denise rudberg

sveriges egna svar på marian keyes kommer till stadens bibliotek och föreläser om sitt författarskap. många somrar som spenderats med henne i knät. naturligtvis går jag och lyssnar.

duktiga

vi avslutar madmen-maraton. drar till urban outfitterz.

storstaden

nu far jag till fin-malin och stockholm. ska inte vara busig. peace.

glad morgon.

jag klarade ekonomisk-politik tentan med bättre resultat än väntat. JA, JA, JA! rocky vill bara sitta knä hela dagarna. vi kom in från solig promenad med morgonpasset i lurarna. dricker kaffe i mors anrika kök. väntar mest på min PT, känd som nichel som får iväg mig på gym istället för att sitta hemma och äta kakor. (som jag tycker är roligare.)

r&f

de har gjort sin första remix. själv tycker jag att den är små-kÖng. tack och godnatt. och nej det är inte viktor och rolf jag snackar om.

pick me up!

käftbedövad från besök nr 2 hos tandläkaren. joggade en sväng, expressfikade på java. äntligen hemmavid. gjort lite istanbul-planer och är smått bedrövad över mitt boende. köpte en femte(!) ipod idag. kan skapa ett ipod museeum snart med alla avdankade. nu ska jag klappa rocky och styra upp en utväxt på ett hufvud. titta, här en expressfikande, osminkad dennis.



tisdag

jag vill ha en earcuff. den som hittar och köper får två kramar. mia är här. förtär rödvin och andra festligheter. heta debatter om homosexualitet och adoption.

tillfredz

glad tjej säger hej. kom hem från erikshjälpen i gävle. den är så bra, för ingen fattar att den är det. de går på myrorna och köper övervärderade plagg. då blir allt 70-tal över till mig. king!

le petit



fick moderskänslor. fin tjej det här.
mot gym.

afton

här ligger jag i mors säng och smågrisar med rocky. vi tittar på musik special på svtplay. väldigt trevligt en söndagskväll. och då ser vi ut så här. (hund var inte super-representabel ikväll. nöj er.) nu tycker mor att jag ska dricka kaffe med henne. okej.


söndagens aktiviteter

f fick en flicka natten till ära. blev rätt lite sömn med andra ord. vaknade upp, lyssnade på bra sång, använde tandtråd (min nya vana som kommer att hålla i sig max 3 dagar till). näst på dagordningen är att träffa bästa thorsling för fikarep, därefter gym sen se en film. eller läsa bok.

dentist

jag gled söderut i den feta bilen, högt lyssnandes på edward sharpe and the magnetic zeros. kom hem till en söt mor och stor släkt. vi ska föda ett barn om ett par dagar, sitter på helspänn. fällde en tår, har aldrig haft en bäbis i familjen. nu till tandläkaren.

jag freeridar

kirrade en fet freeride från sundsvall. bilen är stor, jag är liten. det blir spännande.

kaffe

dricker old-school kaffe ur röd kanna på söder och myser med johanna + hund. gårdagen spenderades i skolan och waynes. fikade länge, länge med svallets bästa, som jag kommer sakna innerligt. nu bär det av mot skolan.

TISDAG

istället för att ta studierna på allvar ligger jag fint på golvet och tradera-shoppar 70-talskläder. som om dagens tidigare shopping inte vore nog. någon form av terapi jag kör med. csn beviljade lite cäsh inför utlandsstudierna. tack. däremot betonade de att de inte hade tagit hänsyn till mina resultat. hej mor. (hehehehehehe) inför höstterminen bojkottar jag allt som har med lån att göra. småbusiga där på csn!

nej

jag vill befria mig från något. låta själen springa ifrån kroppen. lämna den någonstans. långt bort. sitter i en annan soffa och lyssnar.

oregon coast

sov i soffan, ett sista farväl. lyssnade på such great hights på repeat. nu finns den inte kvar snart, lägenheten. tomt. kallt. flyttar upp på södermalm en vecka. hade inget släp till magasineringen där mina möbler bor så jag måste kasta min soffa, men jag vill inte.


the last ferre

malin min fina ska iväg på äventyr. jag ska också iväg på äventyr. vi kommer mötas igen inom kort, men henne kommer jag att sakna. vi firar (och sörjer) detta genom att photo-bootha oss själva efter en effektiv dag i död-tant-hörnan. kul! springsteen är också med i vanlig ordning. nu dansar vi! (vi pratar och tänker på dig thorslan.)


fredagen

vaknade seriöst av att dregel rann ut på min kudde. övertalade mallan att sova med mig, snäll tjej. åter igen vaknade jag vid 9 och möttes av grönt snor som rann ur lill-näsan. malin hämtade papper, snäll tjej hon. sen åt vi gröt och jag skämde ut mig på telefon. idag ska jag packa, flytta, hämta nycklar, gå på pallas och dansa.


RÖRA

känns som fredag. tentan är skriven så nu pratar vi inte mer om det, hopas det gick vägen, ber till lill-gud. annars sitter jag på sängen, slänger en blick på flyttkartongerna. JAG ORKAR INTE FLYTTAAA. eller jag vill utomlands, men inte göra jobbet. lyssnar lite på en liten lista som jag har gjort för att hylla malin. (hon är inte död eller så), jag delar med mig. då blir allt lite mer kult. om alla hyllar malin (som lever).


hej

småless på att det inte händer grejer. jag pluggar 24. eller inte riktigt, men typ. vill att det ska vara sommar mest. så därfööööör tycker jag att alla som läser det här, ska skriva hej till mig för att fylla något slags bekräftnings-behov jag har. komigen, skämmigt om ni sviker.

anständigt


moderkaka in action.

hej mor.
en mycket liten, söt varelse det här. godnatt.

vårens plan

på allmän efterfrågan presenterar jag framtiden. i helgen avlägsnar jag mig ifrån mitt lill-hem i sundsvall. i februari flyttar jag till istanbul för att studera turkisk säkerhets/utrikespolitik plus fortsätter med internationella relationer (och dricker latte på starbucks). men ack kära vänner, bli nu inte olustiga och bedrövade, för jag kommer tillbaka i juni.

en jääävulsk duo.


färdig

i bibliotek direkt kommen från föreläsning. skickade in jävla PM på morgonkvisten med en hjälpande hand från m, som jag skedade med natten till ära. vågade mig inte på någon slags korrekturläsning i hopp om att allt ska vara ok. halvdant, visst, men ack så skönt. nu kör vi till nästa feta tenta. ös!

promemoria

betyder PM på svenska. jag pluggar och pluggar. känns som att jag är född till att plugga de senaste dagarna. fick reda på att excel flitigt ska användas i min ekonomisk tillväxt i form av en landsanalys. jag har aldrig lekt i excel. KULT! (ironi). jag är körd. (inte ironi).

bekymmrad

sitter i mörker och försöker skriva PM. går inte bra. såhär grinig är jag. varför studerar man när man kan vara på typ bali där det är varmt. faaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn.

ironi

karman kom som en bitch från föregående inlägg. liggandes i min säng med slash självbiografi på magen, slog det mig att jag har förträngt ett oppositionsarbete (som bör vara inne vid den här tiden) plus ett PM som ska in på måndag. vi snackar femton sidor nu. steg duktigt upp, slog på datorn. mycket riktigt, missat precis allt. varsågod och försök somna deniz.

verklighet, tack.

kan inte komma på en enda vettig handling under den senaste veckan som jag lyckats åstadkomma. tenta om ett par dagar och ingenting är gjort. åkt på en riktig håll-käften-förkylning som är vidrig. ont överallt. annars har jag haft det oförskämt bra hemma i gävle.

horse

idag önskar jag att jag hade en häst. då skulle jag rida i skogen och titta på naturen. kanske till och med skulle ha med mig färdkost. och så skulle jag ha en mysig kofta som jag skulle sno ur malins gerderob. hon har många.

THAILÄND PT. 1


lill-engin

storebror är efterbliven, jag blir sur. vi ska åka till valbo, gävles birsta city för att köpa ipad. kan ju vara bra att ha på något vänster. bror ska nämligen jorden runt på obestämd tid om ngn vecka. kommer inte att sakna. så istället för att göra sig klar, spelar han xbox. FETTDRYG, jag vill åka. ska f.ö träna idag. finally.


söndag

gårdagen hängdes med gravid kusin i niode månaden plus ogravid kusin. soffläge i ungefär fem timmar. klockan 23 blev gravid kusin hungrig på thaimat vilket resulterade i roadtrip genom hela länet. tillslut hittade vi en restaurang som lovade att hålla öppet trots att det hade stängt. nytt år nu. jag borde plugga, istället söker jag febrilt efter mina gamla the sims spel i pappas stora hus.

RSS 2.0