villa marieberg


på privat utbildning med mia berglund och leker cool. hon har redan hunit prata med di leva och laleh i en av sina iphones. lunch-break nu.

modifierad

peppar energi innan gym bah. imorgon kommer storebrorn med hund.

söndag

det är när turkarna installerar sig i hemlingby som det är oficiell vår. det var en solig dag med grillning, fika och allt vad det innebär.

nyhet för studenterna

nu ska det matchas med rätt kompetens. grymma projektledare med tunga namn för initiativet. BÖRJA PLUGGA KIDS!

hockey

kollar på matchen som vände. satan så skickligt granström! förlängning nu, passar på att svara på sms och sociala medier från andra kontinenter med människor som streamar matchen online. här snackar vi tillgivenhet.

TURTLENECK

nu ska vi till the hood med buss, därför slänger vi på attityd och lyssnar på hiphop. polokragen visar vem jag egentligen är.

mor jag snodde ditt lipstick


just nu speglar jag mig i min telefonapparat, passar på en mobilblogg upp och ner från samtidigt. äter fredagsbulle gör jag också, i väntan på (den äkta) champagnen som är är på kylning, älskar vuxna som bjuder.


godmorgon

hej kids, fredag morgon - fin sinnesstämning. har redan tappat upp mig själv med fyra koppar kaffe och nu sitter jag på jobbet och förbereder dagens aktiviteter. åker iväg på företagsbesök strax och avslutar dagen med en fet AW.

in alles

internship. jag trivs som fisken i vattnet, som handen i handsken. det är kul och jag har ett finger med i leken. i maj väntar rolig resa med min kompanjon. nu lyssnar jag på ranelid.

tisdag

status: ni ska veta att jag ogillar tisdagar. men inte den här tisdagen, jag är nöjd. avnjutit middag och blir smygfotad.

local celeb

joråsatte jag gynnar kvinnligt företagande.

måndag

och med en klump i lill-magen åkte jag igår norrut. haft händelserik helg med familj och vänner. hunnit massor, men också chillat med cashewnötter i mammas vita soffa. nu tar jag tag i livet igen!

vi är återförenade


jag och rocket har ett longdistance-relationship, men nu har tvåsamheten återkommit. hittils har vi kollat på nyhetsmorgon, handlat, promenarat. snart ska vi duscha ikväll dricker vi vin.

HEJA KVINNAN!

anmäl er bah!


malin

jag är sjuk och malin "studerar". jag petar på henne då och då. hon bor här och då får man liksom ta att jag jävlas. annars läser jag bok bredvid henne i lill-sängen och äter saker.

vår

sov för lite, vaknade, åkte på loppisar och premiärade på solbrillorna. nu ska jag på fest. (död)

tapas


jenny blev 25 och vi firade med tapas och matkoma mitt i veckan. imorgon blir det festligheter nr 2, den här gången ska vi dansa.

gefle




istanbul kom på besök och det var bara sema som saknades på festen. suddiga mobil-kort för några helger sedan.

RSS 2.0