work it

helt jävla grisdöd. det blev plugg-paus i 2 timmar. nu ger jag mig av för sista-miuten plugg. tenta 8 sharp imorgon. SEN DRAR JAG HÄRIFRÅN.

kafayi yiecem

saat yedide kalkdim, köpek ile gezdik. buz gibiydi. arkadas ilen beraber, cok dolu bir araba ile ise gittim. saat onbirdede cikdim ve dogru eve. bir tane kucuk canta aldim. tekrar disariya köpek ile. bisiklete binerek okula gittim ve simdi ekonomi okuyorum. kafayi yiecem gibiyim. yorgun, argun. yarin yazili var. benden iyi gunler ve bye.

september 16


JÄVLA AS

i en vintage-Chloé och ett leende sticker jag iväg på fördrink i tvättstugan. nej det gör jag inte. FYFAN VAD ARG JAG ÄR. jag vill bita i något!

11.53

vi har ätit gröt och nu tittar vi tv. lite uppfreshning här näst, sen demonstration mot rasism på stadens torg. känns bra. sen ska det handlas och läsa bok. puss & puss

a vogue idea

det här med sverige har aldrig varit min grej.

tgif

yes, finally är det fredag igen. inte för att det innebär några drastiska förändringar precis. men lön fick vi idag! promenad med hund och kaffe nu, sen lite stan och försök till plugga. nu säger dom att facebook inte fungerade igår, på nyheterna. är detta nyheter? facebook ville inte uttala sig om händelsen. shit vart är världen på väg?

att: tågluff

det bästa jag har gjort. nu sitter jag och drömmer.

talking to myself

sitter och studerar i biblioteket. nationalekonomi närmare bestämt. ibland önskar jag att jag pluggade mer konkret. typ ett-plus-tio-är-elva-kurser. nej, jag tror att jag ska rädda världen. tenta-ångesten intar sig i vanlig ordning. jag snusar lite mer än vanligt, går ut med hund hela tiden och kollar febrilt på SATC om kvällarna. yes! solen skiner fint i alla fall.

s-vall style

vi lyssnade mainstream musik med noppriga fötter. innan dess gjorde jag bort mig inför ett par föräldrar, efter det snodde vi en pommes frites krydda.

godmorgon

vi är vaken, druckit kaffe och hunden har återgått till sovposition efter promenaden. nu snabbdusch, sen skola. det regnar dagen till ära. asbråttom nu, hej.


BERLIN

jag tor jag vill åka till berlin igen. eller istanbul. eller barcelona, åh så mycket val, så lite cäsh. samtalade med min utlandskoordinator, som det så fint heter. det ser bright ut mina vänner, det ser bright ut. läget är vuxendamp och överenergiskt: BAM BAM!

raising my family

mor fixar och donar jag sitter mest och är förskräckt över SD i riksdagen. rocky dricker latte. har tvingat mor som har fet bil att köra mig till stadens fyndlager för att kika på kristallampa till lyan. min kyl är full och jag har druckit rödvin en söndag. åh, föräldrar är underskattade! nu drar jag till universitet.


liten kommer till mig

samtalade med mor, hund och mormor. de hade tillsammans småtråkigt 20 mil söder om mig, så de kommer och hälsar på mig lite spontant. jag behåller hunden den här gången. vi tycker om att sitta i koridoren och heja på folk. här näst promenad och lyssna på denna.


take//them

idag är det val. jag har en känsla av hur det kommer att gå. själv har jag röstat och tycker om mitt beslut. ska sitta och heja lite senare efter en promenad.

BABE LISTAN

ni vet, betti, tuva & amanda. den här är till er. egentligen till betti från början, men nu är pretto-betti i florida och tror att hon är bättre än oss, snart är hon tillbaka och vill ha fet hiphop och vattenpipa igen för att spotify inte fungerar som folk i staterna. jag ger er denna for memories sake och tuva i bh (hehe). godnatt vänner.


en sån dag

idag har varit skit. dagen började bra och successivt gick vi i negativ riktning. har inte hunnit med allt jag ska göra och plugget känns mindre enkelt. sökt folk och inte fått tag på dom osv. skitsamma! jag dansar av mig irritationen med god dryck och väntar in snygga h&m brudar som kommer på middag. ska laga god mat. gårdagen var bra! avslutades som sagt med en höstfika med två mycket bra tjejer, bagels och stora tekoppar.


yoga

packat ner typ en miljon skor och lusekoftor ner till källaren, skohyllan kan användas igen! krossat min newyork starbucks kopp i all hets, svurit som ett as över det i en timme. off på lite yoga nu. sen dejt med carro och linn på favvofiket. slänga i lite tvätt därmellan också. jag är glad för solen skiner och det är mammas nya kille på p3. värsta feelgood eftermiddagen!

okej


svd tycker att jag är folkpartist. lite smyg-sverigedemokrat också, fettskönt! vet inte om jag håller med. jävla svårt det där! jag har suttit och googlat hela politiken halva natten. inte mycket klokare. nu off to school.

bang bang bang

jag kom hem från spinning + core. svettig och mysig befinner jag mig i lägenhet och smider planer, lyssnandes på p3 dokumentär. eftermiddagen spenderades på waynes som resulterade i liggposition på lägenhetsgolv med plugg och johannas luddhund. nu mer korridors-hund och student. ja, vi är riktiga hundtjejer. snart kommer rocketboy med.


godmorgon

sveper kaffe i vanlig ordning efter att ha drömt massa skitdrömmar. för övrigt är jag småledsen för mitt kaffe känns gammalt. finns liksom ingen arom. nu tittar jag på sånt där ring in och vinn program på femman, istället för att duscha som alla andra människor. astaggad att ringa in. bara loosers som ringer med tönt-svar. hallå?! nu ringde fröken britt in till TV igen. skaffa ett liv, britt. börja skolan eller något! gå och kratta löv i din trädgård. se där, nu får ni en bit utav mig denna morgon också.

sådär ja!

sitter i min låda efter promenad runt sidsjön med liten hund och funderar på inget. i bakgunden joinar herr springsteen mig och vi samtalar om ovettiga saker och läser bok med glasögon på. glömde bort att sminka mig idag också, ganska roligt. ganska halvrastlös, fast på ett skönt sätt. tankarna går åt till så mycket annat nu om dagarna att jag ibland glömmer bort vad jag heter, eller att raka mig. herregud, jag måste raka ben. lite småsugen på kaffe med, kanske ska jag tvinga fröken ericson att kirra. MALIN FIXA KAFFE DÅ!


bumpy ride

back in svall. jag tappade bort saker. hade en trevlig tid hos helena. nu ska jag sova tills klockan blir typ 2 imorgon. lyssnar mest på fet hiphop, har mindre viktiga saker att göra och innbillar mig själv att jag är från ett annorlunda land. skriva dagbok och sova nu.

bonsoir

igår hämtade favorittjejerna mig från stationen. vi drog till mocca på söder och tog en kvällsfika, pratade om planer och lägenheter i istanbul. det kanske var sommarens sista cigarett. haft en fortsatt kväll med nagellack och chihuahuor. djupa samtal om saker och ting med fin musik. det känns tråkigt att fara hemåt imorgon. jag må vara sentimental nu, men det är mina tjejer vi snackar om. nu nattmat a´la gourmet på något underground hak i stan.



teenage dream: in my dorm

jag ser ut som en liten pojke dagen till ära, med för stora strumpbyxor. malin är här i vanlig ordning och klagar på allt mellan himmel och jord. vi har lunchat på stan, sprutat viktor & rolf på varandra och bytt tamponger. jag ska åka tåg söderut ikväll. malin ska på fest hon. på caps-fest närmare bestämt. kasta kapsyler i plastmuggar och vara skitfull. HEJDÅ!

dynamite

jag är taggad på mitt möte imorgon. kl 3 sharp. sema har superpeppat mig till research. så jag har styrt upp lite saker och hoppas nu på att jag får ett stipendium på sisådär 25000 spänn. snyggt! nu ska jag och johanna ta en promenad till ett hus med en liten hamster (läs hund).


bakteriekultur

vaknade, drömde att jag hade maskar i mina hörlurar. vidrigt! ska på möte på jobb, sen föreläsning. kanske laga en lunch. visning på lägenhet, eftermiddag. sen somna kl 9.

lite planer

jag ska börja plugga spanska vid sidan av mitt program, sen ska jag dra från sverige nästa termin. om någon månad kommer jag bo i ett hus, no longer en låda. hemkommen från första nationalekonomi föreläsningen. känndes mindre bra, men hör och häpna, jag ska härda ut! sema drog nyss, halvtomt utan henne. nu ska jag äta vitlök och rulla på golvet.

FETTBRA!

hahahahah!!!

jag har byggt en pung!

haha! en pung. i den ska jag ha hemlisar!

2-hand is the new black

min förkärlek till gammla saker fortsätter. efter en upload med ceacarsallad och tjejsnack gav vi oss ut på shopping. en helt del secondhand inhandlades. nu pausar vi med sex & the city, sen ska vi på finmiddag.



@ sema

ätit mat, åkt buss, varit på sidsjö nu visar sig resten. jag trivs i mitt sällskap.

RSS 2.0