tenta

hej jag har hemtenta och är sur. tänk att de alltid sätter dom över helgen?? vad är grejen med det? ett straff liksom? det blir en ond cirkel, jag blir "ledig" i veckorna när det inte är föreläsningar och jobbar extra så mycket jag hinner. sen lökar jag omkring när alla andra vanliga människor arbetar. kom hem från jobbet nyss och har inte ens tittat på tentan än. måste ladda med kaffe och choklad. 

fresh girls on cam (OBS! ironisk)

här sitter vi på sofflocket och ser lökiga ut. om sanningen ska fram är vi väldigt rena. jag är super-peelad och ansikts-maskad ändå lider jag av någon slags acnebomb i nyllet. blir lite ledsen över det. jag är egentligen emot photobooth bilder MEN gör undantag för mina fantastiska fans. godnatt lovers.
 
 
 

tjäna

idag har jag grattat min vän vars födelsedag jag glömde bort. kompenserade det hela med en exklusiv gåva. annars finns det intressant med den här dagen. jo, jag upptäckte att tiggarna på gatorna har blivit jävligt snobbiga kring skanstull. det är ju tråkigt. 

wow!!!! TVÅ PÅ EN DAG

hehehe, jag är här igeeeeen. hello, hello. städar toaletten från bajsfläckar, lyssnar på hederlig R&B (ingen jävla vaska-champagne-musik). ska laga lasagne kvällen till ära. det är ju fredag, sånt ska vi ju älska och då måste man vara glad osv.

HALLÅ DÄR

hej kompisar. jag har fått önskemål om mer bloggande för er som jobbar på kontor om dagarna och inte sköter ert arbete. anledningen till dålig blogg är för att fortfarande är sur efter att alla mina systemkamera-foton försvann. eller jag gjorde en hederlig pc-copy-paste. funkar inte rikigt så med min dator. jag ska blogga mera. 

RSS 2.0