här flödar kärleken


till mor

istanbul i all ära, jag avgudar staden. som en följd av att bo i ett annat land, kommer också saknaden efter min fina bohem-mamma och min hund väldigt ofta. extra mycket kväll.

hello

igår firade vi födelsedagsbarn med tårta och champagne. solen skiner, det är alldeles för mycket luftfuktighet så jag svettas, men får fin hy. avnjuter dagens första kopp, size superlarge. ska studera nu, sen visar sig resten.

tjugotre

sommar och sol. sitter på café och äter dagens bruch. sätta igång med plugg strax. i istanbul har vi exakt 23 grader dagen till ära (skugg-grader), utsikt över havet och inga strumpbyxor på!

blury, baby, dark

vackra lillräkan och halva gänget har myskväll. resten är ute på fest. vi spar fest till helg. färgade lite hår idag. massor av skola imorgon sedan väntar ett italienskt kalas. tappade bort jävla busskort igår vilket resulterade i väldigt mycket vänta idag. fick inte ut ett nytt i en handvändning precis. puss och godnatt.

seven girls

igår kväll kom sverige till istanbul. nu är vi sju brudar med asmycket kläder, smink, voguetidningar och andra tjejsaker som bor under samma tak. med sverige kom svenska prylar och trevliga nödvändigheter. jag ska till plugg strax, resten drar på shopping. and the sun is up!

SVARAR EJ.



hade tydligen prov i skolan. sikken tur att jag inte skolkade. gick galant, hos kusin. kommer nya kusiner imorgon plus bäbis. glidigt. inget nytt, ska tvätta hår och byta kläder, har slutat bytt om nu för tiden nämligen. till och med målat naglar, woah! var hos mormor igår, åt turkmat, blev bortskämd och solade i trädgården. härlig rapport, peace och kärlek.

nisantasi

jag kinesar hos söt tjej helgen till ära. hon är på jobb och jag sitter på trägolv i enorm lägenhet. pendlar mellan dator och bok. en fet brunch och morgon-vattenpipa med klassis nu, jag drar. jävligt gött.

IKEA

bakfulla. drog till ikea, köpte pepparkakor och kaviar. ren principsak.

igår

frozen yoghurt, sol och en bro mellan europa och asien. nu ska jag på picknick.

summer in the city

hej barnen. sitter ute i skuggan, hot. hatten är lånad (du får tillbaka den idag) och kaffet är mitt. ska försöka plugga denna dag efter helgens nöjen. men nu ska jag möta upp mina tjejer, sen glider vi i våran pussy-wagon mot kusten.

untz untz

its dancy-time.

i kept a little bit of sweden.


njutbart

här. jag vill härmed tacka mina spotify-assistenter som jobbar på snyggt som fan från sverige och ser till att jag kan använda det. tack m&m. (mia, malin)

soft rockstar

vaknade i fin lägenhet med utsikt över bosporen. gick till plugget tidigt med lykkes nya platta i lurarna. ingen lektion, turkiet i nötskal. svor i ungefär tio minuter högt på svenska. gick in på italienskt fik, skypade med mor, vi drack varsin kaffe. nästa föreläsning kl 13, får se hur det går. ikväll ska jag dansa på r&b-klubb.

WE'RE ON A DIET



har flyttat hela dagen. bor numera i gröten. mina kläder hänger fint på metallgallgar framför mina ögon och jag kan sova utan pyjamas. firar med kalorier. jag saknar min mor väldigt mycket.

frida khalo & diego rivera

igår var det sommar. istanbul har fått finbesök av en intressant (död) konstnär. ägnade gårdagen till att förbryllas av khalos abstrakta sätt att uttycka sina känslor. i skrivande stund är jag fortfarande mätt från gårdagens java chip frappuccino och planerar på ingenting mer än kaffe idag.

hello fellow people

på min morgonpromenad i solen hittade jag en trevlig marknad. en riktig turkisk sådan. slutade med att jag kom hem med oliver, fetaost, jordgubbar och bönor. det resulterade i jordgubbsfrulle.
gick på föreläsning som skulle vara på engelska, men eftersom jag var ända utländska barnet, röstade samtliga över mig. var språkröstningen ens ett alternativ? jag har ansträng mig i tre timmar och lyssnat på konflikthantering. turkiet: regler till för att brytas delux. på starbucks nu.

spontan

igår sa en vän sa att the wailers kom till staden. vi gick och det var himlabra! fick den där exotiska jamaica-känslan. så idag är jag sömning. jävligt ballt!

en dag i istanbul

har kommit in i en slags vardag. rutiner hit och dit, så som vattenpipa, föreläsningar, kebab och löpning. känner mig ganska tillfreds. bara rayban clubmaster som saknas. om en vecka kommer min efterlängtade kamera. (glömde den i sweden nämligen.)

RSS 2.0