HEJ


jag domnade av, då ser man ut såhär. inte speciellt tilldragande. måste börja grooma mig själv mer. i bakgrunden ser ni min vårdanstalt eller boplats. planen var att inte somna, vad gör jag nu? still no phone. skulle ju ut på powerwalk hand i hand med mig själv för att komma över ett gäng bananer. helst av allt vill jag vara i en stor ateljé och måla, måla och dricka rödvin.

bio

mobiltelefon borttappad och humöret på topp. inte för att mobilen är borta, utan för att jag har hittat bästa salladen i istanbul. vattenpipa, musik och festligheter igår. bio inom kort. hellyes.

lördags-lösning

som tidigare nämnt är mitt boende mindre trevligt. därför försöker vi komma på hur jag ska kinesa hos s dorm som är fett classy (här hänger jag ofta dagtid f.ö). man får inte sova kvar nämligen, däremot erbjder dom brasiliansk vaxning. kan ju vara bra att ha. vi lägger mig i en väska och dansar in. annars har vi lirat tavla, rökt pipa och shoppat billigt i vanlig ordning.

frrriiiiidaaay

im in love. sitter här och sveper kaffe i mitt lilla sovrum. drar till suz som befinner sig i en minst sagt stekig lägenhet i närheten av mitt lill-rum. härlig kontrast! dagens föreläsning visade sig inställd så jag njuter av ledighet. kvällen bjuder på jogging och teater. kebab var dag, är inte bra.

blogg nr 2

jag bloggar för mittuniversitetet, men nu måste jag kuta till metron. peace!

fotboll



ogenomskådlig komplexitet. typ.

måndag

varit i skolan, dinerat god hemlagad mat och nu dricker jag kaffe. lämnat hotellet och ska bo i studentdorm någon vecka. inte glamoröst, men trots omständigheterna får det charmpoäng på ett konstigt, osmakligt vis. finns lite hundar i området som jag sällskapar med. annars hänger jag oftast med mitt crew om dagarna. på andra sidan av stan för tillfället, har en monolog om livet med mig själv. istanbul levererar i vanlig ordning.







twist and shout.

en väg som kanske tar 15 min i sverige tar ungefär 50 min i istanbul. man blir trött av trafiken må ni tro. därav blir det mindre bloggtid över. hehe. nu ska jag svida om och bli snygg. denna lördag ska spenderas på taksims underground hak. imorgon ska jag på FET derbymatch, kaoz.

the tourist

idag har jag varit turist. köpt h&m trend plagg under 20-lappen i hemliga gränder. det gjorde småont i hjärtat som den trogen h&m-anställd man är, att se stackars kläder i högar, men ack så trevliga priser. strosade omkring, åt turk-glass, gick på istanbul filmfestival, såg en fin domkumentär och solade längs havet. gick på anikvariat och pillade på fina böcker. hos kusin och myser inför kvällens bravader.

kaffe

en sak som man inte kan få överallt i turkiet är gammalt hederligt kaffe. oftast nescafé och blaskigt amerikanskt skit. här konsumerar man oftast te i mängder. tack och lov för västerländska influensen med stora kaffekedjor. därför är jag på en av stadens hundratals fik och tar mig en kopp. varit i skola idag, roliga människor. de tvingar mig på tafatta utbytes-student-fester. känns inte aktuellt. nu ska jag bazaar-shoppa feta ringar. ikväll blir det afterwork/school med crew.


kärleksförklaring.

jag brunchar på uteserveringar och dricker kaffe längs bosporen. människor är bohema och målar tavlor på gatorna. en del glider omkring i lamborghinis. min skola kan lika väl vara hogwarts med sina idylliska trädgårdar och storslagna torn. färjor som går mellan europa och asien. en stad som erbjuder ting man inte visste man kunde älska. den här staden vlll inte somna. jag trivs som fisken i vattnet. däremot är mitt boende under all kritik. därför byter jag till stor lya om ett par veckor. tills dess finns jag på hotell med fransk balkong. peace.
 


hejdå

07.52. äta b&j till frulle. stå i kissnödig-pose. gå ut med rocky. krama rocky. flytta till istanbul. alla som känner sig saknade kommer jag att sakna. ♥

LIFE IN A BAG.

jävlar vad jag har prioriterat. om jag fick välja skulle jag ta med allt, allt, allt. nej det går inte nu. inge roligt att lämna ledsna kläder hemma ensam.

schletet

trött idag. ser ut som stryk. till råga på det ska jag hetsa hela dagen. packa turk-packning och tvätta. dock i annan ordning kanske. slänger in hund i bil och drar till nästa bygge för att plocka ihop allt skit. jag ogillar att packa. fyfan. inatt drömde jag att jag hade gått upp typ 30 kilo. jävlades med drömmen, mcdonalds frulle idag och dansade med hamburgare i munnen till den här.

ut på stan

mor och jag ska ut och äta nu. det blir en trevlig restaurang vid namn helt enkelt. trevlig mat har dom små rackarna. tidigare har jag hälsat på bäbis och luktat på bäbis. generellt luktar bäbisar väldigt gott.

FIKAH

drar iväg på kvällsfika. äta ceacarsallad med bästa kompisar. magen är knas så får se hur det går med den salladen. mest suttit med hund och gått på secondhand idag. trevligt, trevligt! bjuder på flott-bild-i-mörker.

dang

vilken helg, kompisar! måndag igen. sett biutiful med min älskling javier bardem. fin, djup, abstrakt. precis som jag förutspådde. nu är jag upprymd med sentimentalitet bara för det. läser en bok.

sikka brudar

åh vad bra. norrland i gävle. jag gillar det jätte-jättemycket.

foreplay/longtime/my hauss


hejdå bror

skjutsade min bästiz (storebror) till arlanda. han börjar i newyork, fortsätter till bali, fiji, australien och sydostasien. kanske hittar en flicka och blir kär. det här med att vara borta på obestämd tid gillar jag ej. puss älskling. KOLLA HAN HAR EN BLOGG! så nu behöver inte ni heller vara ledsna.

ISTANBULLEN

om ungefär en vecka flyttar jag söderut. närmare bestämt turkiet och istanbul. ska plugga, leka lykke li, fota, dricka raki och integrera mig. fort det går kompisar.

leker cool

sitter på köksbordet och inser att mitt hår blir jävligt ljust när det är nytvättat. alla reagerar, med andra ord glider jag omkring med baconfrilla väldigt ofta alltså. torsdag idag, inga planer. kanske gå över till dig, johanna.

kreativ onsdag

promenad mot staden för att hitta en urtvättad gubb-tshirt, helst med något fult souvenir-nationalparks-tryck. hittade en symaskin hemma, blev överlycklig. denne skall sedan sys om till en snygg tshirt med mudd och grejer.

liten är här

min milf-kusin är här och lillprinsessan med. bäbis och jag somnade i sängen, fantastiskt mysigt. nu ska det bakas cheesecake. stor hejdå-middag till storebror ikväll som reser jordenrunt på fredag.

RSS 2.0