beslut

jag ska studera klart i sundsvall. jobba, tjäna deg på h&m. två år i göteborg, kirra en master. sen flyttar jag för gott från sverige. vart vet jag inte ännu.

foton



kollar old school bilder på familjedatorn. här har ni livs levande malin för ett par år sedan. jag vill bara att alla lägger märke till hennes mycket coola, franska, prettantiösa frisyr. mycket fint.

wäröp

vi har en veckas FF i villan. alla kusiner av turkisk härkomst sov här och där i huset. jag bangade gårdagens film och somnade. vaknade upp av hund-nysningar och suzan i soffan, damla och sema i engins säng. engin i pappas säng. solen skiner, vi ska på äventyr.

wörking

jag och mr t vaknade vid 9. vi har läst tidning, druckit kaffe och nu ska vi iväg på jobb. PEACE.

lilla barn

min unge kom förbi nu.

hotmejl*

From: [email protected]
To: [email protected]
Subject: IMPORTANT!
Date: Thu, 25 Aug 2011 13:30:36 +0200

How many times should I mail you in order to get an anwser?!
I want my grades from Yildiz University, I need them to continue my studies in Sweden!!

I am going to write a report regarding Yildiz University and convey Erasmus office that you no longer sould have exchanges and cooperation within the Erasmus-programme since you are not a seriouse University at all.

NOT yours sincerely.

*bifogad bild.

han kommer hem

imorgon hittar ni mig på arlanda för då hämtar jag min storebror. jävlar vad glad jag är.

soft dog


 
pratat med storebror på andra sidan jorden. morgonmyser med snäll rocky. han är extra snäll idag. vi ska nog bege oss ut i skogen strax, ja så får det bli.

hejdå

jag åker ifrån sundsvall en sväng - igen. på återseende.


lördag

alla barnen gick ut på krogen utom jag, för jag är pank. tar mig ett glas rött i tystnaden. sitter på golvet i hopp om bättre internet (grannens). letar febrilt efter kolhydrater i mitt kök. misslyckas.

känner mig cool

återupptagit mitt entourage-beroende. ser att dom också gymar på gold's gym. det gör ju jag med. känner mig lite av en kländis. typ vinny-boys nya tjej kanske. jag kommer gå till gymet igen inom kort.

hey, hey!

i gefle, åter snart i norralandet. jag blir matad, klappar bäbis var dag, jobbar ej, kör bmw i gemytliga gränder. allt är fett ok.

facebook

jag trode min var long gone. åtminstondet för en vecka sedan typ, men så fel jag hade. nån dum jävla person har tagit tillbaka den. med mina upgifter, ja. jag är sur för jag kännde mig ostressad när den var borta. nu är den alltså återställd och jag är för stolt för att ta bort den igen. vill ju inte verka osäker fjortis. jag ger helt enkelt fan i att logga in.

2011.08.14

ledig efter hetsjobb. yeahmään. slut på toalettpapper hos mig och är typ olyckligt kär. drar till farsan och gävle. peace.

DÖÖÖÖÖRÅÅÅÅÅÅ

jag ska döda myndigheter. bombhota dom, ta dom som gisslan, grilla upp alla. plus personalen på universitet som inte släpper in mig i en ful datorsal. HELVETEEEEE vad arg jag är. när jag blir rik ska jag köpa saker, sen kasta dom i soporna. jag ska vaska allt i fem dagar. cheesburgare på mcdonalds som jag ska slänga.

fred på jorden


glider på.

alla grattar mig har tydligen "namnsdag". jag heter deniz, inte denice, denise, dennis. trots det lyfter jag diplomatiskt på lill-hatten. fick detta mail av pappa:

Lilla.Bugun ism gunun herhalde ,kutlu olsun.ponny hälsarr.
tack pappa. du gjorde dagen.

entourage

är jävligt underhållande en ledig dag som denna. roligare än att uträtta ärenden som kanske bör prioriteras. annars är jag ingen serie-person alls. ari gold är snygg.

lagar paj OCH DANSAR.

hej, jag handlade vuxen saker efter jobbet. typ köttfärs, lök och annat trams. kör gourmetlagning och redan mätt efter allt ätande under tiden. lyssnar på musikguiden i p3 och dansar samtidigt. ledig imorgon, WÖÖÖÖÖRD!!

vattenlek

här var vi i gävle. lekte med skoter, båt och wakeboard. nu är jag sjuk och sur. ska läsa bok och sova, jobbdag imörga. jag har hög moral - inte den som sjukskriver mig.

halvkass

jag är flottig, uppsvälld, små-döv och halsen gör ont så in i helvette. jag är nog sjuk. jag förtränger eventuell sjukdom och drar till erikshjälpen med min hund. är 22 bast nu, hade kalas i helgen, phettkul. nu läsa tidning och inte vara sjuk.

RSS 2.0