Bon voyage!

Jag drar nu! Mot Arlanda och massor av tax-freeshopping! Woho, ska köpa typ hela chanel hudvårdsserie, min är typ slut! Kanebos UV-gel, Miss Cheri, Dior! Jag är så lycklig! En vecka i chartens anda. Jag ska steka och få värsta Bermuda 80 tals-tan. Kommer sakna er vänner. Bloggen tar också vacation med mig ;-)



Måste skynda, skynda! Jag ska flyga snart!

puss, puss, puss!


hej ny dag

I morse var jag ute och gick med min älskade kusin och bästa vän. Det var underbart naturskönt och skönt tidigt på dagen. Hann inte med något bloggande igår, blir inte mycket idag heller för den delen. Imorgon drar jag utomlands en vecka för sol, bad och party och det är mycket som måste fixas innan. Jag vet inte ens vart mitt pass ligger... Packa får jag göra under dagen och jag måste hinna hämta ut lite paket på posten. Igår var jag på stan i solen och sippade kaffedrinkar i solen med vänner. Slank in på Myrorna och köpte mig två par oldschool Levi´s som jag sen klippte av till skitsnygga jeans-shorts. Fett bra! Linnebyxor från H&M, min favvo i sommar! Lite ribbade linnen, osv. Kvällen avslutades med vänninor på Georges. Nu ska jag ladda iPoden med chartermusik!

puss älsklingar

vad gör man med en söndagmorgon?

Man dricker kaffe på balkongen och läser tidningen. Därefter tar man en promenad i solen till bomhus och äter lyxbrunch! Ska verkligen sitta ute och hänga i solen hela dagen. Bara njuta, dock vet jag att jag kommer bli sjukt rastlös inom ett par minuter... Ikväll blir det träning! Woho!

pusss

my weekend baby

Jag har jobbat idag, känns slitigt eftersom klockan var himla mycket innan jag somnade efter gårdagens festligheter. Det var trevligt med sång, dans och vin. Det är inte så konstigt att man är trötter. Efter jobbet körde jag vidare på min shoppingterapi, dag 3! I love it, en kvinna måste ju spendera sina cash! Det blev lite smått, bla en jättefin väska, rätt dyr dock för att inte vara en märkesväska, men hey! Bara för att det inte står Mulberry på den så kan den ju vara het ändå! Trött som jag är ska jag iväg på kalas ikväll, efter det eventuell grillning med underbara vänner i solndegången. Låter väl härligt! Just ja, lilla Time-butiken här nere, som för övrigt är svindyr, har värsta prissänkningen på nötter!! Nöt-freak som jag är, måste jag springa ner och köpa på mig typ 3 kg. Nötter är min last. Nötter är bättre än allt. Nästa bättre än Ben & Jerry's(!)

puss!

busy-day

Idag har jag mycket på schemat. Ska hinna med massor, typ banken, spinningen, hälsa på m, till skolan, shoppa, fixa, men det är lite fredags-stämning över det hela. Ska dejta upp mina bästisar för en heldag! Ska kolla in en iPhone idag med, som den apple-nörd jag är. Vill vekligen ha en! Mina riktiga äpplen är också slut, så jag måste köpa hem massvis. Idag ska jag också unna mig en islatte, fy fan vad gött! Dessutom ska det bli varmt idag! Kvällen bjuder på festligheter med underbara vänner, ska bli kul!

 Woho, fem dagar till sol, bad och drinkar!

ha en underbar dag vänner!

vårruset

Jag ska springa vårruset i år med mina kollegor, vi är 12 pers och får därför massor av picknik. Sjukt bra med mat när man har kutat omkring staden som ett miffo. Nä men jag har tjatat om detta vårrus och blev glatt överraskad, chefen ska tom. trycka upp t-shirts åt oss! Vi ska vara fashionabla också, såklart.
Jag ska jobba idag hela dagen, på mitt andra jobb. Efter det ska jag på boxercise och svattas bort min kolhydrats-rika frukost och förmodligen lunch, middag, mellanmål osv... På återseende!

myt!

Jag kan inte arbeta i fred! Nej, nu har jag kritiskt granskat detta faktum och kommit fram till att det är någon patetisk människa i jnkp som jävlas med oss Starbucks-freaks. Jag är tacksam över att det inte öppnar. Tjusningen med starb. är att det faktiskt inte finns här i Sverige. Så deså!
Inte roligt. Hörde ni det?! Inte roligt.

STARBUCKS I JÖNKÖPING?!

Mitt hjärta tillhör starbucks (och chanel!) NÄ för fan! Är det sant eller är det ett för sent april-skämt?! Jag vet inte om jag ska bli glad eller ledsen! Okej, min första reaktion är chock. Min efter-reaktion kommer i ett senare inlägg. Nu är jag stoned. Måste ringa min Jönköping-kusin pronto!


make me happy

Jag är nedstämd och jag vet inte varför. Det är så mycket i mitt lilla huvud hela tiden. All stress, press och allt. Faan, kan ni göra mig gladare?! Kom igen då alla. Jag bör inte gnälla såhär som en liten jävla brat.

Dagens vill ha, cravings, måste eller "ge mig"

Idag är det inte Chanel väskor jag trånar efter... Jag är inte besatt av B&J som resten av sverige fått för sig, (glass-trend!) men visst är det gott ta mig fan! Skulle inte tacka nej till ett par skopor B&J right now. Känner ett extremt sug efter något sött. Jag får nöja mig med gammal hederlig gb... Eller hinner jag till ica innan jobbet? Borde jag? Nej! Ska jag? Ja! Jag skiter i att det inehålller femhundratusen carbs. A woman needs it! Inga förklaringar behövs väl direkt. Jag hinner!



så fort det blir varmt ska jag jobba

Ja, så är det vänner! Är det kallt och jävligt utomhus då ska jag vara hemma och ledig. Kan ju inte riktigt "njuta av vädret". Nu känns det någorlunda behagligt utomhus och det blåser inte lika mycket, nä då ska jag jobba hela eftermiddagen. När det är som varmast dessutom. Jag kan väl trösta mig med att det ska bli runt 16 grader i helgen i alla fall. Jag avskyr kyla och rusk. Men faktiskt så kan jag sakna regnet och åskan ibland med. Jag vill alltid ha det jag inte kan få...

puss

godmorgon onsdag

Det är onsdag och halva veckan har redan gått! Igår var jag och fikade med min bästis, sen såg vi "dumpa honom", skitmysig film med en och annan konstig biobesökare som fick jag-har-stoppat-in-för-mycket-popcorn-i-min-mun-attacker mellan åt. Nu ska jag ut och gå, den hedeliga morgonpromenaden som jag inte kan leva utan. Okej, överdrivet. Jag tvingar mig själv att gå ut.

puss

hej ny dag

Jag har inte haft tid att sitta framför en dator i dag. Eller jag har inte riktigt orkat. Var som sagt hos s igår kväll och det blev himla sent. Vi såg Marley & me och det måste vara en av de bästa filmer jag sett. Jag tror man måste äga en hund för att kunna relatera till den på det sättet. Bra var den i alla fall! (Du kan se den även fast du inte har en hund, jag lovar.) Sitter på jobbet nu och pratar med mina lite äldre och erfarnare kollegor om nät-dejting. Det där verkar ju skitroligt och dom går lös och dejar hejvilt höger vänster, medan en annan sitter och förtidspensionerar sig. Efter jobbet blir det ingen träning heller, för det orkar jag inte heller. Ska träffa m! Kul! Vi hörs ikväll älsklingar,

puss

du gör livet värt att leva

Klyschigt bland alla "modebloggare", men jag må ni tro, jag är trogen när det kommer till Chanel.Dessutom är jag ingen jävla modebloggare. Jag är modet. Som älskade YvesSaintLauren en gång i tiden sa: "Fashion fades, style is eternal." I agree...
Chanel är en del av mitt liv och hon här nere är nästa planerade adoption när jag besöker butiken. Kosta vad fan det kosta vill. När jag dör vill jag komma till Chanel-himlen.





iPod min vän

Min ipod är min vän. Men nu är den urladdad och sviker mig när jag och rocky ska till ica och köpa onyttigheter i form av lösgodis. Så nu sitter jag i princip på att lilla ippen ska ladda en sväng så den överlever promenaden dit.
För övrigt är jag skitförbannad denna kväll och det har med min tenta att göra. Nu vet ni också att det gick åt helvette med den, bra! Ska till s där alla andra redan har laddat upp för film-mys. Nej, det blev ingen bio ikväll, men imorgon!

pusspusspuss!

God eftermiddag vänner!

Åh vad jag har hunnit med massor idag, är en smula trött dock men det gör inget. Ska brygga en kopp kaffe och läsa senaste nr av VR i soffan med min älskade hund och den andra älskade bonushunden jag har dagen till ära. Ja, jag är hundvakt andra dagen i rad och det är himla mysigt måste jag säga att Rocky har fått en kompis, även fast han är kaxar sig mot starckars Jocko, som han heter. För övrigt ser Jocko ut som ett lamm, vilket jag finner mycket charmigt! Runt kl 19 ska jag på skivstångspasset på F&S tillsammans med M. Efter det ska vi på mys-bio! Köpte skitsnygga byxor från ginatricot igår för 49 spänn! Jag älskar dom för det är varken, chinos, jeans eller leggings. Äntligen vanliga byxor som är snygga! Fan måste hinna köpa äpplen. Köp aldrig euroshopper äpplen för att dom är billigare än de "vanliga". Dom suger och smakar skit. Nu vet ni!

puss!

godmorgon måndag

Nu är det dags för morgonpromenad med rocky, sen ska jag ringa och gratulera min vän som fyller 20. Blir väl till att bädda och röja upp en sväng, för jag åker och jobbar mellan 12-15, (länge va?) ute i sätra. Innan dess ska min tenta mejlas in och jag kommer känna mig betydligt "lättare". Kvällens planer involverar b la skvistång och bio, låter ju som en perfekt måndag! Nu fick jag mejl om att ASOS har 75% off! Wowo, måste in en sväng och kika. Rocky får vänta! Vad ska ni göra denna soliga måndag?

orkar inte vara vaken

Klockan är inte mycket och jag är dödstrött. Blivit lite plugg idag men massor av annat med. Skönt att det snart är färdigt, lägger på slutspiretn imorgon. Annars har dagen i korthet inehållit grillning, film, handlat, varit hundvakt, osv. Kollar på en film på trean nu, den är mysig, men jag orkar inte titta mera, för jag är helt enkelt för trött! Suttit och slö-lagt massa bud på sjukt jävla snygga loboutins på tradera.se som jag absolut inte har råd med egentligen. Typiskt mig. Imorgon ska jag ta dagen som den kommer, men en sak vet jag i alla fal, jag ska träffa min M som jag inte har träffat tillräckligt nog nu den senaste tiden. Sluta bo långt borta!

puss & godnatt :-)

har jag söndagsångest eller?

Alltså jag är trött, hängig och slö. Borde ha hunnit med massvis nu. Tenta inlämning imorgon och känner mig misslyckad. All vattenpipa rökning från gårdagen har satt sina spår och jag är jobbigt torr och äcklig i halsen, tack och lov för att jag ändå tog det lugnt igår. Det var skönt och mysigt med trevligt sällskap och det slutade med utgång för resten. Ska släpa iväg mig till gymet sen i eftermiddag men nu måste jag verkligen fixa allt som hänger på mina shoulders.

puss

hej från en annan lägenhet

Nu har jag förflyttat mig från jobb, till hem, till s. Klcokan är inte mycket men ändå envisas dom med  ös här. Jag sitter mest och äter saker, precis i sin ordning, medans de andra röker vattenpipa. Jag har ätit mycket socker idag och det märks må ni tro! Min lilla kropp darrar(?) Sjukt! Är helt varm med. Nu blir det marlboro lights på balkongen i solen istället för jävla karmellkungen som förgiftar mig! Maskinen ikväll kanske? Vi får la se, hur som helst hörs vi senare vänner!

puss

lördagens planer

Ännu en lördag och våren känns himla avlägsen och långt bort. Jag skulle träna vid lunch idag med M, men chefen från jobb nr 2 ringde och hörde om jag kunde hoppa in extra, hey, why not? Det är roligt att jobba med make-up och hudvård. Var ute och gick en sväng i morse, det var sjukt himla kallt. Längtar till resan nu... När jag kom hem var dörren låst och jag hade så klart ingen nyckel, det fanns bara en sak att göra. Hoppa in genom badrumsfönstret, jag får fortfarande plats! Woho! Slutar kl 15 då ska jag och pappa åka och storhandla en sväng, ikväll ska jag till S för myspys-kväll med andra kvinnor och människor.
Måste svänga in på Pressbyrån innan jobbet för att uppdatera mig med senaste InStyle och teenVogue, kanske låter ytligt, men jag kallar det för vardagslyx!

XOXO

kaffe & baconfrilla

Jag dricker kaffe ur det senaste tillskottet i min starbucks-kollektion. Den smakar Newyork! :-)
Dags för hår-tvätt nu, ärligt talat var det sju dagar sedan håret tvättades, I love it. Mitt hår mår bra av detta och jag njuter av varenda sekund när mitt oatmeal & honey Bedhead shampoo slinker genom mitt svall. Detaljerad beskrivning, varför inte?

XOXO

outletshoppa på nätet

Outletfreak no.1 Jag älskar outlets! Bäst är de i verkligheten, men vid datorn får man hålla till godo med "outnets".  Ett tips är underbara Netaporters nyöppnade outlet - du hittar den här. Bland annat kan du haffa den fett snygga guldjackan från Philip Lim. Eller glammigt linne från ljuvliga Proenza Schouler!






inte kommit längre

Jag skulle minsann plugga, men jag har inte börjat än. Jag skyller på Word och att det inte fungerar. Bror håller på att ordna upp det så förmodligen kanske jag kommer igång en lite sväng trots allt. Nu ska jag promenera iväg till kisoken för att hyra film och köpa tidningar. Ja, det är chillfredag idag. Måste komma ihåg att ladda på luren med. Håller på att somna i soffan, måste, måste rulla iväg nu innan jag rullar ner för soffan och somnar på mattan. Jag är för lat för mitt eget bästa ibalnd.

thank god it's friday

Har varit ute på hundpromenad, jag och rocky. Ska ner till stan och vasaskolan en sväng för att fixa och dona med papper, sen ska jag möta upp Sema för lite shoppingterapi i solen. Innan mötet med henne ska jag springa in på ett spinningpass och svettas, det är ju underbart. Hur som helst är det fredag idag och kvällen kommer att spenderas med familj, vänner, men först lite plugg. Förresten, rocket hälsar från sängen.



puss


ett bra telefonsamtal

Idag ringde det på min hemtelefon. Det var bara positivt och bra måste jag säga. Jag har försäkrat min sommar med jobb, det är ett bra jobb, ungefär inom det jag jobbar nu, fast "högre standard" enligt mig, dessutom får jag ledigt mitt upp i allt så jag kan åka hem till turkiet en sväng, igen och kolla in hur mitt hus mår. Det känns glammigt måste jag säga. Nu ska jag äta mat. Känslan av att jag har pluggat idag gör mig satisfied och jag känner mig rätt stolt över mig sjäv. Därmed har jag egentligen dålig självdiciplin när det kommer till sånna här viktiga saker man måste prioritera. Det blir ingen träning idag, däremot imorgon! Woho!

XOXO

what a morning

Igår kväll skrev jag flitigt på min socialkunskap (tenatar upp kurser), jag var nästintill färdig med mina två, tre A-4 sidor på word. Jag trycker på spara som... Rätt som det är så "svarar inte" Word programmet och jag har inte sparat mitt flitiga lilla arbeta en enda gång. JÄVLA SKIT! I hopp om att den "ska svara mig" om en lite stund väntar jag. Klockan blir väldigt mycket sent för min lilla hjärna och jag får psykbryt, väcker pappa och gråter. Pappa ger mig choklad mitt i natten och det känns lite bättre. Alltså äntligen när jag tar mig i kragen, kommer på vad jag ska skriva om och gör det bra, så skiter sig allt! Precis allt. Jag lämnade datorn på under natten för att mitt arbeta kanske skulle överleva ändå. Men nej. I morse sket jag i det och började om en liten bit för att sedan spara det i tid. NEJ. Det gick minsann inte.
Nu är jag klar, har varit uppe med tuppen och börjar sedan klockan 7 imorse, rullade iväg till brynäs för att prova min lycka på en ny dator. Äntligen är jag färdig, kanske dock inte samma goda kvalite som innan, men det skiter jag i.

Puss alla små

kvällens

Mina underbara C & W dök upp med massa godsaker och glatt humör hos mig ikväll. Det blev film, mys och skitsnack. Nu blir det mindre kul - plugg. Det måste göras. Senare ska jag och Rocket ut på kvällsprommis, det är uppskattat faktiskt. Idag var även sista ansökningsdagen för högskolan, kollade igenom min ansökan igen och det känns helt okej. Förmodligen flyttar man upp till (kalla) Sundsvall till hösten för att bli bright(are) och läsa internationell statsvetenskap, yep, jag ska bli ambassadör. Egentligen skiter jag i det, jag ska bli en rik diplomat och köra skitsnygga bilar.

N.Y stuff!

Som sagt hämtade jag brorsan från Arlanda tidigare idag. Han hade med sig ett och annat till mig! Jag fick två stycken N.Y-Starbucks koppar (jag samlar på starbucks koppar), en I ♥ N.Y tee, så klart, småprylar och en superduper fin presentbox från Victorias secret proppad med produkter! Lyx, lyx, lyx!



Tack bror! :-)

Hej utomlands om 2 veckor

Jag drar! Vid lunch köpte vi våran sista minuten till Alanya. Ska bli fett skönt med sol, bad, drinkar, mat och äventyr. Fyfan vad skönt och slippa mulet och kallt var och varannan dag! Hej 30 grader och sol hela tiden! Jag bara älskar spontanitet!
Den 29 april drar jag!


Arlanda

Hemma från träning, bmw'n och jag till arlanda inatt, mot bror som kommer hem från New York, Miami och någon by i Carolina. Ni blir väl inte chokade när jag säger att jag saknat honom? Vi är bästisar bror och jag. Har varit borta i ungefär tre veckor nu, buhu! Vi kanske blir ännu mer bästisar om han råkar ha med sig en iPhone eller massvis av victorias secret produkter med sig hem till moi. Träningen var rolig, kommer definitivt fortsätta med station! Med detta sagt var det exakt 5 minuter kvar till Desperate Housewifes, dubbelavsnitt, och där mellan ska jag hinna speeda upp till kvantum för I need A-fil och baristamjölk - HETS! Välkommer till mitt liv.

pappa, sluta mata mig!

Min pappa är bäst, han lagar grym mat. Det finns en nackdel. Jag äter den. Efter dagens arbete fanns det bulgur med tomat och lök, kycklingfilé gorgonzola, sås och grönsaker. Okej, det sistnämnda är ju bra, men inte det andra. Massa carbs och annat förbjudet. Så är det alltid här, han är för bra på att laga god mat. Jäklar!
Bara därför och lite för att jag vill, så ska jag på station 75 min på fjärran ikväll, första gången. Det är roligare att kombinera! Peppar upp iPoden med peppmusik för en runda med Rocket, (Rocket är samma sak som Rocky, alltså samma tjockis-chihuahua för er som inte har fattat det.)
Hörs efter träningen då!

Goji in my heart

Har ni hört talas om Goji? Nu har ni det i alla fall. Goji är ett sjuhelvettes bra bär! Superbäret kan ätas som det är eller blandas med typ müsli eller så kan man ha det i sitt te - precis upp till dig. Jag och C var ute och gick i helgen och en vän till mig rekomenderade bären och tro de eller ej finns de på ica, kostar 129 spänn för mycket bär. Vi slank in och mycket riktigt fanns de där. Hur som helst innehåller den sjukt mycket vitaminer och antioxidanter som är inne nu. Kolla här!
I övrigt tror jag inte på piller och annat trolleri, men fan det här känns bra.
Jag tror jag är övertygad ;-)

greetings from work

Befinner mig på min arbetsplats och har glassigaste schemat någonsin, dock kan detta variera extremt från dag till dag och ibland såklart är kaotiskt istället. Solen skiner och jag är glad för våran kaffemaskin här har gått sönder, haleluljah, för det var sjukt äckligt kaffe i den, så nu dricker vi äkta perkulator kaffe. Det är i alla fall mycket bättre än äckel jobmeal. Dessutom snor jag grädde ur den allmänna kylen, jag är den som alla hatar, fast jag lägger på en fasad och verkar inte alls som en kleptoman i mina kollegors närvaro. Grädde i kaffe är minsann jävla gott. Jag lovar! Appropå sno, ska tjuva en tjänstebil nu och förflytta min hund från brynäs till bomhus, ja, han är också ett skilsmässobarn.
Efter jobb blir det betala resan på ticket på drottninggatan. Chater, here I come!

XOXO

Å vad roligt

Åh såhär bortskämd har jag inte kännt mig på länge. Mina älskade kusiner (läs bästa vänner), är hos mig, har varit hos mig hela veckan i princip. Vi har varit ute och promenerat mellan bomhus och brynäs massvis, ätit sjukt mycket mat och kolhydrater, fast man inte får det och allmänt bara njutit av varandras sällskap med Vogue på balkongen i solen med en hemmagjord chailatte. I princip varenda dag har vi bara hängt och I love it! Sitter nu och spanar efter sistaminuten resor, eftersom jag drar till Alanya lite spontant på vila-upp-mig-semester med min mor och min Maria, för andra gången. Vilken trio, vilka vänner!

Imorgon ska jag upp och jobba, thank God för jobb.

Sovgott vänner, XOXO

Premiär för "Coco Avant Chanel"

JAG DÖR. Om Coco levde och jag var lesbisk, alternativt en man, så hade jag varit kär.

Franska Audrey Tautou spelar huvudrollen i filmen "Coco Avant Chanel" som handlar om den legendariska Coco Chanel, eller Gabrielle Chanel, som hon egentligen hette.

Filmen hade galapremiär i Paris i måndags och självklart bar Audrey en klänning från Chanel. Från vårens Haute Couture-kollektion, för att vara exakt!

 

 


yes please!

Jag vill äga dom. Veckans investering blir det.
Klart & betalt! ♥



Måndag fast söndag

Helgen har varit blandade känslor med massor av drama och händelser. Både bra och dåliga, orkar inte gå in mer på det. Som ni ser kära vänner har jag beslutat mig för att skaffa en ny blogg. Dels för jag är skitrolig att läsa om och att jag älskar mig själv. Jag bryr mig inte om vad alla säger, jag skriver provocerande och jag gillar det.
Kvällen blir lugn - jävla påsk som aldrig tar slut, samhället slutar fungera och ica stänger sjukt tidigt här i bomhus. Men eftersom jag är hurtig tänker jag bege mig mot gymet för 60 min spinning. Det blir massor av turkmat ikväll, då min mor bjudit hem alla turk-kusiner för mys. Har sett fram emot detta hela dagen.
På återseende!

XOXO

RSS 2.0