jämt först

god morgon kids. jag sitter på IMs lokalkontor och rigga inför världens bästa festival som går till förmån för IMs braiga aktiviteter, ni måste boka in den 18 maj! blir en mysig dag i vintervikens café. nu kom den andra söta praktikanten in, kaffepaus!

they call it calle omar

ja ungefär det här gjorde vi om dagarna, helt ok!

Gefle

fortsätter mitt landsvandrande och sitter i mors anrika kök. Solen skiner och kristallkronan reflekterar alla små prismor. Grill på dagens schema innan tågfärd mot stockholmet. I ALLA FALL anlände fredag kväll, insåg att the hives lirar om typ 30 min i stan. Ringer några hetsiga samtal, sminkar lillögat och sveper två glas under tiden. Min andra halva och jag hade helkväll som ikluderade borttappat guld, överkonsumtion av snus osv osv. Jag skulle vilja påstå att karman var på min sida deluxartat. Igår var det mindrekul att leva dock. 

jag och ben

vi sitter här och kollar igenom månadens räkningar. jag och ben gorham. 

kom på FEST

hörrni mina trogna tjänare. om dagarna är jag nu mera på IM STHLM och riggar inför en trevlig festival. nu vädjar jag till er att komma och lyssna på skön aukustisk sång denna dag för ynka 100 spänn som går till massa bra saker (och såklart kolla in alla snygga tillsammans med ett glas vino). SPREAD THE WÖRD! här hittar ni mer info 

sverige-t

ahmaaagaad back in sweden asså. totally depressing. so depressed right now im not even gonna tvätta mitt hår assååå... 

godmorgon

yo, yo. sitter på takterassen och filar på hemtentan. eftersom jag av någon anledning valde att unna mig en flaska champagne tillsammans med leyla innan klockan 14 igår så blire hetsskrivning nu.

HEJ MALAGA

 
ja, igår anlände vi till medelhavet och solen. vill bo här i semas lyxlägenhet med fet terass och 50 m till stranden. nu ska jag plugga hemtenta innan solen går upp. dagens plan är sol, shopping (PRIMARK FINNS!!) och grillfezt. PUSS

mycket nu

jag tänker så det knakar. växlar mellan plugg, klappa hund, söka praktik, äta nötter, läsa kurslitteratur, prata i telefon, lättnad, oro, söka jobb osåvidare. det kallar jag produktivt. kanske inte det där med ätandet och klappa rockyboy.

klagis

jag är UTMATTAD. jobbhelg som pågår med långa dagar och en ständig folkmassa i butiken som i hög grad berör brandsäkerheten i allmänhet. vi har längre inga vakter utanför butiken eftersom vi antog att det skulle "lugna ned sig". men inte. som en följd av alla människor finns heller ingen syretillgång och personalen svettas konstant. eller i alla fall jag. sovmorgon idag, rocky och jag tar en prommis längs tantolunden, rockets favvo. har praktik om typ två veckor, ännu ingen praktikplats. *kUuUuLiIisSS*

aprillet

nu är påskledigheten slut och me and my boy har dragit hemöver till stockholmet. hemkommen från promenad, nu ska jag lämna den här trötta hårbollen för att åka till skolan. fan vad det tar emot. 

RSS 2.0