hurricane


Good Morning LA. Balmy 62 degrees.
Think I"ll put on the white album. You kids behave.

afro-vän

en av mina vänner som blivit blessed med ett afro, är bettan. hon hör till de procent av mina afro-vänner som envisas med att platta ner gudsgåvan. därför demonstrerar jag här för er hur fin hon är i afro-version. fast på mitt finger. notera hennes döda-blick. om jag hade afro så skulle jag gömma saker där inne, kanske cashewnötter.


tårtjävel

kellogs helvettesreklamen. "är du sugen på något gott mot kvällen? har det gått och blivit en dålig vana?" IDIOTBRUD. klart man äter tårtan och inte jävla flingor. ben & jerrys eller ett äpple? hur dum får man vara, hur jävla dum får en reklam vara. jag är ungefär lika arg som arga-snickaren på femman, nu. man bör kanske inte äta en jävla tårta men, hallå. godnatt.

jag har

vaknat, åkt buss! jobbat, fikat, varit på möte, lagat mat, diskat. nu är jag rätt seg, men har haft en skitbra dag. champions league på tv och en kopp te, fantastiskt. men först dusch. sista mars imorgon, g i helgen. tror jag, får se hur det blir med det.

då kommer rädslan och tar dig

det känns som att jag är på g. med pappa på min sida, så går det mesta här i världen. i slutet av veckan kommer jag må ballerina och sälja blåbär på något torg. sommaren fixar sig. kommit hem från promenad och kvällen bjuder på gröt istället för middag och övertala sambo att hyra vidrig skräckfilm. förresten vill jag spruta in skitmycket restylane i mina läppar så dom blir as-stora.


godmorgon måndag

haft bra helg med massa människor och roligheter. fantastiskt uttråkad, vill helst av allt dra utomlands med mamma. shit vad tiden går fort, april i veckan och sommartid var det i helgen. nu ska jag hinka klart mitt kaffe.

keep on rising

läst lite bok här på eftemiddagen. trevligt, trevligt. promenad i det mulna vädret nu.




saturday

jag vaknade precis nu. inte ok alltså! ångest över att sova bort dagar. äta gröt och gå promenad här näst. igår åt vi på indisk restaurang och hängde på lodispub. kärlek.

n.e.r.d.

tuva och jag chillar i min nystädade lägenhet. luktar till och med jordgubbar. hängt på fik hela eftermiddagen och låtsas att jag är sjuk och febrig, bara massa klag. hämtat ut orhan pamuk och paulo coelho böcker. ska iväg på middag med rkuf ikväll, trevligt där. just ja, ryktas om att teddybears sthlm kommer hit ikväll med.

'

dagens man


jag kan inte sätta fingret på vad det är, men den här mannen är jag kär i.
försökt stalka han på nätet och nu, finally hittat människan. david druid heter han.
behöver jag nämna hur tentan gick? nej. nu ska jag tvätta. kul.

karma

det ojämna utbytet har blivit fashionabel hos tredje världens befrielserörelser och deras intellektuella supportergrupper i väst. efter kolonialväldenas upplösning hölls u-länderna, nu genom världsmarknadens jävla fotbojor. de fortsatte producera råvaror. priserna sjönk. för att upprätthålla sin handels balans måste u-länderna exportera allt större volymer, ge mer arbetstid, slita ännu hårdare på kaffeplantagen för att komma över samma mängd bilar – relativt dyrare, i en väldigt nedåtgående riktning. svett från underbetalt mänskligt arbete exporterades norrut, indränkt i billigare råvaror, som föda till i-ländernas överflöd. med dom orden drar jag till ica och köper svettigt kaffe och barn-arbetade nötter. fuckall!

åttiotvå

jag ska hobbysnusa färdigt, sen äta sallad, sen plugga, sen springa. plugga igen på riktigt hela natten med redbull, kaffe och koffeintabletter. överväger att sova i skolan inatt. vadå sova? no time för sova! nu vet ni det.

you have it in your hands.

hejdå alla sovande kids. im off to work och sånt. kännde att jag ville säga hej.
hejhejhejhejhejhejhej. 


det var jag.

jag är i verkligheten nu. därmed inser jag att jag har förträngt massa saker, mindre bra där. förtränger lite till med hockey på tv och te i min starbucks mugg. packar ur min resväska och inser att mamma är bäst. nu har jag lax till förbannelse och vita sängkläder. kom och sov! nedan fikade jag med mia och sema. upp tidigt imorgon.


onsdag

soffhäng varvas med plugg och turné hos vänner. haft ypperliga dagar och resten av veckan bjuder på jobb och tenta. har aldrig varit så oförberedd för en tenta i mitt liv. försöker övertala folk att gå med mig på secondhand, ingen som nappar på den idén. inte ens rocky vill joina mig. fett lat! jag fortsätter dricka kaffe, lyssna notorious b.i.g. och lira kidsens xbox. helyes.


papillons de nuit // france // 30th May '09


günaydin arkadas

det bästa som finns i hela världen är att vakna med/av rocky. tänk er vad mjukt, varmt och lurvigt. sitter och kramas i soffan med allt som rör sig. sovit utan att stiga upp 7. fantastiskt! med familj, druckit te och läst GD i solen. promenad har också hunnits. plugg, yoga och fika.


patrone on ice

yesssss. hos bettan med friends och myser med diverse drycker. sittning senare och batchata dans på ett hotell? imorgon ska jag resa iväg med tåg som bror finansierar. jag är vidrigt pank och ser mig själv som en freeriderjust nu. love it. fin lördag har det varit med.



spinn för livet

jag ska iväg, med min värkande hals, till ett gym nere i stan och spinna en timme. allt för barncancer-fonden. ju mer vi trampar, desto mer pengar kommer in. fan min hals.

hej/puss/musse!


åååh lilla gos. sitter och tittar på musse samtidigt som jag lyssna p3-musik och dammsuger. kom hem från jobb och plugg och nu är det helg. fint. musseee kom ska jag pussa dig!

thugs and punks

jag glider in i kvällen med fröken gainsbourg. djävulsk grismusik som dom skulle beskrivit det här i s-vall. man pratar så här. ska ner mot waynes och svepa espresso som vi gjorde i italien. där åt vi även kakor till frukost. jag kan leva med det. imorgon är det fredag, godnatt.




this is the damn truth.




i go by the name of jerry hoff and i wanna be your friend not your enemy



turniton!

damppppppppppp. hoppar omkring och the beat is sikkkk.
ni minns väl gamla goa franz

REKO

det är tydligen st patricks day idag. mina wannabe-kulturelit-vänner som tycker att irlands nationaldag är skitmycket viktigare än något annat, kräver att vi firar denna dag med billig öl. allt som är värt att fira ska firas. jag är inte förtjust i öl, men hey, det är ju bara st patricks day ibland. å ena sidan har jag ju finansiell kris. jag stannar hemma med min röda ecologica.

170310


you-dont-know-if-you-never-try

hemma från allt. massa saker som snurrar i hjärnan. en sak är alla jobb. som om ett jobb inte räckte så har jag blivit erbjuden ett till. jag ska jobba på h&m som extra och heltid på trygghansa i sommar. båda känns helrätt. hinna plugga heltid också. ska äta gröt till middag idag, har finansiell kris, hehe. nu väntar jag på att malin ska komma och krama mig.

HANDSUP!





i'm ouuuuuuut. jobb, skola.
fett kallt ute idag med, men solen skiner. fantastiskt!

do you know?



sova. ja, jag ska. men ladda ner det här albumet först.
släng in på ipod och sen ut i skogen.
http://strangebirds.bandcamp.com/


hej måndag

osminkad, trasslig i håret och trött fast jag somnade typ 22 igår. kom hem från jobbet nyss, käkat kvarvarande ceacarsallad, ingen lyx här inte. lyssnar på underbart från the shins och funderar på att somna några minuter. vad ska jag göra resten av denna dag? jag bör plugga. minns inte sist jag läste kurslitteraturen. inge bra alls.



fuckyou


- the Kooks(!!)
- the hives
- patti s.
- mew
- donkeyboy
- kings of convenience
- lasse lindh
- marcus krunegård
- shout out louds
- fibes of fibes
- moto boy
- the animal five

och biljetterna är så klart slut.
och jag vill åka.
och jag tänker på sommaren. godnatt.

worldpremiere

vi hojade till coop och köpte en och annan gurka.
min cyckel är snyggare. nu har jag också pimpat med korg och allt.
bio ikväll, måndag imorgon.

FLUME

hoppas du halkar på isen och gör illa ditt ben. hope you die happy in a gunfight.
nu drar jag till sidsjön.

let your love flow

tvättar och tittar på mallin när hon gör konstiga saker. vi har ätit gröt och nu promenad i solen med kaffe och handla på ica. pulka-åkning i eftermiddag med ekonomerna i backen. lugn dag idag.


meonmywaytoyou

hejdå!


pussgurka.


han kommer hit idag.
nu: dammsuga upp äckel från golv.

vaknade till detta

"hahaha, jay z, the kooks(!!!!!!), patti smith, wolfmotherblev precis bokade till peace & lööve. jag döör!"sms från m. fyfan. för bra för att vara sant. jag ska gå. end of discussion.

d.ö.d.

jag är astrött nästintill döende. springer mellan skola, jobb och jobb. imorgon är det fredag. thank god for that.

big in sri lanka

TACK AMANDA. finaste buddhan från sri lanka, en till i mitt hem. jag brukar kramas med dom. nu är jag fucked up.


scream:

head in the darkness. lyssnar perro del mar och leker med tanken att jag har en balkong. jobbat, fikat och myst. träffas hos betiel ikväll för mys med skitsnack och dess tillbehör. lag mina sista pengar på ELLE tidning från pressbyrån. kanske dumt. tur att jag har turkfamilj som skickar upp exotiskt käk. puss


this is not my hat.


breaking it up, it's already gone 
breaking it up, I didn't mean to fraud.


linssoppa

jag lagar mat. det var ett tag sen. blir mycket coffehouse-sallader i veckorna, inte bra! eller, dåligt är det väl inte, men lite av ett lyxporoblem. bad-day annars, skulle behöva lite tröstshopping. men nej.

kaffe i all ära, men

kaffe är ett måste, ett behov, en last. men redbull är också fint att börja morgonen med. fuck the love! hejdå


ÅHH VÅR

idag är det fanimej vår i luften. FANTASTISKT. man måste lyssna på andreas grega också. allt känns mycket bättre. kommit hem från rödakorset-utställningen. tillbaka till jobbet.


i can get stoned

yo, godmorgon. vår ute idag. har vaknat, druckit kaffe och lyssnat på p3. impregnerat mina shoes och svimmat i hallen av stark lukt. jobb nu, rödakorset vid lunch, datorutbildning ikväll. oh. jag ska svälta mig själv, imorgon.


tack & adjö.

haft bästa helgen. gott och ont. slut som artist, nu väntar tåget. ipod laddad med lasse, krunegård och rudeboy såklart. världens längsta vecka väntar, sen åker jag vidare. till sema bland annat. åh! xx

över skallen

soligt, fint. promenad på drottninggatan med kaffe och hund. pratar skit i köket. förr hade man bruna ben, men inte nu. parantes.





m-m-m-mange.

skulle till max igår. vanlig ordning med mina hamburge-missbrukande vänner. vi hade på oss uggs, juicy-mjukisdressar. fick för oss att dra och lyssna på mange schmidt istället som var på besök. s hade fribiljetter så klart. improvoserade ihop en outfit med det vi hittade i bilen, drack gott och kramades med mr schmidt. askul kväll. sen drog vi till max. solen skiner. ska till absint nu och äta stans bästa ceacar och vin i fina glas.


yo, yo, bro

hej storebror, hur mår du? hälsningar från skotern i sälen. fast här i keywest, lite fel, lite varmare. lite bättre. men skoter är asbra. nästan bättre än bmw x6. puss





godnatt

älskling och jag lyssnar på kooks och hobbysnusar. har haft världens längsta dag. eftermiddagen bjöd på fantastisk spinning med bettan my bro. imorgon reser jag iväg en sväng till fjärran länder efter jobbet. för min pappa är rik. hahaa

pressure

off to do something good. kan jag få be om sol idag? DH ikväll, helyes.


vädjan om internationell hjälp

idag hjälper jag chile. med lite tankar, kärlek och kläder. godmorgon.


måndagsbarn

måndag för er som missat det. jobb mest hela dagen. kom hem från en timme spinning och lite gym. hungrig, lat för matlagning så jag ber till högre makter att damp-kocken alexander nilsson kommer och matar mig. det kommer ju inte hända, så jag fixar typ gröt i micron. fancy. avslutar denna kväll med lite journey.



RSS 2.0