driva med erasmus-studenter. knäppa kort. himla kul. amanda är grispin och jag har oppositionsseminarium kl 8 i morgon.


lite sent

vakande typ nu. ställde klockan på 9, min hjärna hänger inte med. ska iväg till gymet och kuta mig till liv nu, ciao.

det går fort när man har kul

härligt gäng jag arbetar med måste jag säga. tanken på att jag smider grymma planer för sommaren är också kung. det som är mindre bra är att min lägenhet är kaos. smutsig, skitig, stökig. det enda jag gör är att inte städa. lyssna fet hiphop är bättre. kanske kombinera?

BREAK YOUR NECK NIGGA

nu ska jag jobba. har svängt förbi gymet och hängt med malin i solen. härligt. ska en sväng till syrran (läs systemet) innan jag tar min feta bmw x6 mot birsta.


RSS 2.0