Kryssa med bästisarna

Imorgon jobbar jag till 13, sen drar jag till sthlm för kryssning. Pinsamt eller fashionabelt? Jag tycker faktiskt det är skitkul, speciellt när hela båten är fullbokad, man bor i en lyxsvit och man är med sina älskade! Vilket drag! Den lilla svara & Loubutinsen är nedpackade. Snart kommer M & J för film-mys. Jag ska ladda upp med skitmycket choklad, jag skiter i GI.



ciao!




spikmatta

Jag älskar verkligen min (läs pappas) spikmatta! Den gör gott! Ska bege mig hemåt för att somna på den så jag får speed-energi till eftermiddagen. Det är "tjejkväll" på stan här i gävle, alla butikerna har öppet till 22 istället för obekväma 19. Det lockar må ni tro, men det går inte. Jag ska bli frisk. För övrigt känns det som jag har ett helt äpple mellan brsötet, typ mellangärdet eller vad det heter. Sjukt obehagligt. Jag som skulle leka med M & E ikväll och dricka massa rosé. Ack. ack.. Vilken svikare jag är!

xx

sjuk i mina öron och hals

Fan också! Jag hade nämligen lite ont i halsen igår. Nu när jag vaknar mitt i natten av att jag har typ dreglat ner halva mitt ansikte + kudde märker jag att det är något fel. För det första hör jag typ absolut ingenting. Jag har sjuk ont i halsen. Och svettas som en klimakterie-tant. ROLIGT! Jag kan härmed bekräfta att jag är sjuk, och bara därför ska jag äta Ben & Jerry's till frukost. Jag tillåter mig själv det. Jävla skit. Jag som ska på festligheter i helgen, måste, måte hets-kureras! Återkommer om det vänner!




XX

söndagsmorgon

Eller förmiddag, hur som helst är jag himla trött. Gårkvällen handlade om sommarkänslor och Moet var så klart med på ett hörn i baren. Ska iväg till jobbet, känns inte okej att jobba idag. Jag biter ihop, livet är surt ibland! Suttit och hinkat kaffe den senaste halvtimmen, det löser sig!

xx

coffee, Chanel and a cigarette

Ja tack! Dricker kaffe, äter kaka, drömmer om Chanel, slutar om en minut. Ska vandra till BMW'n, åka till TIME, köpa skitmycket nötter, dricka vin, köpa dumb blonde, nödvändigtvis inte i den ordningen och sen visar sig resten.



Chanel, marry me!

insidan som räknas



Cynthia Nixon och hennes flickvän Christine Marinoni planerar att gifta sig nästa sommar. Paret har varit tillsammans i sex år och har precis förlovat sig. Grattis Nixon!

ARG

Här blir man lovad arbete 7-16, kommer till arbetet och så finns det inget schema åt mig. Nej, sorry deniz, hem och sov igen. Jag har ställt in mig helt i onödan. JÄVLA GÄVLE KOMMUN JÄVLEL. Nu vet ni! Jobba aldrig kommunalt, du har inga rättigheter.

godmorgon

Tvätta, träna, laga mat, rasta hund, dammsuga.
Hej housewife!



Hey, smokers die younger!






ja, så här använder vi helst vardagen.

godmorgon

Varit ute med chihuahua, druckit kaffe, käkat mat, köpt skvaller. Nästa: sitta på balkong, läsa skvallret, lyssna på skön turkmusik, handla. Har beställt världens finaste ring. Det är tre tjejer som har ett UF-företag som skapar skitsnygga smycken. Jag beställde ringen med latinskrift. Love it!  Amours toujours, alltid kärlek.



xx

Vårruset + hets

Hjälp, idag är det mycket. Eller egentligen, som vanligt om man bortser från nattjobbet. Nu ska jag ut med Rocket, kl 13 ska jag jobba i gallerian, kl 18 ska jag möta upp tjejerna för Vårruset! Efter det blir det fika med picknik-korg och grejer, härligt. Sedan blir det nattjobb återigen kl 21. Hets. Som ni redan kanske har listat ut så kommer jag inte kunna vila innan jobbet, lycka till. Vi hörs nog imorgon vänner.



xx

söndag igen

Därför bjuder jag på muffin-humor denna soliga morgon. Åh.. Muffins...



godmorgon lördag

Åh, nu är det lördag och tiden går himla fort! Dricker kaffe med en bagel och laddar med "jai ho". Ska ta en prommis ner till royal för en medel-jympa med min favvo ledare, det var så länge sen! Efter det ska jag som sagt möta upp tjejerna nere på stan för skitsnack och fika. Idag ska en ny ralph lauren keps inhandlas, för alla bad-hairdays till och från gymet. Bror har beslagtagit min för tillfället. Det gör ingenting för svart är inte min färg, hey! En anledning till att shoppa, right? Det låter som en ypperlig plan! Kvällen bjuder förhoppningsvis på festligheter.




morgonpussar! :-)


hör och häpna

Ja så är det, Deniz ska på smester nr två om typ tre veckor. Det blir en till sistaminuten efter all deppighet. Jag måste bara iväg - igen! Jag trivs inte så bra i Sverige under denna kalla period. Vi drar igen! Härligt. SItter och spanar som bara den nu alltså, För övrigt så är jag mätt som fan och har ätit kalorier för hela veckan, vi har haft mini-kalas nämligen. Klockan är barnet och jag är berusad med min mor och far. Pinsamt, me like! Imorgon ska jag dejta mina vänninor och göra stan. Woho!



Bistro Bellman♥ - Alanya

pusspusspuss


hemgång och handling

Nu har jag arbetat klart för dagen, sitter här och käkar nötter och dricker kaffe. Trötter! Ska iväg och storhandla på eftermiddagen, bror fyller år och det innebär kalas i helgen. I like it! Ska försöka komma iväg till spinningen ikväll, vi får se om jag känner mig taggad eller ej. Måndag är det ju vårruset, måste peppa upp in shape inför det. Eller inte... Dagen till ära glider jag i BMW'n så jag är hemma på några minuter, hatar busspendlingen. Speciellt när man är pank och inte ens har råd med busskort. Vi hörs sen barnen.



pussss!

solig lill-lördag

Idag är det onsdag och med andra ord lill-lördag i by-gävle. Här i just by-gävle tycker vi då om att köpa bag-vin och dricka den, helst utomhus och röka marlboro lights, fast vi inte gör det i vanliga fall. Men istället för att utnyttja denna lill-lördag på ovanstående sätt, så arbetar jag kvällen lång. Äh, det gör ingenting, vi har festaste innegården med mysiga utemöbler på jobbet, (tack gävle kommun!)
Inatt som kanske hela Sverige vet, eller bara jag som bryr mig, kommer Matthew Williamsson kollektionen ut på nätet, och ja för fan, han heter Williamson, inte Williams. Dö H&M-smal-bruden... Dö... Jag kommer i alla fall handla för tusentals kronor för jag vill ha allt, allt, allt. Åh, jag blir kär.




puss små troll

förstår ni vad jag menar?

All den deppighet! Jag kom från paradiset tillbaka till verkligheten. Jag var omringad av min bästa vän och mor, plus massa nya kontakter som gjorde mina dagar, för att inte prata om snigel här nere! Karaoke-båt-baren med gröna ögonen, där var det action, hotellbalkongen och allt annat... Woho!

Jag ♥ turkiet, på riktigt.









söndags-pussar!



frukt, chocklad och ägg

Så långt har jag kommit idag. Lite lätt ttråkad och rastlös, precis som vanligt. Arbetslös och bara uppgiven. Allt känns mindre bra och jag tror att jag ska lyssna jävligt hög musik och störa resten av huset, för att senare ta bilen till pressbyrån och köpa massa oväsentliga och dyra Instyle & ELLE tidningar. Det låter som en ypperlig söndags-lyx-plan!





xoxo


hej jag är hemma, det är tråkigt

Vänner, vänner. Jag kan sätta fingret på en sak. Jag är deprimerad. Jag vill inte vara hemma här i Sverige. Jag menar inte att Sverige suger eller så, men turkiet är faktiskt lite bättre. En fantastisk vecka med många underbara händelser. Nu väntar häng med vännerna här så jag blir lite gladare :-)

bilder kommer sen. Puss!

RSS 2.0