jag är skitledsen

köpte en extern hårddisk för att duktigt föra över c-uppsatser och andra statsvetenskapliga dokument för att avlasta gamla lill-datan. tömmer mitt (min?) iphoto till den lilla jävel, typ 10000 bilder med systemkamera, söndsvalls-minnen, turk-minnen, bäbis-minnen, rocky-minnen, inget skit mao. nu visar det sig att ALLT GÅTT FEL TILL OCH INGA BILDER FINNS NÅGONSTANS. har blitt medlem på tre olika macforum och ingen fattar vad jag menar. 

kostymfolk

jag sitter i ett anrikt styrelserum och smygfotar mig själv i photobooth. bredvid sitter mest penisar i dyra kostymer. jag ser också dyr ut.

barnsjukdomar?

jag är sjuk HELA tiden. fattar inte, de senaste två veckorna har jag haft ögoninflammation, feber, magsjuka (jag har aldrig varit magsjuk) migrän från helvettet och förkyld nu igen. jag har till och med börjat med svindyrt kosttilskott och blir ändå sjuk?!!!!?? ORKAR INGE MER. 

fågel

precis i detta nu hör jag fågelkvitter. det var länge sedan. 

thailand genom telefonen

 
(han som bresar här längst ner KAN ha varit anders timell, mycket stor sannorlikhet).

på tåg

 
leker söt på tåget och funderar. ledighet i all ära men jag har utvecklat någon slags stress av att inte göra något. jag bli liksom extra lat och släpper på allt, allt! det stressar mig. ska bli bra att återvända till stockholmet med skola, jobb och inte serverad mat var dag. även om jag REDAN saknar rocket och moderjord.

positively 4th street

FUCK mitt ansikte och dess finnar samt mitt jävla grisiga jävla infektionsöga som ALDRIG blir bättre. ÅT HELVETTE MED ER ALLIHOPA!!!!! OCH jävla ica som stänger 13.00 OCH JÄVLA RÖDA DAGAR. filmen mammas pojkar också som var SKITDÅLIG. och JAG som ens går och SER en sån film. MVH 

RSS 2.0