up north

hejrå

le petit tanke

om man är tillmötesgående träffar man ofta nya, intressanta människor. är det något jag har lärt mig så är det detta faktum. bra saker kommer ofta till ett slut, det är mitt pessimistiska perspektiv på livets gång. men det är ofta sant. sitter här och försöker liksom vända det till något gott. efter min flytt har detta slagit mig massa gånger. många har kommit och gått. vissa ser jag igen, några finns kvar och det kommer att komma nya. jag lever på det och väntar på att lära känna nya, intressanta människor. på tågluffen möttes många konstiga, roliga. världen är ASKUL!

BACK FOR A (FEW) DAY(S)

hemma, skönt. gott och ont. på torsdag drar jag på camp och vad dom här upper kallar för festival. tisdag packar jag ryggsäck igen mot varmare breddgrader. klart och betalt! jag borde egentligen jobba, hehe.

amsterdam

var ju ganska skitroligt. i aachen och hälsar pa kompis nu. det lider mot sitt slut. attans!

så det kan gå

parg är fett. Allt med staden är fantastiskt. Som ni anar är detta ingen lyxresa och mycket pankande på infrastrukturen förekommer. Idag kom karman som en bitch. Ingen biljett på spårvagn, 700 i böter. Typ 300 spänn. Dvs 300 för mycket. så kan det gå. Vägen till prag var dramatisk från paris. Hade ej bokat plats på tåg vilket man ska göra. Avkastade i belgien. Liftade till tyskbensinmack. Liftade vidare till köln. Sprang till nattåg mot prag. sov i cykelförråd. Fattigt och kul. Imorgon amsterdam och tältning.

till prag

tillbaka i paris för att byta tåg. Lämnade vackra marseille för i år. Bara glassat, träffat folk, sola och badat. Kl 6 går tåget mot köln, tyskland sen byte igen för nattåg mot destination prag. Billigt boende, öl och käk. Sitter på paris w-lan och sneakar. Inte har vi heller gjort platsreservation till köln tåget som man måste. Fanns heller, här ska vi komma undan. Eller bli avkastde i buschen. Puss.

leaving barca

i barcelona, fett fint asvarmt. precis atit frukost. bor i superdorm med tusen andra manniskor. mest jobbiga pojkar som ramlar in fett sent/tidigt pa natten. skitfin stad med beach och allt mitt i stan. allmant spansk feeling med sangria och varma kvallar pa stan. i eftermiddag tar vi taget mot marseille, tillbaka till frankrike. denna gang till riverian. couchsurfa dar och spara pengar. borjar bli smapank nu.

hej san sebastian

paris var fantastiskt men fyfan vad varmt. 35 grader om dagarna, bestammde for nattag fran paris till san sebastian, spaniens riviera. massa surfare och fullt pa alla jakla hostels. sa himla fint har. efter ett par timmar hittades ett superb hostel lite langre fran stan men precis pa stranden. hanger med nyazeeland pojke som allmant hakade pa. stackarn hade sovit i park. legat en svang pa stranden och smyger pa wifi-natet. nu dusch. kolla VM finalen i barcelona ar nasta plan. pusss.


hej london//paris

hej mor och alla andra. hunnit med london. nu i varldens vackraste Paris och couchsurfar hos varldens basta samuel. kollat VM sagt hej till mona lisa och nottredam. haft massa fotsvett traffat backpackers all over the world. grunge i camden town. Imorgon natt san sebastian in spain. jag vill flytta till varlden. hejda vanner.

hejdå sverige. hej spänning.

nu drar jag på tågluff, också känt som interrail. kommer hem om ett par veckor. startar i london och jobbar mig mot barcelona, riverian och slutar någonstans i tysklands underground ställen. ses på tåget.


vi dör

damla och jag leker efter frukosten. eventuell solsting.

typ melting away

himla varmt har vi här. fantastiskt om man befann sig på en beach. jag och hund hänger på balkong och läser bok. överväger dusch men är alldeles för lat. annars har jag mest tvättat och packat. växlat feta cash också. i wish. ack så fattig jag är. jag ska dansa på en gräsmatta ikväll med mina små ap-släktingar.

vi drog till dalarna










 
fettmysigt. mor drog med mig och lillebror (rocky) till mysig stuga ute i buschen. där fanns många backpackers. optimistiska cyklister och ett himla fint landskap. avslutade dagen med spa.

RSS 2.0