wördz överflödigt.

inomhus och utomhus. adrian lux, fedde le grand, miike snow, anie mac, style of eye. nu drar jag på rehablitering i gävle hos kära familj. au revoir.

innan adrian lux var vi här. och efter.


afterw.

efter jobbet pausade vi på olearys. nu är jag trött, läggdags efter nyheterna. kulT.

kväller

kännde mig bäbis-trött efter en dag i vattnet. kom hem, sov. åkte upp på berg och gick tarzanstigen med mina homies. trixade lite i skogen, gick under stenar och grejer. nu är jag återigen hemma och fick mess om att promoe lirar på baren en minut från mig, jag drar dit.

fett ledig

vakande nu, FAN så skönt. dricker te, (försöker avvänja mig kaffe), ska iväg på äventyrsbad här i staden. ni hittar mig på relaxavdelningen. peace outttttttt.

en blackberry, tack.

som tidigare nämnt är telefonen tvärdöd - till och från. fungerar ibland, annars glider jag omkring med en gammal telefon. inget mig emot, däremot halvkasst batteri och tar fem minuter att dra iväg ett sms. jag har inte den tiden. älskar min nokia som svikit mig uppenbarligen. finns inte kvar heller. så hör upp nu moderjord, jag ha en blackberry. fyller ju år och allt snart.

mänsklig?


hej. kollat på norge-nyheter hela förmiddagen. bildade, engagerade människor som dödas. av någon anledning tänkte jag på min bror och fick värsta gråtattacken. saknar honom innerligt. han hörde min känsla, så vi skypade länge. pratade även med fin vän från tyskland som är i ecuador. saknar alla nu. amy winehouse också död. men jag tar ett glas och väntar på vänner. PUSS!

veckan som gick.

tisdags efter jobbet. vänner hade tråkigt, kom över på lite kvalitetestid. vi är som en liten sekt, det bästa är att vi bor en minut ifrån varandra. denna lördag har ägnats till musik och städning. nu blir det annat.

sezen aksu, i love you

fick nästan till ett fint rim där. fan så bra musik hon gör. night!

liten lördag

hemma från jobb. sommar resulterar i dagvild. vardag blir småfestligt med allt vad det innbär. slutar bara med att jag blir tjock(are). så jag vandrar till gym nu, springer lite till fet house. drar ner till granne ikväll på tjejmiddag. äter upp mig lite mer liksom.

AMAN NAZAR DEYMESIN!


sveriges, kanske världens bästa och snyggaste kusiner kom på besök. resulterade i såhär. typ. mitt internet är under all kritik, jobbar massor. därav sämst blogg.

hemma vid

mallan kom, vi dricker vin och kollar på kunskapskanalen. jag klappar malin genom photobooth på lill-huvudet. uj.

gefle

satte mig bakom ratt runt 6 imorse, körde fett olagligt och var i svallet på någon timme. nu sitter jag på grannens nät, ska iväg till jobb. har klackar dagen till ära. kommer sluta med converse vid lunch. nedan visar vi hur man äter jordgubbe och leker med hund i park.


tisdag

svept äckel detoxdryck, kräks. börjar jobba kl 3 - lyx. borde gå till gym, pallar ej just nu. fick ELLE augusti. tack h&m, måna är ni om era medarbetare! den lockar mer än gym right now. oldschool-postlåda a´la genom dörr. behövs ingen kraftansträngning. ikväll ska jag åka tåg.

detoX

denna vecka är det vatten och grönt som gäller. om jag lägger upp allt vi förtärt på ett bord de senaste dagarna skulle jag svimma. drar iväg på jobb nu. tvätt och städ i eftermiddag.

fredag hela veckan.


vad hände sen?


kom hem från arbetet. hemma vid väntade två kusiner. grannen hade fest. festen slutade hos mig. gick ut, de stannade kvar. jag gick hem. gick ut med hund. nu ska jag sova och upp för jobb imorgon. sista dagen innan helg. king life - igen.

HEJ PÅ ER!

jag har arbetat idag. inatt sov jag och rocky över i en fet villa uppe på berget. h och g var hundvakt när jag jobbade. åter i min lägenhet, kollar posten, ska tvätta, träna och hinna ner på stan. jobbar imorgon, på kvällen får jag finbesök från gävle. jag är tillbaka i hetsen. WOW!

älskade mor

jobbat idag. kom hem till lägenheten och mor hade fixat, donat och fyllt på alkoholförrådet. mycket uppskattat! nu leker vi happy family. min lägenhet är ljus och fin! h&m brudarna är på plats och life is fettgood. kärlek!

utflykt

har flyttat de senaste dagarna i en mycket liten bil och oftast efter 20.00 på kvällen. men bad och andra nöjen har hunnits med! längtar tills helg. för övrigt är min telefon trasig. ej kontaktbar. nu ska jag äta asmycket mat.

RSS 2.0