ROCKET POWER!

ett litet rocky-kollage gjorde jag nu eftersom jag hatar c-uppsatsen. bild nr ett kallar jag för what would rocky do? tvåan heter rocky on the run. sista får kallas i något i stil med party animal. nu ringde mor och meddelade att jag hade massage kl 14 på söder. najs! mer uppsats-paus.

bäbismyzer

sitter här och berättar för alvira om kurdernas frigörelse i mellanöstern. hon är intresserad, koncentrarad och antecknar duktigt.

kvälls-skriver


skriver c-uppsats och mamma kom med irish coffee. helt ok. annars känner jag mig grå och trött. samma kläder sedan ett par dagar tillbaka, mindre ok.

nyfödd jesus

här sitter jag med blommig bård i bakgrunden. då vet man att man är hemma hos föräldrarna, bara dom som har bård kvar. hade julafton hela dagen igår, turkar, svenskar och iranier. några hundar och barn på det resulterar i kaos. ett par passade på att förlova sig mitt i allt. jag studerar i sport-bh och trött hjärna. jag vill helst bara äta choklad och kolla på disneyfilmer.

hej

jag ska på möte nu. sen ska jag vidare på jobb. idag är det mörkaste dagen på året, det syns. KUL. nu längtar jag hem till mor och far och hund och bror och sema. och mia. och alla andra. och alvira.

this goes out till den hetaste killen

Elias K.
barnförbjud i all ära, men min hänförande bundis som går under kategorin hippie (maria) kilar stadigt med en annan förtjusande hippe. tillsammans utgör de ett välskapt par. jag är stolt och tackar hjärtligt för de fina, omsorgsfulla A-4 målningarna. nu ska jag på julbord.

love-art-mail

stod och duschade när ett fettbrev damp ner på golvet. klart det var maria som sänt mig kärleks-konst. nu ska jag arbeta. inatt ska jag skriva c-uppsats. jag vill ha tio timmar extra på mitt dygn tack.

godmorgon

lång torsdag. jag drömde att jag befann mig på en himla högt tak och var tvungen att klättra omkring på taket för att komma in i en restaurang?!

TJENA JOEL

vilket jävla kartong-hövve jag fångade på bild! sitter här flottig och go. har skrivit c-uppsats idag och nu ska jag plugga till torsdagens tenta. spännande liv. malin ringde och föreslog skitkul juldagsfest i gävle. snyggt malin! spelar f.ö grishög jobbig euro-disco för att jävlas med grannen.

musikhjälpen & c-uppsats

bara jag och jason som är vakna. tur jag har han. är som helt besatt?!

uj



trött efter jobb. skype med rocky. växer en liten hjärna i hans panna.

maggio

grym tjej. mycket folk.

heheheh

leker produktiv i skolan idag. ingen är här för det är storm ute. ser ut som typ femton också. ikväll ska vi på maggio, kult.

beyoğlu no 10.

jag saknar istanbul, suzan, suzans lägenhet, gullu, sema och berber. och uteliggar-tanten som alltid ville ha cigg fast hon visste att jag inte hade. och duvorna. och arga hyresvärden som skällde på mig och min baslåda.

satan joel

har någon slags överskottsenergi. jobbade idag, fast jag har lovat mig själv att inte göra det. måste lägga all vaken tid på plugget. tog mig en redbull på väg hem från arbetet. jag misstänker att den börjar verka nu... tokigt det kan bli.

äcklar ma

sitter i mitt kök och luktar mest svett. gav upp plögget och hämtade ut paket från nelly och gick en sväng på gym. vattenledningarna var trasiga där, så blev inte ens till att dricka vatten. flåsade in på närmsta apotek och ville köpa. den snälla damen bjöd på en flarra i utbyte att jag skulle komma tillbaka i framtiden. "det vill jag lova", utbrast jag! ta en durre härnäst, julkalendern och sedan fortsätta på c-uppsats. det tar aldrig slut.

mms

rocky säger hej till mig. lilla minigris!!!!!! snart ses vi lillebrur.

i vanlig ordning

på miun och förbereder oss inför morgondagens tenta från helvettet. går sådär, allt började med att jag råkade slicka på gabbis forhead. sen spårade det. nu skärpning!

3/12

godmorgon kära. vaknade vid 8, ligger kvar och loadar i sängen. dagens planer är plugg, julmarknad och mer plugg. himlen är rosa och jag är ashungrig.

trott_tjej_89

naken sanning. nu ska jag äta lönch. vill helst vara med alvira idag, få bäbis-energi. trevlig helg kids.

tjuvarnas jul

jag ska kolla på julkalandern nu. sen gå till plugget.

RSS 2.0