koh chang

befinner mig i djungeln, likasa pa deras wifi. Seriost jag ar fralst. Hittils har jag klappat apa, kramat elefant, badat med ett antal hundar. Boundat med kanada-tjej och foralskat mig i argentinsk man. Vi reser tsm just nu. Alla ar hippie och jag ar tillfreds. Next stop kambodja, laos.

rayong

thailand ar varmt och bangkok har levererat. noje, hippies och javligt god mat. pengar har inget varde. pa gott och ont. tog baten ut till koh samet idag, traffade vanner fran gavle(!!!) helt random pa gata. vidare pa luff efter nagan dag mot kho chang ar nasta plan. bor i gemytlig bugalow pa strand. helt ok! ganska varmt med. hehe.

destination thailand

camilla läckbärg på ipod och jag är vaken igen, åker strax mot arlanda. planen är att landa i bankok och luffa vidare, ska försöka uppdatera livet och inte bli allt för hippie. hejdå friends.

packning pågår

imorgon bitti far jag till asien och thailand för att upptäcka världen lite mer. självklart hetsar jag allt till sista dagen. åter om ett par veckor, lite mer världsvan och förhoppningsvis brun.

tonite

jodens hetaste flickor kommer till svallet. rebecca & fiona närmare bestämt för er som inte fattar. vi går dit där dom är. nu ska jag hetsa lite till. hejdå!

hehe kryssning

jag tvättar och grisar i sängen. multi-tasking! mina snälla vänner sympati-hänger med mig. vi dricker rödvin, äter choklad och tittar idol. vi bokade precis en kryssning. vi fyra, den 26 januari, jävlas med folk. fifan vad tacky!

fredagen

sitter i ett djävulskt kallt söndsvall och plöggar i skolan. är höngrig. (man pratar så här). har trevligt sällskap omkring så med andra ord blir det inte mycket gjort. annars har jag tagit ID-kort, oldschool jag vet och hunnit träning. ikväll ska jag tvätta. kuhhhhuuul!

no coke

inspirationen är som bortblåst. jag går runt i min brors kläder som blir outfitta dagen till ära och det här blev precis en fjortis-blogg. GILLART! nu ska jag gå och förstora tuttarna och dricka latte hela dagen.

08.36

vaknade och tände ett ljus. igår inhandlade jag ett nytt te som jag inte kan sluta förtära, himlagott! ska försöka byta utt kaffe mot det och vänta på kompanjon för att sedan gå mot skolan. sitter mest och inser att jag ska till värmen om typ 3 dagar, inte helt fel.

JAG DÖR

läser fars statusuppdatering på fejjan. bara att han har fejs är kul i sig. gjorde min dag! citat: snart min arbets kompisar hemma hos mig, äta mått. hihi pappsen dåå..

hej

jag sitter och tittar på malin som fint placerat sig själv i min hårda soffa i ett vinter-svin-kallt-sundsvall. hon ska på intervju här om ett par dagar och bli sveriges nya pr-samatha. själv ska jag besöka skolans bibliotek och flitigt skriva på ännu ett PM. ikväll ska jag hit the gym. för länge sen nu.

hos moderkakan

hem ljuva hem. sitter i ett hus och dricker ramlösa i finglas och förtränger skolan. har glidit hela dagen, planerat thailandresan, träffat vänner och färgat hår. inväntar bror för kvällens matlagning. åh, jag trivs. nu vinterpromenad med rocky.



godmorgon

jag drar iväg och tjänar cäsh. min lilla gäst sover kvar i säng och njuter. ikväll kommer herr linnros till svallet, blir förträffligt bra. jag mår fint dagen till ära, förutom socker-koma från igår. heh.


hej thailand

den 22 november åker jag till thailand. landar i bangkok efter någon natts visit i quatar. planen är att glida omkring på öarna med en ryggsäck. inget annat. blir borta i typ 19 dagar. ska bli intressant. snyggt!


golvet

jag pluggar. därför finns jag. väntar in granne, sällskap mot universitet!

bad planning

åh hinner inte med något! tokig blir jag. jobbat över, ska hitta en tid att plugga och träna innan dagen dör. jag sänker axlarna och andas.

hola

jag har varit på mys med tjejer från högstadiet. got to love rkuf. nu väntar jag på lägenhetsfolk som ska utforska lådan. klämma in ett spinningpass sen en fika med favvo-limpan. kvällen avslutas med studier.

glader

idag är jag glad med mitt kaffe. vet inte varför! kanske för att jag har haft disk-terapi här på förmiddagen och pumpat bruce springsteens gris-låt, sunny day. människor är intressearde av min lägenhet. jag tror att det är för att malin ingår. hon är bra att ha omkring i små hörn. nu ska jag till skolan, klockan 2 är det rödakorset premiär. vi ska baka scones med kids!


RENT IT!

nu så!

not behave

vi har mest varit bakis idag. sex and the city hela dagen och sovit i omgångar. druckit en liter mjölk och ätit saker. sjukt trevlig kväll på invito med snygga tjejer. avslutades med bruce springsteen i studentlyan på skithög volym. somnade när solen gick upp. imorgon kör vi nya tag igen och startar veckan på gymet.

lördag

godmorgon vänner. natt med dålig sömn och fest i hela byggnaden. dagens ungdomar ni vet! jag ska svepa kaffe, träna, sen ska jag på dejt. ikväll möter jag upp h&m tjejer för mingel på fint hak i stan. tja!

hej gay

hem från arbete. nu skogs-jogg sen cinema. imorgon är det fredag, jobb och studier. kanske ett glas vin eller mjölk på det så.

ledig

vaknade sent. gick till helena lite längre ner på gatan och åt hemmagjord müsli med nybakat bröd. kollade på beverly hills och drack kaffe. en mycket fin start på dagen. ska ner en gata och in till stan för att kirra en sak. efter det ska jag ta mig i kragen och studera.


tisdag

hunnit med en fet salstenta, gym och bastu. tillbaka i skolan för att skriva under massa byråkrati-tjafs. ogillar pappersarbeten och ärenden. efter denna lilla aktivitet ska jag hem ytterligare, dra på snyggare kläder och ha lite rehab hos malin. sen börjar jobb och inventering tills sent. ja, jag ska räkna kläder, men dom är så snygga så det blir kul. och smygkika på lanvin-kollektionen så klart.

paus

kom hem från plugg vid 4. somnade någon timme, vaknade. gjorde lite thailand-planer och insåg snabbt att lägenheten var kaos så jag gick på gym och tränade med snygg-maja istället. nu till carro och ha måndags-mys. imorgon blir en bra och dålig dag. fast mest bra! full rull.

ÅH, HEJ SEMA!

efter joggingtur kollade jag lådan, då hade jag fått ett nytt kärleksbrev. det gjorde min dåliga tenta-dag lite. läses och svaras på snarast. det är så att s och jag är brevvänner. riktiga vänner också förstås. till och med kusiner.


nejdå

jag bara skojade, inte gick jag på fest en söndag inte. nu ska jag vakna, sen jogga, sen rkuf möte. planen är att sova över i skolans bibliotek inatt. tenta 8 imorgon. hej!

RSS 2.0