roadtrip

tuva hälsar på i gävle. vi har bestämt oss för att köra en roadtrip som går av stapeln kl 23.00 i kväll. tar med rocky, täcken, tält och fet hiphop. första stoppet blir dårhuset i norrfly. åh fy-faan.

landet

hängt på landet i evigheter. underbara dagar och en helvild natt på midsommar. gled in till staden eftersom jag var i behov av en dusch som inte omfattar havsvatten. rocky behöver också saneras. drar tillbaks på måndag. bilder lånade från hedlund och hammarstedt.

vacation

Hej alla som bryr sig. Jag är på en turne genom landet. Just nu härbergar jag hos min soulmate i norrland. Livet på en pinne var dag. På återseende!

HASTA LUEGO

jag är inte i närheten av redo för att lämna denna stad. jag och absolut ikväll. lojalt.

GARAGE-SALE

igår sålde jag fina ting som jag måste släppa taget om. resuterade i snabba cash och en mycket trevlig dag i goda vänners sällskap. nu ska jag avnjuta en långlunch på stadens pingst-café. dyrt, men lätt värt.

as uschh

vi flyttpackar/förtränger.

igår pt. 2


igår


grattis till oss

uppe sedan 6, sprungit mellan kontor och skola. däremot börjar stämningen inta sig duktigt. malin stryker känning och tuva häller upp champagne. birgitte bardot är med oss. snart har vi en oficell kandidat examen från universitetet.

RSS 2.0