tafsar på mor

mamma är skitledsen för hon har gått runt och filmat vårat fem-stjärniga megalyx hotel (trodde hon), det blev alltså inte filmat. själv har jag åkt moppe runt hela ön. kefft väder f.ö vilket är tråkigt. det är fördelen med cplyx-hotel, massa annat lek finns bland alla astråkiga smekmånadsfirare. har gått på hundra massager och ett dussin manikyer.

VAD ÄR ENS DETTA??!

SÅ JÄVULSKT GOTT! nått jävla thai-cracker som smakar majs och ost. dessa kommer i stor påse och kostar 20 bath. det är jävligt lite pengar, vilket resulterar i att jag äter dom typ jämt. har varit på massage, duschat och nu ska jag på walking street och dansa.

softar vidare

myggbett ÖVERALLT. men det är ok. lämande phuket i morse och flög österut, pattaya. horstaden nummer ett MEN jag kind of älskar det??! det är smutsigt, skitigt, hett nått så jävulskt och inte kritvita stränder. det är hetsigt och alla bara är överallt, tänk baksmällan 2, exakt så. vi har en väldigt fet pool på terassen här uppe, det är najs. synd att det regnar jämt, hehe. 
 

pearl resort

hej vänner. klockan är midnatt, jag är småfull på tjejdrinkar och har bränt nyllet i solen, trots spf 30. glider mest runt i saltvattendräkt och bikini. ölen är oförskämt billig och maten jävligt fin. annars är phuket förbannat tråkigt och svennigt. imorgon ska jag tydligen på ett bröllop i fet thailandsvilla. dresscoden är bikini. nu ska jag hitta en mor och nyfunnen vän från aussie. hejdå

HEJDÅ

jag åker till thailand i tre veckor. ska FÖRSÖKA koppla av. på återseende.

powerkavaj

borstar tanden för andra gången. nu presslansering! det är nu tuva skulle vart med i publiken och alstra lugn, telepatisk energi. 

pressrelease 15/10

okej vänner, imorgon gäller det. då sätter AB Västernorrland i gång, ett trevligt samarbete mellan kostymnissar i norrland och en trevlig riksdagsledamot plus lilla jag som projektledare. en hektisk, men kul höst har det varit. pressen har redan hunnit med att skriva om oss??! hoppas på god publicering i morgon. ni ska veta att man inte lockar media i en handvändning. här också!

litet kid x 3

har precis lämnat virre på dagis. fatma tror att hon är isabell adrian och käkar dyr LCHF glass (nyss käkade hos tre kinderägg) och dricker latte från sin svindyra töntiga kaffemaskin. nu ska jag färga hår, sen jobba. 

tgif

godmorgon. varit på rastning, nu läser vi tidning och kramas. fin fredag!

hej vänner

nu har jag köttat klart, på väg norrut och klappa hund. sitter på gamla goda sj och saknar mina roomies. ytterligare norröver nästa vecka för pressrelease! ni får veta mer på måndag. onsdag åker jag till asien och luffar i solen. peace

fetttttrött

sitter och kollar på nymo, skitstressad egentligen. börjar jobba 9. palla. ska plugga med. 

i norrlandet

softar i flickrummet och försöker planera kommande vecka. går sådär. haft nice weekend med gamla polers och en och annan bärs. 

i miss you s - AND HERE YOU ARE

som att s läste lilla inlägget för ett tag sedan och drog till sverige. vilken jävulsk inverkan jag har på folk??! jag fick jelly beans (besatt) och twnikies. vi sitter i mörkret och samtalar om livet och mustafa can. 

uppdatering

jag jobbar mycket och men är fortfarande nå jävulskt asfattig. i morgon åker jag norröver och hälsar på familj (SAKNAR JUMJUM!!!). more important fick s någon slags impuls och lämnade irland för att komma till mig, mig, mig! nu sitter vi här, äter saker och dricker mousserat. om nån vecka ska jag till thailand ett tag, det blir najs. därmellan ska jag hinna andra viktigheter. oh jeez. PEACE!

RSS 2.0