konststycke

kalla det klotter eller påfund. jag diggar det och har startat ett ballt projekt med min vän och konstutövare jay. ska bli spännande. ovan är två stycke trevligheter utanför mitt hem.

bästa noa!

så här ska jag uppfostra mina kids. lätt!

impuls

sitter i mitt favorithörn på starfucks. dagen till ära har jag min whyred skjorta som jag egentligen ogillar. är här för att studera. resulterade i spontanresa till van på tisdag. har googlat lite och i van finns det katter med olika färg på ögonen. kallas för van-katter. woop.

inställt


slitet värre. har inte haft en föreläsning på flera dagar vilket resulterar i någon form av ostimulans hos mig. har gjort vardagen till helg med mycket ölande och allt vad det innebär. istanbul på gott och ont, väldigt lockande. jämt. gårdagens smink och samma position på golvet. har lekt i solen idag, lirat monopol och vunnit. nu ska jag lyssna på skithög musik och störa grannen.

2hand

hittade en mycket trevlig butik i besiktas. terapi-shoppade för att fira avklarade tentor efter skolan här om dagen. nu gör jag reklam för dem, utfiall ni har vägarna förbi. den ligger i en slags galleria som heter besiktas-carsi. gå dit. jag hyllade tanten som arbetade där så mycket att hon sa att jag fick jobba där. vem vet.

i heart the breakfast




 
en klassisk istanbul brunch. vi föredrar te framför kaffe, äter tio olika bröd och andra trevligheter. sen hamnar man vanligvis i någon slags mat-koma och småler resten av dagen. här finns livet kära vänner.

regn

jag har suttit och funderat på en rubrik men lill-hjärnan är ej samarbetsvillig denna afton. kan inte heller somna. har läst bok i hundra år, lyssnat på p3 dokumentär och annat trams. jag sitter kvar med datorn framför, spottar, fräser och avreagerar mig. en tvåsamhet mellan mig och regnet, vet inte om jag ska skratta eller gråta. inser snart att det är en ganska fin stund. det var väl allt.

drive your funky soul

kanske världens bästa idé.

kurd-planer

sitter och gör planer. antingen tar jag tåg eller så liftar jag till nordöstra turkiet. tänkte att jag ska uppleva lite kultur. vill känna svunna tiders dramatik, uppleva fantastiska karavanstäder, naturens stjärnhimmel och hur det moderna livet vävs samman som en trasslig arabeskmönstrad bok. lite nikotin och eventuellt en ryggsäck. jag vill bli inramad av berg och fångad av öar, vattenfall och grottor.

godmorgon

vi har tre tentor dagen till ära. börjar dagen med frukost, hiphop och sista-minuten plugg.

som en bukett

min fina vän heter demet. betyder bukett på turkiska. hon är som en miljon fredskallor eller tiotusen vita liljor. en sån där bra person som alltid finns där. det visade sig att hon också kunde svenska, var ju pricken över i:et. hur som helst hookade vi upp idag, en tant spådde vår framtid sittandes i solen. jag har bränt nyllet.


tribute

älskade bror och vän. ute och reser i alla möjliga länder. sa upp sig från jobb, lämnade vardagen och sverige för världen. jag saknar inte mycket från istanbul, men om jag måste välja en känsla så är det att vara med storebror. han är så klok och bäst. nobelpris till den jäveln som kom på skype.

we were born this way

ett suddigt mobilfoto för ungefär en vecka sedan. kvällen bjöd på en spontan tatuering och några öl. nu sitter jag på mitt vardagsrumsgolv och tvingar mig själv till att studera. går sådär. tänk om rocky var med mig!

klippkort

bor granne med MOMA, så jag gick på lite samtidskonst för tredje gången. kollade på konstiga expositioner, iakttog abstrakta dokumentärer och såg flygande böcker. nu, ut i värmen.

fin torsdag

dagen började med att det helt oprovocerat kom fram en (snyggggggg) kille och sa "on numaralik tarziniz var". på svenska: du har snygg stil. jag blev glad. ska på morgondejt med min nya flickvän innan föreläsning. solen skiner och jag har för varma kläder på mig.

küçük melek

sitter och svettas, samtidigt inser jag att jag saknar damla. hoppas det går över snart. hon är störd och har ofta humörsvängningar. brukar ofta bli påkörd av bilar också.

smultronställen

började dagen med att mata mina gatukatter med en kopp gevalia i handen, befinnandes i en tom lägenhet. gävle har lämnat istanbul efter två ypperliga veckor. slängde i en maskin tvätt och begav mig till ett fik som påminner om cafe string på söder. här spelar man bara fransk musik och som man, gärna pryder överläppen med en duktig mustasch. gick vidare till den vanliga bokhandeln, köpte månadens babylon och ELLE. pillade på patti smiths biografi, men den får vänta ett tag. idag är det jag och staden. jag är hög på kärlek.

pappa-duva

hade överblivet bröd så vi gick ner till kusten och matade dufvor. pappa kom och hälsa på över helgen, vilket resulterade i party-weekend, trött. pappa åker i natt, tråkigt.

päls

morgon-skype med rocky från hotell. han har lärt sig att svara på skype, mycket duktigt.

RSS 2.0