tisdag morgon

haft världens bästa helg. träffat underbara människor jag inte sett på länge och allmänt njutit. varit på ett av de vackraste bröllopen i gävle. massa fina kort finns som jag ska dela med mig av sen. jag har betämt mig för att vara nöjd även om allt inte vara för evigt. sitter i stökig lägenhet och glor mest nu. vet inte vart jag ska börja. måste planera lite dagar, printa scheman och get back to reallity. i alla fall för ett litet tag!

nollningstorsdag

helt vanlig torsdag på köpmangatan. vi är back on track och redo att leverera.

she sank it with a drink.


ungefär såhär trött

nu ska jag på möte. det är kallt ute. jag har ingen inspiration för kläder... bör köpa mig en ELLE så fort jag får cäsh.

dra åt helvettet

mitthem, stubo och sundsvall kan ta sig i röven. JAG HATAR ER och era jävla apdörrar som låser sig själva. FAN TA ER, ERA JÄVLA AS. nu känns det lite bättre. nej det gör det inte. JÄVLA GRISFÅR. HOPPAS NI DÖÖÖÖÖR!!! och hoppas jag blir polisanmäld på det här.

FÖR IM DOING CUPCAKES

yes, nu kör vi så det ryker. hunnit med jobb, gym, promenad, telefonsamtal. hetsen fortsätter. lite tung hiphop som gör mig sällskap kvällen till ära och min nya, dyra elle macpehrson bra. eller, jag hittade den intryckt i garderoben. direkt från new york. ja!

17.38

jag somnade närmare 4 i natt, detta utmärker sig i en skepnad av feber och klimakteriet-känslor. men det gör inget, för jag ska få finbesök i veckan av en fin vän från ett annat land. igår var det barnbidrag vilket innebär att jag har jobbat på ett dagis de senaste dagarna. visst, vissa kids är ju charmiga men efter en helg tar jag mig rätten att klaga. sometimes när jag sitter och kissar på jobbet, så sneglar jag upp på en liten lapp som säger åt mig att vara glad. då känns det genast mycket bättre. hehe. nu är det nog dags för dagens första intag av mat och dryck.


härm-apa.

har jobbat heldag från att vara ledig i typ 5 veckor. känns sådär, men skitkul att vara tillbaka med mitt underbara crew igen. mycket fint i butiken. dagen har gått himla fort! fikade med svallis tjejer igår, också det mycket trevligt. jobba hel helg blir min framtid i några dagar. ska klämma in ett och annat kalas där i mellan. nu fet dusch och ett glas vitt.


GEWINNER

got back from the gym. det känns som om jag dog lite på kuppen. har inte tränat på för lång tid nu och det känns vänner. men nu är är allting himla skönt igen. nu duscha bort svett och dansa till tommy-gun, sen kolla lite 2-hand butiker här i soliga s-vall. sounds like an idea.

welcome home

jag kom hem till en fet jävla hög av post. inge rolig post. alls. men så såg jag lite små lappar och minnen, blev lite nöjd. vinglasen som tuva och jag så fint festade loss på denna eftermiddag innan tågets avgång, för länge sedan, i början av sommaren stod duktigt kvar i diskhon. jobb på schemat några dagar. nu bör jag lägga känslorna på hyllan så att jag kan förmå mig själv att sköta min vardag. innan dess rehab med städning, träning, böcker och promenader.


k.ö.k



ett, två, tre.

solen skiner och håret är rent med dylan i bakgrunden - kan inte bli bättre än såhär. sitter med avslagen loka och ser över mitt liv. känn på den feta meningen. funderar på att börja på slash self biography. jag läser alldeles för mycket dessa lediga dagar. blir nästan ett osocialt fenomen av situationen. kanske dra och hälsa på pappsen eller ta en walk i boulognern med rocketboy. så mycket möjligheter. tagit mors bmw medan hon glassar runt i medelhavet med. puss & puss

are you a bird?

Du tycks längta efter förändring, samtidigt som du inte kan säga vad du egentligen söker.

butiken stänger

den 25 börjar allt. jag har några dagar på mig att göra något wild and crazy. ja mina vänner, fortfarande aningen rastlös. kvällen spenderas i traditionsenlig söndags-anda med maria i stor soffa med hårig hund och tv.

yillar sonra

nu städar jag mest omkring och har varvat med stekning i solen. sitter febrilt och letar flygstolar ner till istanbul - mitt newyork. blir så fort rastlös om jag inte rör mig omkring. jag har insett att jag trivs mer när jag inte är på hemmaplan, märkligt. men idag är det fredag och hoppas det blir något trevligt uppstyrt mot kvällen. först bjuder jag på lite luffarbilder.





Kim Mias förspel till ett gästspel på ett silikoninlägg.

"Tugga biffen" är vad högtalarna sjunger.

Ikväll har vi kalas för Deniz Zeliha Bedir 14 år! Då leker man med Rocky, tittar på Cattis enarmade dans, imiterar alla andra, drar ner push-up:en och känner sig lite tantigt sexig. Tanter är superb.

Jag vet inte vad Deniz vill att jag ska skriva.

Öptum domuz i plural. I see.. jews in sri lanka.



























































Recep Ivedik <3

vara en pojke

idag vill jag vara en man. en man med långt hår. trasiga true religions, dr martens, svarta carrera brillor och en stickad mormors tröja. min inspiration kom från justin b.


what would jamie do?

hängt omkring mest hela dagen. köpt en ny ipod till damla, eftersom hennes blev tjuvad i amsterdam av någon dum jävel. mor sitter och snackar om hennes flygresa imorgon bitti som gör mig avundsjuk. imorgon blir det fucking jävla regn-tom. nu svär jag och så får det bli. men vi ska smygis fira mig imorgon kväll. och jag har en ny förstärkare till min musik. nu kan jag pumpa. ska hitta snyggaste second-hand klänningen imorgon också, jag ska ju på bröllop. coolt. nu: somna till bon iver i mammas hästens och rockys kram.

drömmen om paris





nu inser jag hur fantastiskt det faktiskt var.

the festival

was skitrolig. regnigt, jävligt och härligt. nu firar vi min b-day hemma hos mor & far. imorgon drar jag och broder till stockholm för att slösa massa pengar. det låter som ett bra tidsfördriv.

RSS 2.0