let's have som fun this beat is sickkkk.




lördags häng

allt började med att damla lekte hiphop. provade läskiga masker, haloween-dagen som det är till ära. sen drog vi till waynes, hängde där länge. somnade nästan. nu sitter vi här och gör oss snygga och lyssnar på den gångna sommarens housemusik.




vi sover nu

har hållit på heeeela dagen. drog iväg till skolan tidigt, tidigt. det blev en eftermiddag på stan, med shopping, fika och lunch. nu är vi utslagna och skittrötta. ligger tre tjejer i min säng och sover. ställer klockan på 18. sen blir det festligheter och mys. ni får stan-bilder sen.
xx

dom ska ut och dansa

och jag ska plugga. jag har alltid mina snygg-kusiner här i s-vall. de håller koll på min stad ikväll. puss & godnatt!


aerobics, here i come!

kom nyss hem från university, D hade möblerat om, städat och lagat mat. fyfan, jag kan vänja mig med detta alltså! nu ska jag till myrorna, apoteket och hinna dra på aerobics pass kl 17. tänkte testa rosenrot. har hört bra grejer om den. jag har börjat blivit skittrött om dagarna, inte roligt att somna som ett litet foster när man har ett liv att leva liksom. kvällen blir soft med idol, plugg och mys. jag känner mig totalt överenergisk och måste dansa bort stress och press på gymet. tentaångesten börjar ta sig inför tisdagen. det enda jag kan göra är att studera. mycket nu!

off to paris

im moving to france. only for the day ofcourse. to restless to stay any longer. have to see italy too.

'

TGIF

svt24, DN, ägg, kaffe (snott malins press) och ballerina pepparkaka. vilken underbar morgon. ut och promenera, shoppa i eftermiddag. men först skola och studier. mums.


mina systrar och jag älskar teknik

idag har jag använt skype hela dagen. pratat med:
rocky, suzan och sema som bor i snygg-istanbul. älskar det verkligen!





mysig eftermiddag

vi gick runt på stan litegrann, kramades och pussades. jag var lodig och trött men blev glad när snygg-d kom. vi har varit och simmat i sporthallen. skitmysigt, verkligen. vi pratade om sommaren och insåg att vi ville ha sol, så vi drog och solade en sväng, superb. kom nyss hem från hemköp och hemmakväll. laddat upp med tjejfilm, nötter, risgrynsgröt, chips och ballerina-pepparkaka. mums.
tända stearinljus, damla som städar, åh. jag trivs.



idag kommer d

jag är helt död. trött, sliten och jävlig. tvätt kl 17. plugga i skolan nu. vi hörs sen vänner.


matamalin.com

idag har jag agerat housewife och bakat. lyssnat på bra musik och matat malin med scones. det är min hobby next after shopping.

1. baka scones
2. lägg dom små liven i ungnen
3. mata malin med scones
4. bli skitmätt
5. dra nu ut på spontana hyss!




the city is a pity

feeeeett lång dag med massa föreläsningar och skit. är alldeles för trött för att göra något. dock trotsar jag mig själv och drar promenerar ner till waynes för chailatte, gratis veckorevyn och spana på snyggt folk. har inte så mycket att dela med mig just nu. lämna det till fantasin! imorgon kommer fina D. ska träna ikväll med. massor!
idag hade vi sol.


handlat äpplen

kom precis hem från willys och shopping. nu har jag mat, äpplen och saft hemma igen. tack snäll-n som skjutsade i fin bmw. ska diska färdigt nu till skön musik och sen bege mig upp mot södermalm och lägenhetsvisning. kvällen bjuder på politik-plugg. notera äckel-finnen i fejjan!


THE NAKED TRUTH

okej, jag har levt stressigt de senaste dagarna, därav stöket. jag hatar att bo minimalt! lägger jag en tröja i soffan så blir det ett stökigt intryck. DIREKT! så jävla jobbigt så jag dör. kanske värsta i-lansproblemet med det är himla drygt. annars så ska på lägenhetsvisning ikväll. hämta ut kurslitteratur och plugga. hade dödat för lite träning också men jag har för få timmar på mitt dygn alltså. oj, vilket spännande liv jag lever! yes indeed.


plugga hela dan, varje dag

det var idag jag kom på vad jag skulle göra efter universitetet. först och främst ska jag fixa lite masterexamen, MEN kära vänner, men! jag ska söka till regeringens diplomatprogram. jag vill arbeta internationell, med biståndsfrågor och internationella relationer. japp det ska jag! det var roligt att utmana ödet en sväng.



nu ska jag plugga med kaffe och kaka. sen väntar 75 min yoga. NICE!


do you want to die happy?

jag vil det. därför bestämmder jag mig nog för att resa dit. för övrigt har jag kort och mörkare hår. känns konstigt. men längden behövdes, det enda som fanns kvar på min skalle var tunna små strån. snart blir jag flintis. kolla.



en godnatt

himla trött. sitter och planerar min singel-indien resa till bra musik. har fått för mig att jag ska dit. jag bör inte vara vaken längre nu, det börjar komma konstiga tankar i min hjärna nu. jag vill ha en ryggsäck på min rygg leta mig upp till ryssland. transsibiriska järnvägen, tillbaka till kina och andra o-västerländska konstiga länder. vi människor finns nog till för att inte bo på ett och samma ställe. jag tror jag saknar mamma. fick med mig hennes underbara duntäcke hem i alla fall. jag kommer aldrig sluta drömma.

http://www.resekoll.se/wp-content/uploads/2007/07mars/8_underverk_greatwall.jpg

hej kina.

mamma fixar frullen

sitter och dricker gott kaffe med mor och läser gamla hederliga GD. ska bara chilla idag och läsa klart min bok. gårdagen var himla trevlig med roligt folk. har inte så mycket mer att säga förutom att jag är jävligt trött och har kort hår. trevligt!

hej alla människor

idag har det varit stressigt med massor att göra. har klippt och färgat hår, handlat med bror + hund. lagat mat med familj, ätit mat osv. nu sitter min kära mor och flåsar mig i nacken och bevakar mig skriva, så jag kan inte skriva så vulgärt och "o-vuxet". ska åka iväg en sväng snart, sen bär det av mot malin och hennes födelsedagsfirande. bilder på hår och lördag kommer sen. nu har jag ett liv att sköta. bloggar i farten med iphone, alltid stressad - såklart!



xx

middags mys och fredagsvin

köpte en fåtölj. bar hem fåtöljen. kom mycket riktigt iväg från min lya. satt på tåget bredvid en skitsnygg kille som jag delade intressen med. läste lite Rogert. mamma hämtade upp mig sen drog vi till söderhilelmska för sjötunga och vin. mysig middag i lantig, romantisk miljö. kramats med bror och brors bästis. åkte iväg till damla och mamma2 (hennes mamma) och blev matat med lingonsylt. fan vad gott det var.

nu ska det duschas, fixas och dra ner på stan och dricka vin med underbara kusiner och deras karlar. imorgon ska jag upp tidigt och fixa håret, undra hur det blir! om jag känner mig själv så vågar jag nog inte göra någon större förändring. haha. ha en trevlig kväll vänner.

ge varandra en kram.




idag fick jag sova länge

vaknade nyss, typ. ska svepa kaffe. tråkigt att fixa kaffe för en preson bara. sambo och jag dricker alltid tillsammans. runt 11 ska jag möta upp tjejerna på charm. prata politik. hämta fåtölj, trycka in den i min lilla lägenhet. dra ner till tågstationen och hitta tåg mot mamma och gävle. vi ska ut och äta ikväll mor och jag. trevligt! imorgon fyller lilla malin 20. åh, åh. kul! fest i gefle. fullproppad dag med andra ord - precis som vanligt.


jag sålde själen för att vara.

drog till gymet, tränade en sväng, sprang bort all stress. svettades massa. skulle dra ut cash med mitt upptinade visa kort. himla sugen på bremhults hallon-lime. det fungerade inte mycket riktigt. nu är jag ännu mer fattig.
lyssnar på underbara bo kaspers och tänker på kärlek och världen. jag tänker på turkiet ibland med. där är det varma människor och god mat. nu måste jag duscha bort svett och slänga bort soffa för ny loppis-fåtölj. jag ångrar ingenting när tiden kommer. godnatt vänner.

deniz cook-along

när man kommer hem såhär efter plugget och fullproppad med skitsvår politik och förvaltning i skallen så orkar man sällan laga mat. men jag trotsar mig själv och lagar värsta käket. blev skitgott! kycklingpasta & pesto. gött. lätt värt det när man äter iaf. kan någon komma och diska åt mig? nu blire kaffe, simpsons & läsa. försöka dra på ett spinningpass ikväll med. hörs sen.



laga maten



servera den lite nochalant snyggt



ät upp den fett fort innan någon annan gör det. må illa. drick kaffe. somna.

xx




malin och jag är ugly

morgonfulisar. lovar att vi är bäst! orkar inte vara universitets-snygg idag. baaaaaaaaaaaaah




go with the flow

godmorgon vänner, har haft en trevlig natt. nu väntas morgonpromenad och kaffe. mina äpplen är slut så jag drar iväg och pantar burkar och köper äpplen. bra va? jag gör samhället och mig själv en tjänst. idag kommer det bli en lång dag i skolan - det känns så. jag bör stanna kvar efter dagens förläsning och plugga mer. i helgen drar jag nog och fixar håret i gävle som jag trodde innan. mmm vi får se hur det blir med det. annars är det mulet och jävligt här utanför. nu äre zytomierska på thevoice. i loooove!

http://seelmic.blogg.se/images/2009/26557_1ms_natalia_vodianova_2009-06_vor-03_122_947lo_40762360_40876893.jpg

nu fick jag fint rise & shine-sms av älsklings c. tack!

det omöjliga hände just

mitt starbucks kommer till sweden. känns ändå rätt skumt. jag förknippar s-b med resor, frihet, sommar och olika kulturer. kanske låter fett djupt och skumt, men det är min uppfattning. letar mig alltid till första s-b när ja är på resande fot. under kina och peking-tiden så hängde vi mycket där. en slags trygghet. jag tänker på turkiet och varma människor. öppnar på arlanda här i swe till och börja med.



här är s-b i istanbul på taksim. mitt favvo starbucks, här ser man verkligen ALLT och ALLA. älsklingskusin sema som studerar där just nu hänger väl här varenda dag. mitt sommar-hak. i love it.

off i go

drar till universitet nu. bli akademiker och rik.


hair-do!

ja! jag ska fixa håret på lördag. finally! nu är jag lite nojig dock. jag vill göra något nytt, förnyelse och så. jag är jävligt blond just nu, kanske för alldeles blond efter sommarens all utväxtfärgning. allmänt slitet och tråkigt och tunnt. ändå är jag sjukt rädd om håret hela tiden, jag kammar, okej jag är sämst på kamma.. men värmeskydd, svindyra inpackningar, bläblä serum, vitaminer osv. har ju världens bästa frisörkusin!


konsten att släpa sig till ett gym

det är jättesvårt att ta sig dit. fyfan vad omotiverad jag är! har inte tränat på för lång tid. MEN kära vänner, men, jag ska dra iväg ändå. trots min trötthet, lesshet, omotivation. vi får se om det går bra! lite peppmusik, så går nog det mesta.

starbucks knackade på min dörr

min kaffepress är ur funktion, därför brukar min lilla granne, också känd som malin, komma förbi och sponsra mig med kaffe. hon brukar passa på och sno saker av mig när hon ändå är här, tex. en filt, en kudde, en och annan lampa, osv. hon är lite tjuvaktig. ska iväg till skolan, har redovisning/presentation idag om sveriges fempartisystem. oh, fina välfärdssverige! ska hinna dra på bodypump ikväll, så skönt! länge sen det blev träning nu, skönt att tvätten är borta i alla fall. ha en great day vänner!


this is how you do it

när man går på universitet har man lite press på sig. måste jämt vara fett snygg när man pluggar. därför snor jag deniz fett snygga brillor och känner mig fin. (inte avbryta lilldennis i arbetet)







/malin

shorty get low!

jag behöver inspiration till läsning. ibland dööör jag av att bara läsa rätt upp och ner, jag tror till och med att jag somnade en sväng här i skolan. ska bege mig hemåt snart. börjar bli himla hungrig nu och tvätt-tid runt 17. ikväll ska jag till södermalm för att kika på en "gustaviansk soffa" från blocket. riktigt oldschool och mysig, vi får se hur det blir med den. måste försöka få min ikea-soffa såld med. tyget är dock inte skitsnyggt på den jag ska kolla på. jag vill ha lite den här viktorianska-känslan. kolla här nere typ, fett nice!

http://4.bp.blogspot.com/_6ZfrPpse2hU/SFf4icSVQBI/AAAAAAAABAo/Z88sjvSogVc/s320/soffan+006.jpg

godmorgon ny vecka

kolla på thevoice och suktar erfter Marc jacobs väskan som bruden får helt gratis. fuskigt livet kan vara! jag ska äta massa frukost nu och bege mig för en heldag i skolan, det känns som om det behövs! har inte blivit mycket läsa i helgen, så nu får jag ta igen lite. vädret är kallt och regnigt, tvättkorgen är full. thank god för tvätt-tid ikvälll.



diska, städa, bädda

japp, det har varit min eftermiddag i stort sätt. mina gäster tycker inte om att städa, men det är klart, jag fixar! känndes som jag hade hundhår överallt, var jag än gick omkring i min inte så stora lägenhet. jag valde därför att bla renbädda min lilla hundkorg till säng. fan vad hundhår överallt! jag känner det till och med i ansiktet, hahaha! nu känns allt rent och bra igen. lillrocket... åkte ner med saker till källaren och såg en skitsyngg kille i hissen, med sin tjej. kul va? för övrigt är det höstigt ute, mörkt och blåsigt. jag tänder ljus.

tiden går för fort

nu är mitt underbara sällskap påväg hemåt. skitttåkigt, men jag vet att dom kommer om ett par helger igen och då är det dags igen. gårdagen var jättelyckad! vi dansade och hade allmänt fett bra. jag diggar sundsvalls utbud. därav dåligt bloggande i helgen. nu är jag ur funktion, trött, hängig osv. lite powernap på detta så klarar jag kanske av att läsa politik.




jag har klättrat berg idag

hade bmw hemma under helgen så jag och suzi + rocket drog upp till både norra och södra berget. riktigt höstigt och mysig eftermiddag. rocky var nog lyckligast när han fick komma från stan och springa omkring löst i skogen. gud så rogivande.

nu ska vi ladda ladda ladda inför girls night!




with my family right beside me

vi drog ut till birsta tidigare idag, det blev lite shopping (för dom, jag är pank), sen drog vi in tillbaka hem och till stan för lunch och annat mys. det blev evolet-lunch med pesto-pasta & kyckling. gott! solen har skinit hela dagen och det har varit mysigt. nu är vi alla helt slut och sitter bara och chilar framför mtv.







xxx

dagens nyheter och zoegas

morgonmys på köpmangatan. eller mer hysteriskt rättare sagt. har varit ute och gått nu på morgonen och kört bil! åh, jag har saknat att köra bmw'n. nu ska jag ta dusch, fixa, trixa och sen drar vi vidare på turnén. nu måste damla och jag sluta fula oss.



xx

idol-mys med family + suddiga mobilpics

vi beslutade oss för att sitta hemma och dega med kina, loka, öl och godis. imorgon blir det festligheter shopping och massa andra planer, så nu måste vi ladda. himla mysigt har vi med kärleksbråk och doftljus. mysssssssssss!!! justja brorsan hade med sig fett god coca-cola från usa. mmm, den var god. dog. god. god.








nu kommer dom!

älsklings bror + syskonen som också är mina favvokusiner, d & s kommer - heeeeela helgen! åh, vad mysigt! bara sema & fatma som fattas nu alltså. jag har till och med städat för deras skull. kvällen blir nog lugn (det är aldrig lugnt med dom förresten), med lite mat och tv, kanske film. vem vet. det visar sig, vi har varandra!








pannkaka och hund

idag har jag har jag vaknat, sovit, vaknat och ätit. allmännt krasslig och klagig idag också, men snälla malin matade mig med goda pannkakor och tar snällt med sig rocky när hon promenerar längs stadens gator. du är viktig malin!

sitter och fundera på kärlek.

kärlek är som en vän som vi människor mår bra av att spendera mer tid med. mer kärlek åt folket, var glada och älska varandra. ta vara på era vänner och familj. det är klycshigt att säga "ta vara på dagen", men stanna upp och tänk. det funkar. nej, nu räcker sentimentaliteten för ikväll, nu ska jag kolla film med nyfunnen vän.

nattblogg

jag natttbloggar och myser. godnatt älskade folk. det räcker för stunden. puss

rolig "kurslitteratur"

lessnade på kommunalpolitiken och beställde lite roligare saker. jag behöver hotta upp min vardag med sånthär innehåll.



gröt

äter gröt, kollar nyhetsmorgon och läser DN. rocky myser och vi är strax redo för promenad. börjar inte förrän kl 13 idag, härligt med lite soft nu på morgonen. kursen jag läser nu är sjukt krävande och jag måste verkligen lsa mer hemma. skärpning.



kvällens plan

jag har varit hemma hela eftermiddagen + kvällen. fett skönt! inte behöva stressa och massor. har bara umgåtts med lilla rocket och grann-malin. varit ute och gått, inte ens varit till gymet som jag skulle. visserligen kunde jag ansträngt mig och pluggat massor och gjort det bästa av en ledig kväll, men så himla skönt att bara vara fri. imorgon är det fetsligheter på schemat med kalas och massa saker därtill.

upp tidigt imorgon och plugga tänkte jag. innan skolan.

hold that thoght.

jag fick aldrig tandställning

nej, dom tyckte att "jag hade ett fint bett". är jag en jävla häst eller?! tur att jag fick en turknäsa av min pappa i alla fall. nu har jag pumpat house och vacker fransk musik. mot skolan.



praktikant jerry på ica

jag drömde om han!! på reklamerna, fan nu får det vara nog alltså. skumma dömmar som spökar i min hjärna, varför?! ont i rumpan har jag också, träningsvärk. haha, nu ska jag läsa glamour och känna mig lite glammigare. borde tvätta håret, men jag hatar att tvätta hår, skittråkigt.


GRATTIS ROCKET!

lilla bäbis fyller sex år idag. miiim miii.. nu ska vi på lååång-lyxpromenad och han ska få vad han vil till frukost. usch, jag vill inte att du fyller år mer nu lillenbror. puss, mama loves you. vi kan lipa tillsammans- alltid!!






pusss!!




och fotboll

ikväll var jag på fotboll. fett kul, sjukt kallt. men det var en mysig höstkväll med vännerna och kaffe. i eftermiddags var jag på ett grupptäningspass som heter funktionell muskel - och jävlar vad det känndes. jobbade på med varenda lilla muskel som finns i min kropp. har varit en allmänt hetsig dag, med massor att göra (som vanligt), men då trivs jag. det ska vara lite fart. jag och rocket ska bege oss ut för kvällspromenad och hämta ut lite böcker på posten (läs staoil). åhh, läsa. jag saknar att läsa biografier och memoarer. ändring, ändring. sen blir det massor av koppar med te, för jag är askall, sex & the city plus spikmatta. skola och reovisning imorgon. och träning såklart.

xx

sista dagen på veckan

och jag kan inte sluta lyssna på hoffmaestro. hoppas jag inte kommer i nått jävla trans igen som jag gjorde under sommaren med all house musik. det är fan jobbigt. sthlm boogie nu, jag dör av mr hoff. fett fett fett snygg. godnatt vänner.

hoffmaestro; detta är en kontaktannons

jag är kär i dig och du är bra på scen. har haft en fett rolig helg. idag är jag för trött för mitt eget bästa. orkar inte säga så mycket mer, låter bilderna tala för det istället. jag är lite ledsen att mia och cattis drar till gävle. fan jag är mycket ledsen, det är det som är jobbigt med besök från älskade.
puss vänner.





Malin sitter med handen på mitt lår..

Hejsan hoppsan folket. Naria Bah aka H här! Gästbloggerskan no. 1!!!!
Just nu och right here dricker i alla fall jag en smula märken, allt från Lacosteöl (alltså Crocodile - Gävleölen) till Moet (grisdyr champange som vår Chat införskaffat).

Musiken synkroniseras och diggas. 90's och Malin. Vilka är här? Typ brudar Graaaooorwww ;) *peddomia goes on*

Jag är fö för första gången här och hälsar på. SUPERY!!
Resan hit gick tydligen fort. En smula GPS, Rockyhäng i knä och Cattis otroligt vackra körning genom naturens alla genvägar.
Jag trivdes bra där.. ett tag. Typ Rocket Pocket (som hunden kallas) rullade och hårade ner mig totalt. Vi har bilder. Dennis Zeliha Beddan aka Heddan får lägga upp dom sen.

Ikväll blir det Hoffmaestro med hela och halva andra gänget, känner ingen och alla.

Nog nu, eller?

Puss tillsvidare...... PZ IN!

dagen d

nu är mia och cattis påväg till mig och sundsvall. älsklings-malin och jag hade myskväll igår med vin och vänner. nu ska vi dra iväg och käka brunch, mm wrap med kyckling cashew. fullmatad dag med shopping, middag, födelsedagar. och såklart HOFFMAESTRO! fan roligt.

ta vara på livet och vad det har att ge. bara att ta för sig!

ha en wounderbar saturday.

svettttt

nu har ja gymat ihjäl mig. och duschat i skitsnygg dusch. tack och bock. nu väntar stadens gator.






nu pajade min lampa. den sprack i en miljon pieces. ja bör damsuga, ååååååååååh.

obama goes nobelpris

jag ryser. TACK ÄNTLIGEN. jäva idiotvärld. MEN, som en väldigt jobbig männsika bör jag såklart problematisera detta och provocera hela västvärlden.



han har förändrat världen för alltid, dock har han en lång väg kvar, trots alla höga förväntningar vi i västvärlden och europa har på denna individ samt världsåskådningen. han har en hel del kvar att leva upp til och bevisa. missförstå mig rätt vänner, jag är ett troget obama-fan. däremot; när han lär slänga upp korten på bordet och verkligen svart på vitt, bevisa och legitimera att han verklgen har förändrat världen (i praktiken), ja då kanske han förtjänar detta pris mycket mer. personligen tycker jag inte att man ska "dela ut" fredspris höger, vänster. förr var det annorlunda, med risk för att låta som en koservativ, torr människa. jag hävdar att obama kanske inte har tillrälkligt bevisat att han förtjänar detta(?) mannen har varit president i 9 månader. MEN! än så länge har denna vackra karl inte hunnit exeplifierat sin politik, så ver är jag att döma egentligen? det jag försöker säga är att det finns ju dock människor som har ägnat sin livstid till att just kämpa för fred och verkligen åstadkommit förändring. dessa kanske bör ha detta pris? som t.ex Morgan Tsvangrai, premiärminister i Zimbabwe. (rörelse för demokratisk förändring)

i dont no. men all heder till dig mr. obama. jag tror på dig.


desperate to show i got famous friends


TGIF

yep, thank god it's friday. men det hindrar inte mig från att läsa politik! ska komma igång lite grann nu på morgonen, blir så himla trött på eftermiddagen. ska försöka dra iväg till gymet en sväng också. imorse tog jag en lite promenad längs hamnen i höstsolen. energi! för övrigt lyssnar jag idag på Hockey - song away. jävla blogg.se laddar inte upp mina fina höstbilder, så jag bjuder på en höst variant av rocket istället. puss!


tant anci och fröken sara.

här var vi och mös efter föreläsningen. levde till och med upp till Evolet-standard. ännu ett mys hak. hade trevligt sällskap också - såklart. håller på och somnar med mina kandelabrar och doftljus. nej, nu ska jag bege mig till gymet för en timmes bodypump. hellyes. älskar att bo mitt i stan.





shop-stop

sagt och gjort! VISA-kort nedfruset. den ligger där i matlådan. haha, hoho.


shut the bedroom window in the morning

vaknade, pratade i telefon med en underbar person, druckit kaffe, målat naglar. nu lyssnar/tittar ja på the voice, fett bra. hade bra drömmar inatt. fan vad jag har börjat drömma! ska till plugget nu, prestera bra saker. dagens planer är träning, precis som igår. det är så roligt! för övrig så har vi fint väder på köpmangatan, höstsol! nu ska jag kolla in lady gaga's omtalade pull-bild på thevoice.se. himla nyfiken, dom pratar om denhär pullan hela tiden.


i want to meet her.

nu ska jag på visning, sen ska jag träna och svettas. jag var lite sur tidigare, därför satte jag på mig roliga kläder och blev lite gladare.




svarta havet.

ibland kan det vara mulet.
oftast är det soligt.
jag tycker om att sola. lär mig att surfa.
jag är dålig på att surfa.
faster lagar mat i sin etagevilla.
jag äter mat.
ibland spelar jag beachball med snygga killar.
de snygga killarna har oftast långt hår.
rakat är också fint.
nu har jag varit i samsun på stranden.
jag solade, surfade, badade.
åt fasters mat och klappade farmor.
farmor är för dålig för att laga mat nu.
jag klappade också gatuhundar.
älskar gatuhundar.


jag älskar kulturen som finns där. ni som inte vet förstår inte. upplev det.

i used to be slimfit.

nu är jag tjock. fan. är det svårt att hålla vikten eller? jävla dampskit. nu ska jag officiellt svälta mig jälv. moget? nej. nödvändigt? ja. tack och hej, drar till university now och leker att jag är leopard.





suuuuuuuuuuuuur

godmorgon lill-lördag

idag är det onsdag, alltså lillördag. halva veckan har faktiskt redan gått förbi, bara hälften kvar nu. haha, hoho. jag hade svårt att somna inatt, drygaste som finns. men lag mig i tid och känner mig därav utvilad. hade världens bästa dröm nyss. ville helst inte vakna men ska på politisk föreläsning runt 10, vad gör man. så nu ska jag ut och få lite luft och vakna. så skönt, räcker att man bara går några hundra meter. inge powerwalk här inte.

morganebigik0.jpg

nu är det slutshoppat. på allvar

när jag satt på evolet med m i eftermiddags så insåg jag massor av nyttiga saker. jag måste verkligen dra ner på impulsköp. har suttit med ångest och dåligt samvete hela kvällen sen dess. alltså jag fattar inte varför jag är så himla köpgalen och rent ut dum som bara shoppar och shoppar (20% av min garderob har prislappar kvar, jag har mycket kläder,) det är inte ok. förr när jag bodde hemma och jobbade extra kunde jag leva livet out loud. tjänade bra, hade maasor av extrajobb, noll utgifter. kunde lätt shoppa kläder för 6000 i månaden - vilket jag utan problem också gjorde. jag var såklart duktig på att spara pengar också, men nu är även dom som botblås. nu kostar min kurslitteratur mellan 800-1500 spänn, jo det är sant! det kommer ju inte hålla i längden, detta.
så jävla besviken på mig själv. jag är ju inte alls i behov av nya kläder och prylar, visst det är jävligt roligt. men nej, nu räcker det. min nya plan är att leva på kontanter varje månad. sen tänker jag faktiskt FRYSA NER MITT VISA KORT. lätt att vara efterklok, deniz. gjort är gjort, jag ska lära mig ngt på kuppen.

japp. det är sant. vi får se hu det går. fett bra!





jag har varit på spinning.

Det var det bästa jag har gjort i mitt liv på länge. faaaaan i helvette vad skönt det är att träna. endorfinkickar all over, mmm. jag ska definitivt fortsätta med detta. förr var jag skitduktig på träning, det var en del av mitt liv helt eknelt. rutin-sak. nu jävlar är det tillbaka till det. ceacersallad nästa! gött.

xx

svensk politik och förvaltning

japp, kanske inte låter skitkul men det läser jag from. idag. fett dyr kurslitteratur, vilket suger. annars rätt intressant. känns lite skumt att "börja" skolan igen efter en veckas festligheter och tentafrihet. btw, så har vi fått napp på en Åre stuga under nyårsveckan, woho! Fan vad mysigt det kan bli, för en "billig" (läs mindre dyr) penning dessutom. mer information om det senare. nu ska jag fixa lite kaffe, böcker, sen rulla hem och peppa med hoffmaestro music.

xxx

buena noches

ja, nu släcker vi och stänger av all teknik för idag. har haft myskväll med a + m och glott på hollywoodfruarna. Fett bra! chillpill hela dagen hemma. just ja, jag tvättade masor också. nu har vi startat ett nytt projekt: åre. vi vill till åre. puss och godnatt.



därför älskar jag er, miffon.

det är väldigt ofta kaos runt omkring mig. till och med min familj och vänner är kaos. det är alltigt hetsigt och yrt, men jag älskar det!! fan dom är som små apor i bur som vill ha mat. typ. alltid himla intensivt och vuxendampigt. mm, jag triiiiiiivs. det börjar ofta med en film och slutar med att någon somnar väldigt sent. i min säng. en helt vanlig söndagkväll. men nu är jag åter i min lägenhet, men det lär inte dröja förrän vi ses igen. puss små apor.






lyxproblem: vilka ska jag ha?



helgen som gick

hade massor av kul och mysigheter. bröllop och fest!






suddiga mobilpics, med glömde kameran hemma. det var ett fint bröllop med vita rosor och vitt siden. och fett snygga princesskusiner. grymmaste.

min oufit var lite mer osofistikerad:



from the weekend

hemma åter i mitt flickrum och bara chillar och njuter av min feta släkt och familj. fett trött! gårdagen var seg i början, men det blev skitkul sen. såklart! har legat och kollat på idol hela eftermiddagen, jag som hatar idol. men attats vad kul det är, helst när den där bruden hoppa upp i programledarens (glömt hans namn), famn och typ dör av lycka. så fel. så fel. så otroligt roligt! en och annan babe med i år också, fett kul att stirra på snygga killar. Imorse tog jag en liten prommis till D (som för övrigt såg ut som en princess igår) och hennes familj, storfrulle där. såklart - igen. massor av folk, ös, bla, bla. mysigt! ikväll kommer massa tjejkompisar över för lite söndagsmys med lite film, naturgodis och ramlösa jordgub&lime. har massvis av bilder från helgen, men de kommer upp senare under veckan. Alldels för söndagsskönt mood för att sitta här och häcka. imorgon bär det av tillbaka norrut.

xx

huvudstad

jag åker til gävle nu. sen åker jag till sthlm, sånt som händer. typ. bråttom, bråttom!


puss

nu är jag hemma, ska duscha och fixa. ha en trevlig fredagkväll vänner♥

imorgon bär det av till både gävle och sthlm. tidigt, tidigt. blir nog lite, lite sova av inatt.
xx

storhandla och fredagsfest

när jag vaknade imorse så hetsdrack jag kaffe och insåg att jag skulle möta upp A tio minuter senare. vi har varit på coop, pantat burkar, inne på friskis&svettis, träffat halva skolan i sunkiga kläder osv. vi har ätit hemmagjord ceasarsallad som för övrig blev mycket aptilig. ligger mest och jäser för stunden, vi är alldeles för lat för att göra något (som vanligt). ska hinna göra lite grejs, sen är det tentafestligheter nere på borgmästaren. kåren öppnar idag efter en längre tid som stängd. kan bli trevligt, hörs sen.

xx

jävligt oväsentligt

adrina lima har blivit tjock (gravid). hahaha, tycker fortfarande hon är babe. fett töntigt.

min nya fina kaffe-vän



ja, i längden är det drygt att brygga kaffe hundra ggr om dagen. nescafe är vidrigt, likaså frystorkade varianter. därför kom jag på att presso-kaffe ála italy vore det bästa. starkt och gott som fan. idag är jag för övrigt lat och ska kolla på trueblood hela dagen. sen kanske det blir promenad, för här skiner solen idag!

xx

want u you in my bed, next after Chanel

nr 3, la lune. underbart! jag var skeptisk till början, men nu är jag besatt.

http://4.bp.blogspot.com/__CN2Nw-OsT8/Sp5_u7Fw4AI/AAAAAAAAAG8/C6mMqorCrBM/s320/Picture+9.png

RSS 2.0