jobb

idag när det är typ 20 grader ute drar jag på jobb. har varit allt för ledig nu, inget särskilt plugg att göra heller. lika bra. måste bara försöka skilja mig från den gråa tröjan, blir svårt.

SPÖAT

nu har jag spöat tentan, (åtminstone försökt). firar det med entorage och lou christie.

snäll hund

rocky väcker mig, vi tar en promenad och jag sover fortfarande på vägen. kommer hem, jag kirrar frukost till huset och börjar med plugget. går han och lägger sig igen. KULT SÄLLSKAP. bror vägrar vakna han med. skiter i dom, drar till erikshjälpen.

känner igen

tenta-ångesten intar sig i vanlig ordning. länge sedan jag hade en salstenta i svensk, explicit anda. försöker somna till wordfeud för att koppla bort allt som har med politik att göra.

spöke

jag tror det spökar hos mig. det gör ingenting. jag gillar spöken, solen skiner och jag ska till en riktig sundsvalls-förort med buss snart. INTERGRATION FFS!

lördag

smått förvirrad. somnade halv 5, ska på loppis-runda i byn nu, peace.

officiellt

s flyttar från sverige - återigen. jag är faktiskt självisk och ledsen.

jag pluggar

jag vaknade kl 12.24 från en natt med SATC och pizza. min granne hade någon slags lunch-fest. det dunkade fint i väggarna från hennes bas. jag är inte sämre. tog ett beslut att stiga ur sängen med en stel jag-har-sovit-för-länge-kropp. drog på FET rick ross och battlen hade startat. nu ska jag till biblioteket.

20.09.2011

så jävla trött. kaffe funkar ej.

lördag

malin kom efter jobbet. vi har suttit vid lill-bordet och inte gjort mycket. perfekt.

@ miun

can't belive! sitter i universitets-biblioteket och studerar en fredag eftermiddag. jag borde vara hemma vid och förtära margaritas i fina glas. jag känner att jag är inne i ett flow. hela statsvetenskap-folket har tagit över övervåningen i vanlig ordning och skapat någon slags familjär-mys-stämning med termosar, youtube-klipp och allt vad det innebär.

s

här har ni min s. vi har upplevet istanbul, brevväxlat mellan två kontinenter och dansat till 7 på morgonen. hon kanske flyr sverige men det är en superhemlis. jag är stolt och sur.

upptagen

jag läser en bok på 1000 sidor. ska hålla ett föredrag inför andra kursmedlemmar idag, jag och min sidekick-tuva. jag blir taggad av utmaningar. hade f.ö en konstig dröm inatt. blev väckt av ett samtal från istanbul. bra dag.

internet


jag har skaffat internet efter tre månader utan. känns befriande och jag erkänner att livet känns lite simplare. lyssnar på spansk flamenco musik bara för att jag kan. snusar äcklig catch eucalyptus för att jag är pank. men jag är glad. (se ovan.) nu ska jag plugga politik för att kunna spöa tentor. PEACE!

week 36.

full rulle hemma hos mig. familjen kom i onsdags med bäbis och hund. vi har vandrat i skogen, ätit mat, gått på second hand och haft mysiga kvällar. de åkte tillbaka till gävle idag, minst sagt tyst och tomt. välbehövlig dusch och entourage nu.

hold


livet, det lägger jag på hyllan. förhoppningsvis på återseende.

teater

ÅH vad roligt! jag är bjuden på teater ikväll, kult, kult, kult. har en kärlek till teater nämligen. men först, barista.

godmorgon

sitter och fryser i min ämerikat-filt. åka till arbetet, komma hem och städa. studera på kvällen och låtsas att jag är med i entourage.

RSS 2.0