fuck

jag somnade. på min brillor. nu är dom trasiga och jag är jävligt sur.

söndag

jag är trött, ögonen svider, livet har upplevts stressigt. vek kläder på jobbet och kom på att jag har en opponering imorgon kl 8.00 på uni. jag har inte läst uppsatsen jag ska opponera. nu ska jag sova.

saknar dom här två ikväll.


godnatt

jag delar med mig!!!!! skrivit all text och musik själv.

fånga duvan

jag kom hem och upptäckte mer fågelbajs i mitt sekelskiftes-trapphus. (har upptäckt tidigare, men ignorerat). sannorlikheten att det bor fåglar där är ju inte jättestor. skulle ut ur lägenheten för att gå på möte. upptäcker stackars duva på fin antik lampa på våning tre. duv-jagandet resulterade i förseningar. vad gör man inte för de små liven. nu är duva fri med de andra duvorna. vad är det med mig och duvor? inte första gången de dyker upp i mitt hem.

citat två

random person in istiklal cad: "it's so unexpected. it is so laid back and bohemic, but at the same time it offers you everything you want, anytime. it's one of the most beautiful cities i've been to. definetly."

GRATTIS MALLAN

malin fyller 22 år idag. det ska firas!

fire away!!

jag kan också kamma håret och se duktig ut. nu ska jag på möte och kicka some ass.

tillfreds

jag är väldigt trött och har hundra saker att göra denna vecka. tvingar mig själv att läsa bok några minuter innan sömn. haft mycket trevlig helg med familj och vänner. hunnit med tre städer på två dagar, hetspoäng till mig!

at moms

vaknade upp i hästens nu fular jag och sema med vår mor. hon är allas mamma. nu ska jag till uppsala och de andra kirrar festen.

på tåg. i skog.

fest på tåget med flo-rida. jag vill vara mer som han. surfar på telia. telia som jag ska döda när jag nått fram till gävle. farsgubben fyller 50 bast. som sagt, förfest på tåget.

plus

bort med det gamla, in med tv3 på svt. nu har jag upptäckt plus. här har man gjort sig av med sverker och fått in någon dum trio från tidigare halvhjärtade svenne-dokumentärer från diverse kommersiella kanaler där typ martin timell jagar små-tjuvar som fuskbygger. hela programet startar med en familjen-låt, allt klingar fel. hur kan man välja att sänka ett så starkt varumärke som plus med en dålig stockholmsprodukt? tjatigt, det trion gör på en timma på sina flashiga lattehak, avverkade sverker på en kvart. och discomusiken i bakgrunden?!? fan sverker.

dagens

• vakna.
• kaffe och allt vad det innebär.
• hoja till uni.
• plugga på uni.
♥ pepptalk med d i telefonen.
• flamsa, få inget gjort.
• skärpa sig som fan.
• få saker gjort.
• hemgång vid 17.
• ångest över c-uppsats.
• släpa mig själv till gym.
• äta lax.
• skratta.
• läsa bok.
• sova.

citat ett

en god vän: jag åkte till newyork och blev rastlös dag fyra. det finns ingen stad som erbjuder så mycket kärlek som istanbul.

hej

i sweden med malin och lyssnar på något som klingar falskt. så vi jobbar här, påminner om 90-tal. tacka vetja radyo fenomen. hästar är fina i duschen. btw är min bror på besök, återkommer med mer info. (nu styrde m upp musikfan.)

"hem"

flyplatsen. oklart var jag egentligen kommer ifrån men jag ska till sveriget nu. blandade känslor och svettiga armhålor.

turkfrulle


det blir sena nätter, därav sena morgnar. ytterligare en gränd, tänk er en studiolägenhet med massa katter i hörnen. dricka kaffe innan dagens smultronställen. ska investera i billig konst idag.

@ cihangir


sitter på istanbuls kanske mysigaste gata och njuter av kvällen med te. ikväll har jag släpat systemkamera och strosat längs istiklal. arbetar på ett nytt istanbul-projekt. ovan är suddiga photoboot-pics från right now.

dag fyra

jag har hunnit massor. men tanken på att jag ska hem i veckan oroar mig. älskar staden.

ISTANBUL

hej alla, saknar storstaden så jag åker till istanbul ett tag. impuls när den är som värst. (läs bäst.) på återseende vänner.

RSS 2.0