godmorgon

uppe med tuppen. promenad med rocket, kaffe och tåg med mia. lillen (m) följer med mig till mitt lilla hem i veckan. sällskap. i love it.


vad gör man med en söndag?

man jobbar delad tur, somnar på soffan, äter frukost hela dagen och klagar på vädret.


tacksam!

jag ringde till min förra arbetsgivare i gävle i hopp om att få arbeta som ett djur under jul/nyår eftersom jag skiter i jul/nyår ganska rejält. föredrar att få fet OB-lön i jan och feb när alla andra invånare är pank. när man är student är man skitglad över rabattkuponger, pant och förträngda 20-lappar i jeansen. hur som helst, bönade och bad om jobb. nja kanske inte riktigt bad, men ni get it. jag var så klart sent ute. MEN jag är så bra så det löste sig. antagligen ska jag få arbeta under jul och så. hon frågade om jag var "hemma" under helgen (nu alltså), ja sa jag. hon undrade om jag ville även jobba nu i helgen. javisst! nu känns det såklart sugit att jobba hela helgen, men vänner, jag kommer vara glad sen. tro mig. off to work.

kolla, fick en morgonorkidé :)



puss

TGIF

thank god it's friday! hej och god morgon alla. tåg runt kl 10. nu kaffe och bädda sägen. hade trevlig kväll hemma hoss klasskamrat igår kväll, men är ganska mätt på fester om jag sk vara ärlig. rätt tröligt att festa nu för tiden känns det som. det känns roligare att äta skitgod mat och lägga pengar på typ loppisfynd. från den ena till det andra, nu vill jag verkligen hitta nytt boende! nu känner jag att det är dags att uppgradera.


mys-torsdag

vi har varit i crack-sta,(nacksta) handlat kristall-vinglas, vit fåtölj, tänt ljus, lagat mat. nu är det dusch till muse-musik och sedan allmänt häng och tjejsnack. mysigt med lite vardagslyx. tåg till g imorgon, fixa ögonbryn och träffa familj.


pussspuspusss

my only man of the hour.



watch the people passing by. jag luktar svett.
förr var jag blond smal och brun.
nu är jag mindre av allt det där.

feed me

hon känner mig mer än väl.
jag är en gottegris.
fick wienerbröds-middag idag!
/malin

from my phone

sitter på föreläsning och lyssnar på folk som pratar. Min energi är alldeles slut därav dåligt engagemang. Snackade med försäkringsk. idag, som för en gångs skull var fett trevliga. fick reda på att jag fixat tenta nr 2, vilket resulterade i lite mer glädje. Åt god saffranslax till lunch, inttressant och gott. nu bör jag anteckna. xoxo

in our twenties.

dagen har varit bra, förutom att jag är skitdålig på att plugga just nu. finns så mycket annat kul att göra. som att dricka kaffe med vänner och shoppa secondhand. har precis ätit god mat och ligger och kollar sex & the city med mallan i vanlig ordning. vi är så härligt lata. får se om vi pallar träna senare. hehe. mulet och jävligt ute, precis som vanligt där med. skulle döda för lite sol om dagarna, men man kan inte få allt.




to do

nu ska jag ut och gå.
kl 10 ska jag på anställningsintervju.
kl 13, optikern,
därmellan plugga i min ensamhet på en fik eller liknande.
träna i eftermiddag.
kl 18 är det rödakorset-möte på esplanaden.

kväll i död-tant-hörnan

sitter i död-tant-hörnet och summerar dagen. var på lunch på BIM med M & C, drog på föreläsning om politiskt deltagande. kom hem och insåg att det var disk sedan helgen. grinig på den, så jag promenerade upp till fina sidsjön och joggade runt den till bra musik och sommarminnen. tänk att man orkar massa mer utomhus i naturen än kuta på gym och löpband. jag har funnit mitt smultronställe och jag kommer fortsätta med kvällsjogging. hetsduschade och drog ner till waynes för att läsa bok. nu är jag hemma på riktigt och väntar på att mor ska logga in på skype så vi kan ses via teknologin. ska byta om till väldigt mjuka kläder, äta chocklad och mysa. imorgon är det en hetsdag med hundra saker att göra. ge mig tre till timmar extra på mitt dygn. tack.




godmorgon måndag

nu ser jag nyfödd och jävlig ut, därför bestämmer jag mig för att ta en promenad och vakna till liv. tro det eller ej men jag blev upp för bara en liten stund sen, crazy. jag är inte en sovare. föreläsning runt 13, ser fram emot efteråt och ett träningspass. rutin i livet. tack. rocky är vaken i alla fall.


sunday is for loosers.

ännu en söndag, trött, bör studera politik, orkar inte. sitter med ramlösa och wet hair. överväger spikmatta, te och johnny depp istället. varit ute i regnet och promenerat genom staden. gårdagen var rolig och imorgon är det måndag. ha en trevlig kväll vänner.


form night until the morn'




vi är kul. saknar såklart c & m, s, d, f, som också är kul.

softar

fullt av sallad i min mage. så mätt. och nöjd. funderar på att tvätta mitt lilla hår så det blir lite renare, men det kräver energi och jag är tveksam om jag orkar med det. malin pressar kaffe och dricker te. jag läser kicks-tidning upp och ner i sängen med dator på magen. ljusen luktar vanlij, ekologiskt vin i kylskåpet. ha en fin kväll, det har jag.


sol, träna och p3

hej vänner. sitter och lyssnar på tracks i p3. hittils har jag hunnit vakna, handlat och tränat. varit en sväng på biblioteket och letet efter the secret, har inte råd att köpa fler böcker nu, så jag får utnyttja välfärden. solen skiner udnerbart i staden idag. justj! köpte grekisksallad på rea för 5 spänn(!!) på ica eftersom den gick ut typ igår, skitogtt ju. lunchen is saved. synd att man inte kan frysa ner dom, då hade jag packat på mig. nu blir det dusch och annat. ikväll har jag betsämt mig för att dricka ekologiskt vin och äta sushi. mysigt, gott och trevligt. knäppte fina höstbilder på vägen.






vilken bra dag

idag har jag haft en bra dag. varit i skolan, suktat efter böcker som luktar gott i bokhandeln. köpt en intressant bok. ätit Evolet-lunch, druckit saffran-te, köpt en skitsnygg kappa på myrorna för 50 spänn. pratat med mor i telefon, lyssnat på rocky när han pratat med mig i telefon. nu ska jag snabbduscha, för att sedan vandra upp med fina malin till bion och se new moon. efter det blir det idol-kväll hemmma hos vän. och imorgon är det lördag. vad bra!



doing the laundry in the morning.

uppe med tuppen. hittils har jag tvättat (håller på), dammsugit, renbäddat, diskat och därmellan lyssnat på nyheter. Idag verkar det som om solen tittar fram pyttelite, det är i alla fall ljusare än vanligt. så skönt! ska fixa lite frukost strax, har inte hunnit med kaffet ännu, dock. plugg i skolan under dagen, sen blir det afternoon-tea på café charm. ikväll newmoon & idol. lugn och skön fredag!


here the wind whispering your name.

hear it here.

redovisning klar!

nu har vi redovisat uppsats på högnivå med OH-bilder med små små hjärtan på. moget? nej. kul? ja. har varit heldag i skolan - igen. imorgon likaså, sen är det ÄNTLIGEN helg. jag ska bara vara med folk jag tycker om då och inte plugga. hade en rolig dag idag, trots hungersnöd och press. fnittrat hela dagen med galna tjejkompisar. småflirtade med en skitsnygg kille också, woho. vardags-kul. jag vill se han igen! nu blir det mat, sen clas ohlsson och klänning. fast inte därifrån, haha.




make som cash in the morning.

varit på miniminimini-promenad, nu har jag ätit gröt och drar iväg till plugget. ha en fett bra torsdag alla. trötttrötttrött bild i hisshisshisshisshiss. sovamera!


it's when you hit the ground

nu är jag tillbaka från gymet sedan ett tag. fett skönt att träna av sig och få ny energi. imorgon blir det en redovisnings-dag. undra hur det kommer att gå.
nu är det popcorn och tv med sambo.


d.ö.d

jag är trött må ni tro. kom hem från universitet, hinner inte med mycket nu. ska dra och hämta ut paket på posten och gyma! idag har jag bestämt mig för att jogga bort allt.

halva veckan nådd

godmorgon alla i världen. nu ska jag tro det eller ej, ut på mini promenad. det bilr ingen sidsjö-promenad, överambitiöst, men det blir en tripp till ica. haha. idag har jag trippeldag i skolan, två föreläsningar + plugga grupparbete efteråt. inspirationen flödar! ligger hellre kvar och läser ELLE.


hemma från gym och sånt.

kom hem från ett svettigt spinnpass, har städat garderoben (den lilla) och lyssnar på rolig musik för tillfället. haft en ganska konstig dag idag, mycket konstiga tankar om konstiga saker. jag är ganska rastlös, vill ofta att det ska hända saker runtomkring, det är ju roligt. men när det inte gör det, är det mindre roligt. pengar är inte allt, men det är skitkul att ha cash, för det leder ofta till skitroliga saker. men jag ska uppskatta min fattigdom och pyssla hemma istället - bra va? fett hungrig, tänk om mamma kunde mata mig. appropå träningen, så är det skitroligt att jag är på gång igen. woho, nu ska jag bli skitsmal. (not.)


varsågod, konstig gatukonst. puss och godnatt

nu ska jag till bettan

vi är ett par tjejer som har ett grupparbete, vi bojkottar skolan och hänger hos b med muffins och te. vi kombinerar nytta med nöje. fett bra. oh, förresten, jag ska på arbetsintervju näsa vecka. JAG SKA FÅ DET. no matter what. mm, fint väder..


VILL HA!

jag har inte råd. men jag kan låtsas. kolla så fint.


hej ny vecka

dåligt bloggande under helgen som gick, har varit full ruller dygnet runt i princip. lördagen bjöd på restaurangjobb, kvällen var party och utgång till grym housemusik. länge sen det blev krog, så det var riktigt roligt att få dansa av sig. igår var jag hemma i mitt flickrum med mina flickvänner, vi drog till IKEA, köpte massa ljus, godis och klappade gossdjur. jag lekte efterbliven, eller nä, jag behövde inte ens leka det. alla kollade snett. nu har jag skitmycket att fixa med, söka massa jobb, skicka iväg viktiga papper osv. ikväll ska jag på rödakorset möte, måste få tag på dom! ha en skön måndag, för kom ihåg att måndag är bättre än tisdag. här är lite helg i bilder. det började med jobb, fika, mys, fest, lek.











tack mor

jag behöver detta. lyx lyx lyx. jag kan leva på lyx ibland. okej, jag är student och fattig, bla bla. det är inte det materiella som räknas, men hallå? chanel. om en månad kan jag deppa igen.


godmorgon

nu åker jag. hejdå hejdå hejdå. rocky och jag ska ut på promims först.

nu är jag hemma

var på gymet väldigt länge. malins syrra som är PT är här och hälsar på. vi drog till fördel, gled omkring på gold's gym med egen PT. det känns i mina ben. lyssnar på soft musik, ska duscha, städa garderob och dricka ett soft-glas rosé. tidigt tåg imorgon, till g och jobba under lördagen. tjäna massa cash. det behövs. puss och godnatt!


stan + kändis

varit på stan, fixat nya brallor på åhléns, nya gardiner som jag spanat fett länge. äntligen mina. jag firar med nya gardiner eftersom min kurslitteratur för detta moment 'bara' kostade 800 spänn.

justja! såg daniel boyacioglu på indiska! vi hade lite av ett moment han och jag. jag bara stirrade på han i flera sekunder, han stirrade tillbaka, blinkade lite snyggt. vi smygtittade på varandra, tills min vän frågade om det var han som hade varit med i Lilla al-fadji osv. mycket riktigt. jag är kär. vi pratade lite, han skulle ha nån föreläsning. han är något alldeles extra!


hej från promenad

vi var ute och vandrade omkring, så skönt att börja dagen med promenader måste bli bättre på det. nu ska jag ringa rödakorset, sen läsa tråkig politik.


torsdagmorgon

dricker kaffe och drygar med rocky. vi ska ta en promenad strax med malin och hennes björn till hund, ella. skitkul att lilla r får någon att leka med. idag ska jag plugga nu på förmiddagen, senare blir det tant Anci och massa te. vore skönt att dra på ett svettigt pass på gymet också, nu var det ett tag sedan. massa snö utaför mitt fönster, känns sådär. jag är en såndär person som förtränger vintern och kylan. heja våren! men låt oss sätta det i perspektiv och se ljuset.


yoga yoga yoga

jag drar och yogar nu. söt-sandra kommer vara där. ska bli avkopplande och bra. samla energi och så, summera dagen och egen tid. ikväll måste jag läsa kurslitteratur.

puss

this is my boys!

nu ska jag och mina killar dricka kaffe på fik och läsa dagensnyheter. ja, visst.

hehe.
heheheh..


familjemys

nu har vi käkat lunch på tant Anki, varit på statsbibliotek, provat glasögon och nu myser vi till musik och rockis company. vi ska till sidsjön om en liten stund och gå i skogen. har varit en allmän höst-mysig dag. inga planer alls, bara levt.


HIRE ME!!

kan någon anställa en ledsen person som vill ha ett extrajobb? hur vårt kan det vara? jag kan vara snäll.


god-morgon med promenad och sol

malin och jag ställde klockan, tog med oss lilla chi-wawa och begav oss ut på promenad. det blev en sväng i hamnen och stadens gator. nu dricker vi dyrt colombianskt kaffe som jag fick av mor och äter frulle. om en stud ska jag ner till turk-affären och köpa bajs-te. det är ett skitbra te som är bra mot allt. typ. man får bra hy av det! resten av dagen blir det läsa böcker, äta lunch på tant Anki och träna träna träna.


jag gick på versnissage

sprang på detta när jag hängde på statsbiblioteket. intressant var det.






måndag igen

nu är jag åter tillbaka med lillrocket. vi har vaknat til liv och ska ut och promenera i höstsolen en sväng. idag börjar inte plugget förrän 13. helgen har varit superb med umgänge och massor av vila. hunnit göra allt som ska göras typ. fick med mig massa dyra grejer hem också! typ kött. mat, haha. love it. igår var det ju farsdag, så jag hängde hos kusiner och åt masa saker och mös. sema var tom. med online. nu är rocky rastlös. vi drar!



jag hänger hos min c

haft heldag idag! myshäng hemma hos barndoms vän. vi letar grrrrrrym musik till morgondagens über-paty. givetvis är vi lagliga i våran handling. denhär väninnan äger typ ettusen filmer, så jag har ett urval jag tänkte sno med mig hem. jag ligger mest på golvet och drygar vid brasan (ja, hon är rik som fan), medans hon sköter saker och ting. just fan, det är ju idol ikväll. jag har missat allt, lika bra det. nu ska jag kolla om c har ätbara saker hemma. jag är student, jag har rätt att sno saker.

xx beloveds ones.

it's friday

fattar inte vart veckorna tar vägen - på riktigt alltså. tiden går fort ibland. när man har roligt iaf. nu har jag lämnat s-vall för helgen och är hemma i min hood igen. känns skönt. ut på poerwalk med rocky och pappa nu. dagen bjuder på massa annat. have a nice day.







njutbart

jag är i trans.♥

mtv europe music awards



som jag har längtat. sitta hemma hos pappa i slitna kläder fett sköna kläder och bara vara. tror lady gaga tar hem hela skiten.


remember me

i adore my spikmatta. den ger mig energi. jag var skeptisk förr, men prova. jag lovar!


godmorgon torsdag

ligger och chillar mest för tillfället. ska börja städa lite strax. det blir himla dammigt här snabbt, drygt! har druckit pulverkaffe nu, fyfan, (min press är paj), käkat rosenrot, så nu är jag redo. ska fetcha ett tåg som går vid lunch idag, hälsa på pappa få istanbul-prylar. vi hörs sen


bibliotek är snälla

eftermiddagen spenderades på stadens bibliotek. tanten som jobbade där var supersnäll. den andra tanten som jobbade där var också jättesnäll. jag letade en bok, den fanns inte. tant nr 2 ringde upp mig för en stund sen och sa att hon hade hittat den. jag fattar inte hur hon fick mitt nummer. jag kände mig så himla trygg där bland alla medelålders människor. dessutom lånade jag 2 böcker till min nästa kurs och tjänade typ 600 spänn på den historien. för övrigt ska klasskamraterna ut och jag ska äta mat och kolla på bonde. creds till alla bibliotek world wide!

som en regning söndag

idag är det till och med lill lördag. det känns som jag har rödvinsbaksmälla. regnar och har sig. därför lyssnar jag på fröken nina simon och drömmer.


sova länge länge länge

vaknade vid halv 12 med lite jag-har-sovit-för-länge-huvudvärk. vi drog till ica och köpte frulle. himla mätt och belåten nu och istället planerar vi dagens lunch. det enda vi gör är att äta. det är ju roligt! d drar tillbaka till gävle idag och jag kommer strax efter, imorgon eller så. ska träna och slappa idag, så jäkla skönt att ha en ledig dag. ska hinna till biblioteket och läsa turkiskatidningen också, rogivande! nä, nu ska jag skriva klart mitt CV som jag skjutit upp på i flera, flera dagar.

död tant!!

sitter i min "död tant hörna" som dom kallar det. efter 20 minuters spikmatta och shakti-musik så är vi redo att dra.

loppis död tant. kom och spöka hos mig.

en vecka from nu.

nu kom jag hem från den fruktansvärda tentan. visst, jag har pluggat ända sedan kursstart, men ack så svårt det är. nästa delmoment börjar inte förrän måndag så jag är lite fri nu. känns dock skönt att ha gjort den klar. D står i vanlig anda och diskar och jag gör inte så mycket. mår nästan lite obehagligt, illa typ. en fet kopp te och sex & the city såhär vid lunch gör nog susen. tända massa ikea ljus också. runt kl 2 ska vi ner på stan, käka himla god mat, kvällen bjuder på träning. eventuellt spinning.

ikea mums-ljus.

först gym. sen plugg

nu skiter jag i allt. drar till gymet. sen tar jag lite lite lite mer plugg.


skratta ihjäl dig och dö

mia är min konstnärliga vän som gillar att ha min chi-wawa som offer. han gillar uppmärksamheten♥

morgon, måndag, kaffe, tenta

jag, det är mycket nu helt enkelt. haft en underbar helg med kusiner i 20 kvm. d is still in the house, eftersom jag tvingat henne till det. var på ikea igår, inhandlade massor av ljus. åt skitgod kycklingspett för billig peng. allmänt spontant och mysig eftermiddag på köpcentret. sitter i skolan nu med kaffetermos, ska tantaplugga med mina klasskamrater, thank god för dom! när dom förklarar saker blir allt enklare än att sitta och lyssna på en doktorand i politiskt vetenskap från typ stckholms universitet! imorgon är min salstenta. och ja, den är fett svår. jag ska fixa, whatev! jag saknar pappa förreseten. han kom hem från istanbul för ett par dagar sedan och hade shoppat mango & zara till mig. åker nog till g-town efter tenta. jag behöver ompyssling.



RSS 2.0