fredags-städ

nej jag är inte nyvaken, bara svettig. obligatorisk fredags-städ pågår. bh-lös är jag. något ticks det där, tar alla kvinnor av sig bh när de kommer från jobbet?! är jag onormal??! en outsider. nu ska jag vika garderoben, kan ta några timmar. precis avnjutut kaffe och choklad.

så går det till hos mig


generellt gillar folk att läsa diverse lektyr som bjuds på hemma hos mig. fattar inte varför. det är alltid så, vi sitter mest tyst.

i morgon är det fredag

hej vänner. vaknade av regnet och min första känsla var njutningsfull. det vände någotsånär snabbt när jag väl pomenerade till kontoret. förvirringen kring examen och sommaren kvarstår, vill packa en väska och åka utrikes. lever på att det snart är helg. då ska jag sova dagarna till ända. dagens planer är finlunch (läs svindyr!!), gym och fika.

hej rio



gick över på en tjuvkaffe i lördags hos bästa jo och F. de har blivit med pomerian och ja, han är till och med sötare än boo. rio studsade konstant omkring och delade med sig av sin puppy-energi.

prestationsångezt?!


jag ska presentera en högst viktig rapport för väldigt inflytelserika människor om en timme på statshuset. är inte den som brukar bli nervös, men ack vad lillhjärtat slår. firar med kebablunch efteråt. powerkavajen är på.

hemmaplan

här sitter jag, trött som satan. de spelar topcats på p3 och jag tycker det låter svängigt???!! ska på kalas och ge bort ett kakfat som jag konstruerat ihop med lillhanden. ska hetsdammsuga och svida om till ny, fin klänning. ingen idé att börja känna efter.

fettmycket nu

har hundra saker i lill-hövvet. rapporter, masterstudier, utlandsresor, räkningar, tågtider osv. kl 16 tar jag ledigt fram tills imorgon bitti och hoppar på SJ som tar mig söderut tillsammans med en skvallerblaska. jag ska på konferens och skriva artikel om en högt uppsatt man.

leker med nalle


familjen

här har ni oss tre just nu. jag är nå jävulskt trött. somnade lite.

TGIF

finally är det fredag. gått himla fort vill jag påstå. räknar ned minuterna till kl 11, ska på lunchseminarium och äta som satan. lyssna också. kl 14 är det tårt-fika och avtackning av kollega. sen komma hem till bästa sambon!

jag vann


little marbles på lördag. det är tydligen grönjävligt bra live med en varm kaxighet och snillrika popmelodier. som om det inte vore nog kommer ju också don't blame the dog och lirar.


påsken




jorå, jag blev bjuden på middag påskafton till ära. hela helgen har bestått av mat plus hänga med alvira och storebror. hämtat dagis och bytt blöjor. grillat korv i hemlingby och sett filmer. har också hänt att jag joggat någon sväng i skogen. tillbaka till rutin och det är redan tisdag. najs!

BAM!


den här blazern ska bli min. jävlar.

vittnesbörd


vemodig

jag har varit kritisk och retlig i två långa dagar, inte ok! efter ett telefonsamtal och en monolog med rocky har jag bestämt mig för att vara glad, så nu är jag det. som god karma anlände ett påskägg till kontoret med kvalitetschoklad. sen är det ju hockey ikväll.

RSS 2.0