prata högt på franska

kom hem från jobb. mia hade kirrat käk. välkomnar kvällen med att tuva matar rocky med en hel jävla cheesburgare. inte ok alltså. lyssnar musik och vet inte vad vi ska göra. för mycket fest överallt och många alternativ. i-lands.


dancinginthemoonlight












hey kids

kallt idag. hunnit med föreläsning, promenader och stan. strax ska vi ut och gå, jag och rocket. sista april imorgon, detta firas med vänner och utomhusaktivitet. innan dess ska jag hinna jobba med. måste städa, får finbesök imorgon. ikväll blir det chill, sen åka och handla på maxi. älskar att ha bil. ska tvätta min baconfrilla nu och ta bort avskavt nagellack. ciao.

my/three/of/a/kind

har varit på promenad i blåsten. rocky sover. jag sover. tillsammans lyssnar vi på folk som flyttar in i lägenheten bredvid. funderar på en och annan dusch och kanske ett glas rosé med min festman. (läs rocky)






NERD

home again. jag har nya googles och vill visa dom för er. hehe. varit och handlat på ica och nu ligger vi o chillar, jag rocket och sambo-malin from next door.

hit the road

packat ner det mesta. kirrat fm-sändaren, laddat ipod och rastat hunden. bara tanka upp bmw och glida norrut igen.

get the dog dog dog

20 mil bort hos mor & far för att hämta fula lilla chihuahua. vi återvänder till s-vall inom någon dag. vi har ätit frukost i solen och målat plankor. nu ska jag till staden med papps för att köpa långklänning.

IMPPPPPULS

nu har jag & panda spontanköpt festivalbilbijetter. dumt? nej. vin-puss till kidsen!
speciellt till m.i.a.

not so fresh. not so clean.

tänk om man kunde hälla kaffe i ögonen. så skulle jag göra det. påsar under ögon efter sen gårdag och löningslördag på h&m med barn som ska slå mammas pin-kod. men ack så överenergisk. jävligt konstigt det där. så nu sitter jag i död-tant-fåtölj och sipprar kaffe. time to hit the showerrrrrr.


en AW, tack.

afterwork allstå, malin lärde mig det, för så skriver man tydligen på twitter. chillpill hemma med en och annan drink. först duscha svettiga, äckliga fötter. pisspuss

TGIF

är det fredag idag? jag tror det. som om inte det vore nog är det pay-day! nu kaffe i vanlig ordning, sen jobba extra. inga konstigheter. smickrande där bettan! en smak av vår i s-vall.


whats up

freeridade på h&m's medarbetares sambo som vanligt. gillart. för övrigt är jag nöjd och dagen har bara rusat förbi. kvällen blir chill med paolo coelho och te. skulle behöva en fet massage och ett badkar, fast inte i den ordningen. ska kolla lite priser till istanbul nu. älskar att det fortfarannde är ljust ute! over and out, godnatt friends.

mr. bedir on a wednesday


papps. godnatt

ride on time

tiden går himla fort. ätit kina och stekt omkring. nu ska sneakersarna på och här ska joggas till fet hiphop. saknar boulognerskogen nu. sweet.

GUDMÖRGÖN

vaken, pigg på kaffe. strax promenad till postoffice to kirra pandas körkort som länge varit förlorat. solen skiner och ingen föreläsning idag. tänkte mest chilla omkring och vara ledig. jobbar extra from. imorgon till lördag. massa dagar, men mer cash till sommar, turkiet och tåg. jag röstar ja för det.

mys//kväll

tjejer här på 20 kvm, pipa, te och dela på en öl. knäppa kort, duscha i grupp och kramas. börjades med glass i blåsten och slutar här. tisdag fick genast en mycket bättre klang.


cottonmouth


min lilla mini-gris har en tunga av bomull. sakanar dig rolls!

soft rockstar

hej alla glad människor. jag kom hem från jobbet nyss, rolig dag som gått fort. nu ringde lilla panda på min dörr som vill hämta tobak. jag är hungrig, orkar inte laga. äter plommon till förbannelse och pluggar inför imorgon istället. love the hets. let your hips to the talking!

you kids behave!

nu är girlsen här i vanlig lördags-anda. kårhäng ikväll med resten, kanoners! därmellan har vi druckit illegalt på torget bland barnfamiljer, rökt genom fönster och skrattat åt duvor. pisspuss.


IHAVETWOFACES


pratat telefon hela förmiddagen. hittat död mus i skönsmon med amanda. klappat tussilagosar. nu ska jag dricka kaffe i stora staden. hejdå!

liten


oj

ja, så låter jag varje gång jag öppnar dörren till min garderob. helt totalt översvämmat och o-ordning är det minst sagt. det är skittråkigt att städa där, för det blir lika stökigt efter en dag. men nu jävlar. lyssnat 80-tals disco och dansat/städat i väntan på after-work ikväll. det ni!


sushi-fredag

hänger i skolan och lär mig saker om diamanthandel i sierra leone. dags för lunch i solen och välkomna helgen. fantastiskt och äntligen kan jag definiera mitt tillstånd som åter frisk. ikväll ska jag catcha upp med klassisar på fin-café. dom har vin.

natten är hög

i've have called you children
i have called you son
what is there to answer
if I'm the only one
morning comes in Paradise
morning comes in light
still i must obey
still i must invite

yes sir.



diehappy

bättre i hals. nu drar jag till universitet och pluggar.


small//city//love






10.19


ett litet ljus gick just upp för mig.

konsten att dricka te

hej alla. när man dricker te ska det vara stämning liksom. man kan inte bara svepa te, till skillnad från kaffe. man ska typ hänga i sängen och dricka te. gärna lyssna på morgonpasset i p3. en dag hemma med bok, kanske städa garderob om jag orkar.


en mycket bra bok.

precis läst ut pause/play av yesim bilgic. grisbra bok, rekommenderas. läs den. pronto. vi snackar fast forward med en känsla som dröjer sig kvar. bilgic är definitivt en ny favorit i samma feeling med lapidus. man har tid med vettiga saker när man har ont i halsen.


2010-04-13

jag fick tid vid 14 till en liten doktor. han var bokstavligt talat liten. fick casha ut och i utbyte mot det, så konstaterades det att jag hade vitt äckel i halsen, men ingen halsfluss. min sänka var alldeles för hög, vilket ju är asbra för nu fick jag pencilin. i sverige händer det inte så ofta, här ska vi lida in i det sista minsann. firade med att träffa fina sandra och titta på coola kids. nu ska jag inta positionen som sjuk så jag kan bli frisk. inge mer glass i sol nu.

ringa doktor vol. 2

jag ringer och ingen vill vårda mig. hoppas dom ringer upp, jag är riktigt ämlig när jag har ont i halsen. usch, tråkigt. asdålig sömn med. en liten föreläsning nu på förmiddagen. solen skiner idag med.


sickkkkkk

idag definierar jag mitt tillstånd som sjuk. jag svettas oprovocerat, har vidrigt halsont och har hunnit handlat på apoteket för över 200 spänn i kurerings-syfte. druckit te med panda och malin. nu blir det sex & the city box och soppa, varvat med alvedon. ni vanliga människor kan ju njuta av solen.


glass i sol.


lallade omkring på stan i solen. satt mest och njöt. åt b&j. sen gick vi hem och satt lite till i solen. gaaah, fifan jag är så trött. sova snart. tänk om mor var här.

i vanlig ordning

jääääävligt mycket folk, jävla trångt och jävligt roligt. hoffmaestro igår, pepp som få. idag är vi lite tröttare. hamnade av någon anledning längst fram, som vanligt. jag har ont i min kropp. värt det. min mobil försvann, jag blev ledsen, sen hittades den. lite mer trasig än innan.


name the fish

kom hem från jobbet, solen sken och malin kirrade käk.
nu chill, sen dusch, sen vin, pipa och hoffe!!!!!!!!

godmorgon lördag, lördag!

vi vaknade. igår kväll blev det pubhäng någon timme innan sova.
jobba lite extra ett par timmar, sen sushi med älskligs-malin sen HOFFMAESTRO ikväll.
åh så bra.


pisspüss

lira xbox med bästa brow är kul. i pausen snickrade vi och jag stod för underhållningen med bob dylan sång, tills jag fick stryk. han gillar jay-z.

TGIF

i skolan, inte åstadkommit mycket. alls. sitter och stirrar på fina, vita apple-datorer i journalisternas hus och inser återigen att mac är bättre än pc. varför får journalisterna alltid det fina? töntar. jag drar hem och diskar istället, ful-väder i stan idag. önskar jag låg på en beach med värsta bermuda-tan. hellyes!!

hello friend

jag är hemkommen. jobbat lite extra idag. dusch och nötter ska fixas. imorgon blir det heldags-plugg. en och annan fredags-fika på stan ska jag också hinna med. puss och godnatt.


HOPPAS NI DÖR

helvettesnatten. jag skulle till b för att lämna bok, glömde nyckeln i samma veva som jag smällde i gen dörrjäveln. och min dörrjävel låser sig själv, precis som alla andra 80 dörrarjävlar här på köpmangatan. JÄVLA SKIT. ringer jouren, dom vill 1500 spänn för att öppna dörrjävel till min egen jävla lägenhetsjävel. jag sov hos betti. ringer vanliga öppna-dörr-killen kl 7. han var på möte till 9. jag började jobba halv 10. cashade ut 500 spänn och stressade ihjäl mig. så nu hoppas jag innerligt att jihad jane eller någon annan rationell människa DÖDAR STUBO och hela jävla eliten som jobbar där. jag ska flytta. tack.

märklig post.

svettig efter träning, hämtade posten, skittråkigt som vanligt. med det är alltid en upplevelse. massa jävla ellos-rea grejer, har aldrig beställt något därifrån ens? någon snäll människa från thailand har skickat ett trevligt tygmärke, föreställande någon slags vodoo-avatar-människa. fattar ingenting, men det var ju omtänksamt. hehe, läskigt. teckning från fadderkid med. tack världen. hittade min badrumsmatta nere vid brevlådorna, äntligen! nu ska ja till betti.


travelling

jag och mor vill resa till solen. egypten kanske? känns dock som om det är ganska korrupt där, typ dö om du har shorts på dig. fördommar, man tar väl seden dit man kommer, right? fin kultur och intressant historia har dom ju. och typ 30 grader varmt. känns som om det räcker. annars då? jag pluggar fredsprocesser i världen, snart hem.

så klart

föreläsningen inställd. drar iväg till biblioteket och pluggar hela dagen istället. måste skärpa mig med läsningen, har börjat läsa pockets istället för kurslitteratur. det har jag inte tid med egentligen. det är ju så fantastiskt trevligt. annars blir det träning ikväll. have fun.

weekend. nothing changes but the name.


fy fan för vinter

jag orkar inge mer kyla, snö och mörker nu. kommit in från promenad och visst snöar det ute. snälla modernatur, vi är inne i april liksom. äckligt med snö och känns inte aktuellt med vinerjacka och frysa. idag drar jag hem till mitt igen. lite föreläsningar, lite jobb, lite hoffmaestro. men innan dess lite nöje.

välkommen till familjen

äntligen. nya fina canon eos är mitt nya substitut, min boytoy, mitt gear, min gadget. stått och vägt mellan olika modeller, men igår kom jag till skott. finally. galet roligt igår kväll hade vi med. en hemmafest och en utgång. kärt återseende med grundskole-människorna. nu ska jag shoppa bort söndagen. 
 

södermarken

chillar hos suz och fixar hår, diskar och lyssnar finmusik. nina simone och winnerbäck, fin kombo. haft ypperlig dag med mjukglass i solen med pappa och bror. kollat på kameror och ätit fruktsallad. ikväll kommer det folk över till hit. kan bli trevligt. och ett eller två glas vin. nu luktar det bedhead i hela rummet, love it! pussis

finis




fick in finaste långklänningen i veckan. tidlös, axelvaddar och silverdrag i bak.
divided, 198 spänn, sitter fantastiskt och är skitsnygg.


tvätta smutsig bil

handlat med pappa, tvättar bmw med brow just nu. jag har en godispaus så länge. ikväll ska jag träffa friends och njuta av sällskapet. bara chillat i pappas oldschool adidas-dress som är gul(!) lyssnat på skitdryg låt hela morgonen, som jag bara inte kan sluta lyssna på. konstigt det där.


roligt

jag har blivit lurad tre gånger idag och gått på två av dom. aprilskämt är taskiga. kom hem nu från lunch med kära vänner på stan. hunnit med möte och en lättnadskänsla har rusat igenom min kropp. nu ska jag hetsdiska, packa ryggsäck och dra. rekomenderar MGMT's nya platta med. lyssna. puss.


i got a thing for rings.

beroende. en last. allt började med att jag befann mig på marknad utanför mitt hus i turkiet, förra sommaren. bland alla tesorter och handknutna mattor så fanns ett bord med hundratals ringar, för typ 5 spänn styck. fantastiskt! de flesta mina ringar är därifrån. igår köpte jag två nya efter jobbet i gallerian. vi känner oss som en enda stor familj. harry winston diamantringen är alltid på. more is more! annars, nyvaknad, nydrömmen med fantastiska drömmar. dusch, kaffe, möte. plugg.


RSS 2.0