sover

hej kompis. här sitter jag och håller mig vaken med starksnus och kaffe. effekten är skev. nå jävulskt trött efter en natts plugg. på kontoret nu, hetsmejlar till höger och vänster så jag hinner lite till plugg. sen får jag hem och vila ögonen.

man lever ju

kommer sakna min lägenhet. kommer sakna utsikten och ölen i kylen. kommer sakna alla spontana upptåg, att inte ha internet hemma och istället spela jakten på den försvunna diamanten. nu ska jag gå till h&m och köpa en t-shirt.

le empty cafe

alla är ute i sommarvärmen, vi pluggar. smink från gårdagen och allmänt less. saknar engin denna stund, han är alltid kul. rocky med. nu ska jag och sambo till ica och köpa godis.

lovers

maria hade slututställning och jag kunde inte närvara därför skriver jag med sorg i hjärtat. dock fick jag en fin hälsning av gävles finaste par skickat till mig. saknar alltid mitt gävle-crew, ha kul på balkongen med ölen.

detta är en kontaktannons

vem vill följa med mig och mallan på sista miunten i början av juni. målet med resan är att bli brun, äta tomater och bli brun. med andra ord, billigt, billigt. på med spontaniteten nu gott folk!

friday at le office

jag sträcker på ryggen så ofta jag kan. är för övrigt LYCKLIG idag. det är fredag, det är asvarmt, jag är aspigg och har en kul dag framför mig. igår var jag med handelskammaren på lörudden och blev bortskämd hela dagen. idag blidde det seminarium som jag ska få äran att dokumentera, hehehe :'):')

sällskapet

premiärade på uteservering. vi pratade om damlas framtida liv som snut. asballt, min kusin ska bli snut.

multitasking

jag äter wrap med nån röra, blir kladdig, torkar munnen, letar examenklänning, betalar räkningar, läser LCHF-bloggar OCH twittrar samtidigt. ja, jag vill ha fler followers på twitter (känner mig som en tönt) denizlau heter jag där.

well have yourselves a great day

jag har nogrant sminkat lill-ögat för att dölja den påtagliga sömnbristen. laddar dagen med piller: rosenrot, ipren och en så jag kan bajsa igen. nu ska jag ut på flygplats för möte.

skittråkigt

jag trodde att deadline var nästa vecka. så fel jag hade, resulterar i sömnlös natt. jag pluggar.

den känslan

här sitter jag framför min uppsats och bryter mot LCHFs alla regelverk med bagel och chailatte. fettvärt det. lyssnar på någon slags arabisk-magdans-musik och får sommarkänslor. igår såg jag mr nobbs - fantastisk film.

mellanlandar


var dag har varit en lördag. sitter på den lokala bussen och låter bilen stå. inledde veckan med att umgås med underbara demet och bara sög in mig kärleken från lägenheten på södermalm. kommer sakna henne jävulskt mycket, inte för att vi ses ofta men hon kommer vara på berkley i san fran hela sommaren. nåväl, utcheckad från hotell, kavajen är av och visitkorten i bröstfickan, ledig! spenderar några dagar hos päronen och äter glass till frukost. nu ska jag baka massa sött till morgondagens kalas.

plötsligt händer det

efter en god middag på radisson beslutade vi för att besöka relaxavdelningen. väl bastade och badade, kom vi fram till att ombytet var kvar på rum 396. är väl inge folk i hissen, tänker vi. hissen stannnar på helt oplanerat på entreplan och fylls sakta men säkert på. väldigt mycket. en kort, tjock man han också in i sista sekunden. där står vi i handuk, omringad av bara män. alla, verkligen alla fnissade. som små barn. hehe.

sthlm

HEJ! jag åker tåg. i gävle när som helst, ska möta mor på dessa 2 min och få voltaren gel för jag har ryggsmärtor från helvettet. och hetsklappa rocky!!! nu vet ni det. f.ö har jag minglat i bistron som fan. puss!

yogabreak at the ladies


klassisk toa-bild. är på event och minglar, nu sträcker jag nacken. i morgon är det helg som omfattar plugg och inleder nästa vecka i stockholm.

min rapport är släppt

detta har jag pysslat med de senaste veckorna på SN. nu är jag på handelskammaren och networkar de sista veckorna. så länge powerkavajen är på, så haglar visitkorten in. även om jag är mentalt död, inte sover och stressad utav helvettet, så är jag någonstans nöjd och härdar. snart cykla omkring i europa.

sponsra mig

jag är vågrät och orkar inte göra något åt det. jag åker mest tåg om dagarna. FETLESS på det. ni kanske ser det. MVH från emogirl89

sinnesförvirrad

då var det fredag i morgon - igen. valborg spenderades i uppsala och började med en roadtrip. blev utelåsta och började istället mingla med grannskapet och kissade på våra skor. sen hängde vi i park, precis som man skulle göra.

tävlarn

kolla, jag har vunnit jättemycket shampoo. jag slutar liksom inte vinna saker.

RSS 2.0