hejdå papps

dom kom och gick. underbart skön helg med för mycket indisk mat och massa kärlek. ska försöka läsa lite konflikthantering nu, sen ska jag bokstavligen släpa mig till gymet. jag bör verkligen det efter den här helgen. visserligen var den relativt vit, men det beror på hur man ser på nyttigheter osv.


åh hej underbara sol!

det här händer inte ofta, inte ens under sommaren, tror jag. solen speglar sig i husets fönster mittemot mitt. det resulterar i solljus i min lägenhet. vilken underbar energi, vilken glädje. jag är alldeles upprymd, så jag ger er fotobevis!


tribute: bästaste vännen

alldelles underbar vän. får ett avi på posten och tänker "nä, jag har inte bestält mer jävla kurslitteratur!" det visar sig vara fina cathrine (barndomsvän och fortfarande bästa) från gävle. fet kartong fullmatad med allt från valentinjärtan, glamour, till tandkräm. himla fina människor det finns. bara tanken att komma på en sån idé. love u baby. ♥


gumurrrrun

hej alla. vaken och hemkommen från gym. lite frulle och sen stan för sopping med pappas plånbok. love it. rocky says hi. have a nice lördag, i will! pusspusspusss


du ska inte tro att du är något

lyssnar på mexikanskt och skakar rumpan till disk. iväg på spinning om en stund, ska hinna dammsuga därmellan. woho. annars har jag varit på evolet ätit god mat och handlat secondhand.


TGIF

yes! dricker kaffe med lattemjölk och njuter av att det är fredag. redovisning först i skolan, sedan lunch på dolcetto. ev spinning innan pappa och rocky kommer. fantastiskt bra. det snöar inte längre heller, bra där.

what a night!

jag och mallan bestämde oss för latte på waynes. där gick det hett till. lite kul. efteråt drog vi till hemköp för nötter och godis. vi såg en person på väg hem. det var lite roligt det med måste jag säga. allt på en gång. film och mys, fredag imorgon. härligt!

florals & pink



fint! vårinspiration i snöstormen. åh, vår.

ramlösa citrus

jag är hungrig! jag har bara tillgång till vatten. och kaffe, är i skolan. gårdagen var himla kul, det räcker så. onsdagar är bäst, näst efter lördag. min grupp börjar bli färdig inför redovisningen imorgon, känns gott. ska städa lite i eftermiddag, inför pappsen och rockis visit imorgon. som jag längtar! fika med girlsen sen med skitsnack, alltid behövligt. mycket gossip nu! köpa nya vogue idag. längta, längta.



hej hopp

snöar massa, astråkigt! pratar i telefon med mini-kusin och bloggar samtidigt som jag väntar på m för gym. ikväll ska massa klassisar och jag ut leka intelektuell med bok och rusningsdryck. tolka som ni vill. måste till ica och köpa turkisk yoghurt, i love! funkar till allt allt allt!


cool kids go to school

är på universitetet och lallar omkring. sitter och tänker på jobb i sommar. har mer eller mindre blivit "erbjuden" ett, men sitter man som mig och väntar på ingenting, så sker obviously ingenting heller. ska jag ta mig i kragen och ringa upp? jag vet inte heller vad jag vill, helst av allt tågluffa hela hela sommaren. dock finns ju räkningar och sånt tråkigt som bör betalas. med pengar. som kommer genom jobb. vill ju också helst vara kvar i s-vall.

lyxproblem, hej!

at the game!

kvällen bjöd på basket på proffsnivå. vi var tjejgänget. snygga killar vill jag utlova! grym musik i pauserna och arga åskådare. vi vann så klart. nu har jag betalat räkningar, woho. sova, upp tidigt imorgon. puss


i sommarkläder

idag bjöd jag på tunika-klädsel för att trotsa snöstormen alla snackar om som är på väg mot vårt avlånga land i natt. vi får väl se! lunchade godaste salladen på coffehouse med girlfriendsen, köpte nya rökelser någon ring och så. drog till kulturmagasinet (statsbiblioteket) och upptäckte skuld på typ 250:- jag bangade skulden och blev sur. nu får jag inte låna mer, attans.


coffee makes you spend hard

ingen föreläsning på hela dagen, ska dock hinna plugga på egen hand. litteraturseminarium imorgon. ska kila iväg och hämta fina duffel hos skräddaren för typ 500 spänn!! aah, gaalet - den kostade mig kanske 60 spänn från start. halsar kaffe till rockklassiker, idag önskar jag sol sol sol. mycket man vill ha.


ekorrgos med vattenpipa

jag myser på mitt golv med mitt nya gos; vattenipan. varit i skolan, på gymet på rödakorset-möte. nu är det dags för chill. puss


duscha med sam roberts

dagens första dusch efter sunk-stilen. fikat 2 ggr, hängt med bff hela dagen. spontan-shoppat en fin tunika, varit lite bakis och skön. en tur till cracksta för nötter godis och sallad. och strumpyxor, blir några sånna i veckan. lyssnar till sam roberts och laddar inför kår-premiär. lugn kväll. have fun. äta kyckling med asmycket mango raja dressing. GOTT.


sällan

hhööö- alldellles för mtk folk här. höhöh käääärlek. shit


hawaii-music

lyssnar på skitskum musik och peppar inför gym-pass. hängt i skolan och lyssnat på skitbra föreläsning om utveckling och konflikt. därmellan waynes-fikat. ikväll kommer lilla jason (timbuktu) till s-vall. vi tar ju såklart hand om våra gäster. höhö.



hihi


fresh start och morgon-skype

torsdag, vilket innebär fredag imorgon! underbart. helg-känslan intar sig och fredagsrutinen väntar med mys hela dagen. kom precis från joggingtur på gym, skönt. ska iväg på hemligt uppdrag om en timme. först dusch och frukost. tvätt och handla i eftermiddag. luncha på stan kanske? orkar inge mer disk nu. uuh. i-landprobs.
rocky och jag måste sluta skype-a nu. puss lills!


tack & godnatt

bra dag idag måste jag säga. kanske för att jag har hållt mig sysselsatt. kvällen avslutades med skön musik. nu ska jag somna och dröma om sommar och bruna ben.


hej mr ambassador

har varit och lyssnat på usa's ambassadör i sverige. han var ganska charmig. hans livvakter var ännu chrmigare, mmm. precis ätit mat i form av ihop-plock. ska vila mig med svenne-hiphop (för det är skönt) och sen bege mig mot sporthallen och kolla på basketmatchen. förhoppningsvis hinna powerwalk runt sidsjön innan läggdags. dagens motion liksom! hinner inte med gymet, tyvärr.

puss!

att känna besatthet

jag är besatt av gitarrer. i sommras var det fet house. nu är det feta gitarrer. och cashewnötter. med yoghurt, alltså sånt där naturgodis. crrrrrrrawingzz.

åh gitarr. tänk om jag kunde. jag nöjer mig med de gamla gubbarna.

bär på en dröm

lidande utan fruktan är vägen till frihet.
hejdå



thank you ex-boss

jag har haft många jobb. ger en liten tribute till mitt senaste som jag hade i gävle. arbetade i butik i galleria och hade världens bästa chef. som en kompis och chef samtidigt, kan det bli bättre. ska på anställningsintervju senare i eftermiddag här i s-vall. de ville ha tillbaka mig till det gamla stället. får se hur det blir med det. saknar gävle jobbet massor. men först, skola!

haha-blogg

astråkig måndag, men så är det ibland. druckit gott irishcream-kaffe, ska bege mig på spinning och förhoppningsvis få endorfinkickar av det.

fullt hus

oj shit. jag kom hem till ett hus där alla alla alla bodde. hehe. ja det är så att min älskade kusin-familj plus en mormor från turkiet bor här. superläckage i deras egen villa så dom valde att crasha pappas hus. så nu bor vi, plus kusinerna, plus mormorn och såklart syskonen damla & suzi här. en hund också. med andra ord är mysfaktorn är på hög nivå och kylen är proppad med massa ätbart efter allas behov och tycke. lilla kollektivet.

lip balm

trötter, ätit god lunch på waynes. spontanåker en sväng med tåget söderut för att träffa s & d och alla värda att nämna. the clash, cappucino och sj. kan funka. åter imorgon!

bulletproooooof

mini mys fest hos älsklinggrannern.






kaos

vaknade sent som aldrig förr. slitet och jävligt här i lägenheten.
himla bra häng igår måste jag säga.
styr upp med städning och boney m. sen kör vi.


well, this is how it goes

så här blr vi efter snygga-kill-filmer:




nu lever vi ut.

SNABBA CASH

jag och bff börjar kvällen med att kolla in skitsnygga badboys på vita duken.
boken var ju fantastisk.

http://blogg.passagen.se/filmografen/resource/snabbacash.jpg

london town to berlin

japp! jag har varit anonym och ledig denna sköna fredag. hunnit gymat, ätit basilikabiffar med skitmycket ketchup, luktat på gamla van gogh-böcker på biblioteket. m och jag kom hem från fik nyss. lite spikmatta och yoga. sen kör vi igen!



hos dennis

sitter här, dricker ylvies vin och förtränger skolan imorrn. big day med redovisning.
äh, imorrn kväll kommer bli bäst, bara att hålla humöret uppe!
puss på alla och speciellt ylvie som pimpat deniz kyl.


höhö torsdag

tentan skrevs och var skittråkig och himla svår. detta elände firades med vänner på tant anci & fröken sara. mysigt fik med söta killar som jobbar among andra tanter. kul kombo! lite stan och window-shopping. vårnyheterna kommer in nu vänner! lilla amanda bestämde sig för tatuering. tuva och jag peppade. kommer bli jättefint.

har mest chillat, pumpat musik och loadat här på kvällskvisten. rätt skönt att kursen statsvetenskap A är done. mina första 30 hp liksom. konflikthantering och fred i tredjevärlden nästa. fett kul! (på riktigt).





tidigare bilder från gamla anci.
ett bland s-valls hundra orginella favvo-hak

äckel

jag är svettig och jävlig. kommen från gym,
knäpper lite svett bilder från ovan så jag ser smal nu.
haha

ashungrig så nu äre massa käk. som gäller alltså.



well have a good morning.

nu väntar nyheter, idiotstarkt-kaffe och hetsplugg inför salstenta kl 8. damla, jag tänker på dig denna morgon.


latte

åh, gott! jag har med dubbel espresso såklart. och sojamjölk.


2010-01-13

onsdag: hittils har jag vaknat (tidigt) läst DN druckit typ 4 koppar kaffe. alldeles för mycket. är i skolan och studerar med vänner, går lite sådär. våra diskussioner går från inernationella konfliker till varför aplesiner är runda och det byggs murar i världen. ska läsa lite mer nu. salstenta imorgon, sen är jag fri. ett tag i alla fall.

ska hit the gym later för att frigöra endorfiner. woho.♥

jag är kär i john legend

japp, ibland återkommer han i mitt liv. nu är den perioden kommen. kvällen har spenderats på barrista med väldigt lite plugg och väldigt mycket tjejsnack. gillart!

nu är det äta något med mitt sällskap, john, sen sova.
inte med john, i alla fall till john och hans ljuvliga stämma.
jag får nöja mig. godnatt vänner.


http://www.jalc.org/about/2006_galleries/springgala06/images/JohnLegend.jpg

current location: university

sitter på föreläsning och lyssnar på redovisningar. Min redovisningsgrupp bangade på mig idag, så jag styrde upp den på egen hand. Ganska nöjd faktiskt. Kan dom ha dåligt samvete, höhö. Slutar väl sent, det suger. Ska hinna med gym och barrista efteråt. Fantastiskt mycket disk hemma med när jag tänker efter. Mitt bohema-jag säger att jag ska ignore it.

destination school

nu ska jag dansa iväg till skolan i mina nya Acnejeans.
puss!



godmorgon kids

nu är det tisdag igen, känt som onödigaste dagen på hela veckan. måndag känns ändå som en fresh-start liksom. men tisdag, ack så dåligt. därför jag gör det bästa av den här dagen och bestämmer mig för lite skola, umgänge, kaffe och träning. kanske börjar med en morgonpromenad. ja, då brukar resten av dagen sköta sig själv. gårdagen var stress med inlämningar osv, nu är det mesta fixat. nöjd.


jag ger upp söndag

lååång söndag. gått fort dock. bestått av plugg, promenad och kultfilm. nu blir det sova och drömma om sommaren och tulpaner. ny vecka imorgon, nya tag. nu peppar vi!

jag pluggar. därför lever jag.

höhö. jag hatar mitt lilla överklass-studentliv idag. uppsatsen ska vara klar imorgon. jag är inte klar, inte någonstans. men nu jävlar, det här är gjort på några timmar, kanske en och annan natt, koffein och socker. gårdagen var fettkul by the way. därav dagens hälsotillstånd, i guess.

grrrrls night out

mami och jag drar på casino, sen bar och sist massa dans (hoppas jag!). först blir det godis från ica och lära deniz att dricka rödvin. spännande! mor påstår att smarta mäniskor föredrar rött. hmm. annars blev lite småshopping på stan, mest basgrejer. alltid bra att fresha upp med sånt. puss alla!



prova något nytt!

drog med min rökandes mor på en timmes spinning i morse. jag kan säga att jag är proud! jag och mallis drar ut till birsta och kollar in monki-rean. solen skiner och det är bara typ 13 grader kallt. bättre än 30 i alla fall. ha en lovley saturday med mycket kärlek och mat. höhö

puss alla fina!

finbesök

mor och rocket har anlänt. sitter mest och myser med ljus och kaffe. stan senare i eftermiddag. kvällen bjuder antagligen på något gott vin. höhö



moget väder!

töntigt att klaga på vädret men det är 29 minus grader här i fargra s-vall.
jag vill inte ens gå till gymet.
fyfan säger jag då. fy fan!

det här är kul

h&m har gjort någon form av super-styla-modellen tjänst, kolla in den!
fantastiskt kul. kolla min kreation, haha.
.

mata mig snälla

jag är skithungrig men orkar inte laga nått. så går det när man bor ensam alltså, alltid massa skitmat bara. som gärna går fort. har kollat min blinda syn idag, varit på gymet och skolan. nu är det tvätt och därmellan MÅSTE jag plugga. orkar inte ens sminka mig idag. imorgon kommer rocky! en lip-hälsning till han från mig.

mama loves you!


2010-01-07

nu ska jag klä på mig, dra till optikern.
spinning kl 12. skolan och biblioteket efter det.
ska hinna tvätta sen i eftermiddag.
jag luktar brun utan sol.
jag vill göra något skikul!

have a good night

ja, godnatt alla vänner. nu är jag trött och tackar för idag.
det blir jag, vin och sex & the city i ett mörkt rum.
shit det där låter patetiskt i värsta bridget jones-andan.


hahahahhaa

lyssnar på jet och läser rogert. ganska kul. jag har till och med fått saker och ting gjorda idag.

if i was a rich girl

i would have bought everything in my way, cause i'm a materialist and everybody that says that money is nothing, talks bullshit. would you say no to a chanel bag? or to gas up the jet and fly away to aruba? money is power and power is happieness. reading francis fukuyama article, the guy is a pessimist and he sucks. inspires me to kill.

therefore i am giving you the nerd-pic of today. im a nerd.



vakna sent. skönt

sova länge, gud vad jag vänder på mina dygn! det skiter jag i. morgonpromenad nu, sen ska jag plugga. jag måste bara komma i gång, så besviken på mig själv. publicerar jag ut min ångest här så kanske det går vägen. igår kväll gicks det på spontanbio, 2012. skitdålig film, se den aldrig. annars blir det gym, pulka och vin resten av dagen.

jag hade en himla bra plan

...tills jag fick reda på att skolans bibliotek hade stängt för dagen. jävla skit! nu ska vi se om jag har tillräckligt med diciplin för att studera på egen hand hemma efter ett par veckors "ledighet". jag och malin var på gymet, efter det lunchade vi på bästa dolcetto med gott italienskt kök.


CHANEL CAMPAIGN S/S 2010



morgonens skörd

hej alla. jag dricker kaffe och lyssnar nyheter ute i världen. thank god för kaffe. ska dra ner till gymet om en stund och starta dagen. en och annan fika och efter det ska jag till skolan för första gången på lääänge. jag har sjukt mycket att göra, egentligen borde jag befinna mig där hela tiden. ikväll träffar jag vännerna. hörs sen!


laundrey-service

hehe elle inte. här får man slita ihjäl sig för att få en liten skit-tvättid. jag tränar därmellan och dödar tid på ett effektivt sätt. hade slut på tvättmedel och skit med, så jag drog till ica. glömde tandkrämen igen. fan också. tur att man har grannar. eftermiddagen bjuder på dolcetto och småshopping innan plugget drar igång. typ imorgon.

back to reality

efter typ 2 veckor hos mor och far är jag tillbaka till mitt eget. känns både och, såklart skönt att vara hemma igen, fast himla fint att vara med familj och vännerna back home också. hem hit och hem dit. jag blir förvirrad. nu ska det bokas tvättid och packas upp kläder. veckan bjuder på rutiner och träningen ska igång. nytt år, nya möjligheter. here we go.


RSS 2.0