måndag

hej här sitter jag och hetsförbereder innan skolan med en kopp kaffe. MÅSTE tänka positivt. funderar på en PW i den svinkalla luften, antagligen blir det så. efter plugget ska jag jobba här! ska bli excitiiiing. 

på varsin sida

här ligger dom små liven, matkoma efter morgonens frukost. avlöste cattis som besökte mig till en bror igår. trevlig helg må jag säga. nu kör vi en götgatsbacken in mot city. PUSS

HEJSAN

här sitter jag och vårdar min finne på hakan den är så *söt*. jag trodde jag började plugget 10 idag. men nej 11. vem börjar kl 11? sjukt konstig tid. när ska man äta lunch liksom? har precis ätit frukost!! bör söka praktikplats men jag gör det inte. tänker väl att det kommer lösa sig. ikväll kommer cattis på visit. KUL! tänker mig att hon kan med med rocket. kommer på att de hatar varandra, så det går inte :'))) HÖRRNI i april åker jag och min homie leyla can till malaga. solar.

blev arbete istället

inge tvätt och inge second hand. åker och jobbar så samhället går runt. ha en solig, ledig lördag DÅ.

lördag

tog en sväng på gymet och det blev ännu mer påtagligt att jag är sveriges värsta form. så kan det inte vara. därför gör vi gym återigen till en vana. måste orka duscha, men fastnade svettig i soffan. idag ska jag tvätta och gå secondhand. 

inte hemma

nej hörrni. stockholm känns FORTFARANDE inte som hemma. VARFÖR. jag vill bo i en lada och inte ha tillgång till tunnelbana. 

tentaRrRr just nu

ja hörrni, inte mycket jag fattade av den här tentan. jag skriver som ridgeway säger och citerar. han får stå för mina svar helt enkelt. smart snubbe det där. koncentrationen på topp. heheheee

RSS 2.0