FENG SHUI ATTACK

jag fick psykbryt. har sålt mitt soffbord på mindre än en timme. shoppade upp pengarna hos återkommande mode. nu ska jag röja vidare och kassera random saker. sen ska jag träna.

killnamn?

skulle hämta ut ett paket på posten. killen i kassan tog mitt leg och började leta. tog himla lång tid och han gick fram och tillbaka. han kom till mig och sa "men det här är inte ditt leg". jo, sa jag. "det är jag på bilden??!" "men deniz är ett pojknamn???" "nej, uppenbarligen inte..?" efter våran lilla diskussion gick han med på att överlämna paketet till mig. sen tyckte han att det var jätteroligt att jag var från ett annat land för jag såg ju "sååååå svensk ut". fick en hel kexchoklad i gåva. hela situationen var väldigt konstig.

helg

fredag igen. mina helger är numera heliga. veckorna består av hets och resande. kom från grannstaden nyss och började mitt planerade pyssel tillsammans med fibes, oh fibes! tar pyssel-paus och drar till gymet en sväng.

hund igen

jag är ju värsta hund-tjejen! alla hundar älskar mig och jag älskar dom tillbaka. därför kom skorpan med malin, eftersom hon kännde min ljuva hund-kärlek på avstånd.

king of the world


JAG SKAJPADE MED ROCKET IGÅR




inget nytt hade hänt med han. chilla på bah. kommer till mig på lördag.

GRATTIS MINI-GRIS

igår fyllde mitt välskapta kusinbarn ett år. en lattjo liten hårdnackad fröken, jag följde kalaset via sociala medier eftersom jag sorgligt nog inte kunde närvara i gävlet.


p3 guld + juholt

ååååååååh vad kul. HEJA DEPORTEES! annars har jag följt juholts presskonferens på DN och om ni missat så har han avgått nu. äh, socialdemokraternas dagar är nog räknade som ett dominerande parti. har inget med juholt att göra. dom kommer nog inte bli räddade.

TJÄNARE

inledde helgen med badhus igår kväll. slog till stort och gick på relax. väl hemma kännde jag mig bäbis-trött och somnade tidigt. idag ska jag lyssna på katy perry och gå omkring naken i mitt hem. ska dammsuga också.

ser ni vem det är????

såg värsta nyheten fast-tejpad mot en kall vägg på hemvägen. det är ju min gamla polare anna ternheim!! inte nog med det så hade hon en uggla på axeln. ASCOOLT! blev så glad i hatten så jag tog med henne hem. vad jag ska göra med henne är oklart. f.ö köpte sveriges snyggaste kappa idag för jag är så himla duktig.

torsdag

klickade in på hemsidan och möttes av mig själv. läskigt!

9 to 5


jobbar på. min praktik har startat (igår) och det känns mycket trevligt med kontor, kaffe och allt vad det innebär.

nu när allting är grönt






grattis dennis



jag bröt ihop och gick vidare. men nu är uppsatsen inne med ångest, opponering och allt vad det innebar, nu har jag vetskapen om att jag minst är godkänd. det räcker för mig. tillbaka på banan och inleder helgen med jobb. har lämnat gävlet och mina fina familj och vänner. sista terminen i svallet nu och jag har en snart kandidatexamen i statsvetenskap.

söndag




bror och jag tittar på tv. bråkar om vem som ska åka och handla, det kommer bli jag som vanligt. börjar bli lat här i söder, bör åka upp till svallet snart och få ordning på livet.

INGEN ÅTERVÄNDO



C-UPPSATSEN SKICKAD!!!!!!!!!! livet börjar nu. halvkass innehållsförteckning och ofullständigt här och där, men den är INNE. ps! alla stockholsmvänner, jag impulsade till sthlm, därav hörde jag ej av mig. förlåt, men ni finns i mina hjärtan och sandra ha kul i sydamerikat. ♥

tog en paus

tog en spontanare till huvudstaden och fina demet som jag inte lekt med sedan istanbul. fick massa kärlek av henne, en hel del kultur från kulturmaggan och heta kläder från underbara urban. och en bok.

måndag

lagade middag till bror och damla. jag sitter med uppsats och dom driver med telefonförsäljare bredvid.

gott nytt år

vi anlände till någon slags herrgård en bit norr om gävle. kan vara det största huset jag någonsin övernattat i och de vackraste möbler jag rört vid. god mat, fet musik och männsikor jag kom att beundra. på morgonen åt vi frukost och samtalde om livet. det här kan jag leva på ett tag till. nu ska jag kötta uppsats.

RSS 2.0