HEJ

nowhere
kan någon köpa dessa till mig? snällt, tack. jag bjuder på mat.

anonym

pluggar, sover och äter. inget annat. lyssnar på p3 ibland och tänker på mamma, saknar rocky med. springsteen verar slutsålt, sur.

fisherman's blues

jag jobbade hel-helg. satan vad trött jag blev. syskonen ericson kom och hälsade på, det var kult. nu har jag varit hemmafru och städat hemmet och lagat lunch till mig och grannen. hinna plugga lite innan kvällens jobb.

miun

jag är här sex dagar i veckan. palls. ser f.ö ut som en musch jag odlar ovan min läpp, det gillar jag!

vem vill med?

alla får följa med. nästan exakt alla, komigen!

öl

jag pluggar och tar en bärs. en och annan snus också. när blev jag såhär frispråkig? är detta en blogg-rape?

shopping

jag dör. jag vill shoppa, jag har sånt extremt shoppingsug right now så jag måste syselsätta mig med annat. har jag någosin kännt såhär?  kanske för att jag sitter i grannens fula mallorca tshirt från 90-talet. hemkomen från plugget nyligen, funderar på att städa bort shoppingcravingsarna. eller duscha bort dom? eller gå till gymet?! fast nu har jag ätit en liter makaroner, jobbigt att kuta då...


söndag

hej alla pojk och flickfrön. sitter på landet i pappas skinnsoffa med hund i knät och kollar frivilligt på fotboll. pappsen kom hem från turkiet i går med diverse överraskningar och feta granatäpplen från vår trädgård, alltid trevligt. men mest kult att han är hemmavid. jag drar norröver senare idag för att börja på min förträngda c-uppsats. fred och kärlek.

barn

vaknade av bäbis och god frukost. är hemma i byn och rehabliterar, solen skiner. mitt mål idag är att köpa den transparanta kjolen jag suktat efter. och sälja mina skor som är asheta men ack så svåra att gå i.

relaxen

vilken kväll. gömde rödtjut i skåpet, tog över omklädningsrummet och åkte turbon med ett haldraget sinne. kuuung. kung, kung kung.

WEEKEND


paus


satan vad jag är tömd på energi. vi har tagit paus med diverse elektroniska prylar för att sedan köra sista kvällen.

frulle

vi bakade scones denna morgon. nu blir det promenad i solen och i kväll ska vi på relax.

visit no. 1

amanda hälsar på. hela helgen. det kommer en till i morgon. ytterligare en på lördag.

fejsbook

är för töntar

utflykt

igår hade jag mysig utflykt med gabriella. hon hade miljöbil dagen till ära så vi gjorde allt. efter school åkte vi och shoppade. åt mat. sen drog vi till något som jag inte vet vad det heter, låg bort åt helvette men ack så vackert. känndes minst sagt spöklikt där ute. jag bara mös hela tiden. och gabbi berättade små spök-anekdoter.

KÄRLEK

kom inte hem förrän nu och såg ett fint brev på golvet :')
inte hunnit läsa ännu, helt exalterad. tack fina maria, vi ses på lördag ♥

konferens

hela familjen vaknar tillsammans. en i gävle, en på irland, en i turkiet. återigen - jag hyllar skype.

morrissey gör mig sällis.

snäll kille.

tristess

jag upplever en slags mellan-tenta-period. inget jobb heller. slutar bara med att jag slösa pengar på shopping. går omkring i kläder som inte är mina och ett osminkat fejs. googlade tristess: kan slutligen leda till försämrad mental kapacitet och även död.

dom här då

ibland önskar jag att lite vore mer som förr. men jag är glad ändå.

kom på posten

inventering på jobbet till sena timmen igår. hemma var plufs och väntade på mig. åker imorgon redan så jag ska klappa hans lill-huvud hela dagen idag.

RSS 2.0