new years

ikväll blir det massa käk hemma hos pappa med massa folk. därefter väntar fet villa-fest med vänner. blir säkert trevligt. nu ska jag dressa mig i spetsklänning aftonen till ära. köpte ny chanel doft idag med, loveley.

gott nytt år alla vänner.

äntligen

nu är jag ledig två hela dagar i rad! ska ta älsklingsbussen till stan, ja jag har saknat den. ska kolla in rean som jag inte hunnit med ännu. har spanat in lite smycken som jag vill ha. gårdagen spenderades med massor av bakning till ikväll. återkommer om planerna, men det kommer att bli stort. var på seconhand med mor och hittade massor av fint med. åh.



vet ni vad jag vill?

jag vill till indien eller sri lanka eller något exotiskt ställe. leka yoga i soluppgången, ha på mig avklippta levis-shorts, vara skitbrun och blond. askallt ute, 19 grader visar termometern. fyfan vad vidrigt. börjar jobba 7 imorgon, jättekul. bjuder på en sommarbild i kylan. nu blir det somna till niko-kick tillsammans med the kooks.


ÅH laleh!

underbara laleh. hon kommer till s-vall!!


hej hej hallå

drinkar, musik och bra vänner. det var gårdagen det. askul! idag är det soffläge illamående och yrsel. mår antagligen som man förtjänar i guess. var ute i valbo med mor tidigare, köpte ett par skitsnygga ankelboots. finally! för övrigt är det vinterviken på tv, me like it.


bugün seni özilyorum

tänker på min fina sema. en av mina kusiner (läs syskon.) bilden lånad av jessica som också är i mitt fina istanbul och filosoferar på rokoko-caféer, läser ur antika böcker med starbucks-kaffe och festar på fetaste haken. village, solidaritet och allt vad det heter kan slänga sig i väggen.


hey hey girl!

puss rocky. nu har han mun-sanerats och luktar inte längre äcklighund i käften. vi kan numera hålla en konversation utan att jag dör. vi kan också pussas. finafina små tänder. mitt lilla håriga barn.


party at grannen

hoho. bitter och sur som fan. min granne festar och han gör det högt. jag hör billiga din-sko stiletter i golvet med en touch av housemusik. allt kombinerat med cider-fniss som hörs genom taket. jag försöker koppla av med the clash. går sådär.

men ack kära vänner, missunna ej!
karma is a bitch.
imorgon är det lördag.
på söndag är jag ledig.
läs mellan raderna.
grannjävel.



d.ö.d

hej vänner. jag är trött som fan. vet inte om det är för att jag jobbar eller om jag är på väg att bli jävligt sjuk. börja 7 i morse, lika så imorgon. tillbaka och jobba kvällen från 16. härligt liv! alla vänner festade på juldagen utom deniz för hon var en fis. jag får nöja mig med waynes. mycket hängande där med sussipussi senaste dagarna. annars har jag legat hemma och kollat sopranos♥ hela eftermiddagen. skitbra! nu blir det dusch innan jobb igen.


optimisten

slut som fan. jobbat sen tidigt.
jobbar imorgon.
jobbar i övermorgon.
jobbar lördag.

ja, ni fattar. idag var jag på salong, betalade 2500 och blev snygg.
nu: nötter och ramlösa. och simpsons.
godnatt.

name the pet

ledig dag idag. har spenderats med caféfrukost och trevligt sällskap. kollat in smygrean som börjat på stan, det kommer antagligen bli hysteriskt under mellandagarna. provat fina blusar som jag vill ha. men ack så fattig jag är. kom nyss hem från statsbibliotek och lånade böcker. dom luktar antikt och gott. kärlek med böcker. ikväll ska mor och jag hälsa på en vän med en hund.

beslutsångest!

ska jag, eller ska jag inte?
hoho.
jag bör sova
istället kedjeglor jag californication och drömmer om bilar.
saknar gris.

hard workwork

jobbar till 4. efter det blir det bibliotek, plugg, promenad och solning. have a nice day vänner.

smokers die younger!!

ohyezzz

snö-promenad med liten hund

hej all kids, har varit ute i jättestor skog med jättemycket snö tillsammans med en liten hund. vad vitsig jag är! muse och genesis i lurarna och tankarna på sommar, sol och värme. får göra det bästa av vintern och typ inbilla sig brun och snygg, ohyes.


with some help from my friends

pappa lagar maten, damla ligger i sängen och jag tittar shrek och lyssnar the kooks. ikväll finns det mycket alternativ, fest, chill, guitar hero, plugga, ensam, inte ensam. svåra beslut, jag hatar att prioritera saker och ting. jag vill göra allt. fast är himla trött. ikväll hämtar c mig för waynes fika i alla fall, det är klart. hittade ingen päls idag heller, men det blev andra secondhand fynd. hittade en vintage Dior blus. fett coolt att hitta det på erikshjälpen, eller ovanligt. japp, jag är nöjd.




konsten att förtränga saker

jag är skitbra på att skjuta upp, glömma och förtränga. lite min grej det där. så nu har jag tagit tag i mitt new life - igen. vad det innebär vet jag inte riktigt än, men det löser sig väl en dag. jag får väl en upplysning av jesus. nu ska jag ta på mig gåsen som inte är min och promenera i skitkallt sverige. erikshjälpen har öppet idag, det är ju lördag. tänkte ta en tripp och leta efter död-tant-pälsjacka. har ju inte hittat den ultimata än.


this is how it goes in sthlm-stad.





random-ilicious.

solig fredag

sitter hemma hos mor med d & s. värsta storbråket har vi haft också. eller jag är mest opartisk, det är syskonen som bråkar om vem som är snyggast. men dom älskar varandra ändå. dom är sjuka. solen skiner dagen till ära och vi är på väg till SATS för träning. jag vill ha förändring, sällan jag. det kryper i mitt skin.


åh lindsay.

säger godnatt från mig och damla med en överraskande lindsay.
satan vad snyggt!


och damla hämtade en deniz.

när jag var framme stod älsklings d redo med hund och bil och hämtade mig. vi chillar mest hemma nu, svinkallt ute. inte ens dunjackan fungerar. kollade in hennes nya tatuering som är skitsnygg och felstavad. jag dog. hon märkte det inte förrän nu när jag läste. lite lustigt. nu blir det dusch, te och skitsnack med favvisarna.


i'm restless

därför bestämmer jag mig för kort och hurtig morgonpromenad. tänk om man kunde vara in shape och snygg.

rocky påväg till jobbet.

japp, han är working-man min lilla pojke. själv har jag vaknat med gammal gubbrock, kaffe och DN. det låter som en bra dag. nu ska jag packa, städa och sånt tråkigt som hör till att lämna en stad.


you can have whatever you like

det är kul att göra playlists åt folk som uppskattar det.
tillsammans knåpade vi ihop den här.
insåg att vi vill vara i new york med fetaste bilen och fetaste högtalarna.
off i go
/malin

mata mig

jag är skithungrig och nykommen från skola. därför drar jag och grann-malin till favorit-evolet och äter världens bästa pasta. ingen idé att börja laga mat, finns inte ens pasta hemma. puss

morra like chi-wawa

hejdå



det femte berget

om du har ett förflutet som plågar dig, lämna det bakom dig!
tänk ut en ny historia för ditt liv och tro på den.
koncentrerar dig bara på de stunder då du uppnådde det du vill
och den kraften kommer att hjälpa dig få det du vill
- pappa coelho

att kolla igenom lilla blogg.

nu sitter jag sentimentalt och kollar igenom bloggen och sommaren, flytten, resorna och bilderna. shit vad mycket man hinner med och saker som man glömmer.
sommar med rocky.♥


hej alla

idag snöar det massor. humöret är lite ledsen, tur att jag har världens bästa kompis-elit. saker och ting går över, bara att rycka upp sig. kör jullov lite tidigare än väntat, drar redan på torsdag hem till familj. ska bli himla skönt. sen jobba under jul och mellandagarna, ännu bättre. have a nice day!

and now it's too late

jag vill ha dom. sen tänkte jag för länge på saken. nu är jag skitsur över att de är slut och äter glass till frukost. det känns lite bättre...


smycken är de nya


godmorgon kids

nu är jag vaken, missat tvättiden, täppt i näsan och allmänt less. drömde att jag sket i en tenta (!) det är måndag. ge mig tillbaka min livsinspiration. lite kaffe så löser sig nog allt. skola på eftermiddagen, så himla typiskt. varför inte börja som vanligt folk på morgonen eller åtminstone på förmiddagen?


gull

Troll är ett samlingsnamn på människolika varelser i nordisk folktro och fornnordisk mytologi. Trollen kunde variera högst avsevärt både i storlek, utseende och lynne. Ibland sades trollen vara mycket lika människor och ibland totalt väsenskilda.

här har ni henne. var så goda.


söndag

vaknade lite för tidigt så jag lyssnade ljudbok hela morgonen. insåg sen att jag somnat och missat hela poägen med bok där. gårdagen var askul med dans och white russian's. började i korridoren, slutade i korridoren. mycket folk på kåren, det var ju trevlans. min tandkräm är slut för övrigt så jag har ännu mera anledning att lämna lägenheten. alltså slow-kvällspromenad, bästa rehaben. måste sluta leka hippie och ligga på golvet till abstrak musik och rökelser. shape up!


nu är det dags för fest, people

//malin

fly like a lördag

lördag kommer och går lika fort. vaknade, promenerade i solen, kom hem. gjorde ingenting, handlade, lagade mat och blev övertalad om bartömning på kåren. shots och drinkar för typ 9 spänn. känns skitkonstigt och sunkigt. we like. nu tar jag på min mina dyraste kläder och drar till sunkigaste kåren.

i love

tittar på buddah när han dansar med mina smycken. funderar på ett glas rosé med guitarhero. finfint det!

laughging at god without make-up.

här sitter jag och lyssnar på jet. läser rocky i min obäddade säng. läget är skitstökigt men sitationen luktar gott för jag har duschat dagen till ära.


fredag

vaken, kaffedrucken. härnäst ska jag vandra till skolan för att fixa bartömningsbiljetter. det är stor efterfrågan på alkohol i den här staden så det är typ först till kvarn. ska plugga och läsa roliga politik böcker sen. har börjat ny kurs med snygga utbytesstudenter därbland en fransman som heter ett fint hamn i stil med yves saint lurent. typ. idag pussar fin-mia alla mina läsar-barn. peddo.


this is how good it can be

igår var jag i birsta med vänner. spontanitet när den är som bäst! vi käkade asgod mat, fönster-shoppade fina kläder. har varit lite frånvarande pga tentaplugg och ångest, men nu är jag tillbaka, tentafri och ångestfri!
kvällen bjuder på cheescake och annat smarrigt, för att sen kolla på mammas pojkar. måste ju se vad bobbi och hans morsa är up to today.
some pics from yesterday






gumuuruuurun

godmorgon alla barn. idag är det tenta, känns sådär va. fyfan, detta måste ju vara det värsta som finns alltså. all kunskap sätts på prov. sen ska jag på secondhand och köpa något riktigt onödigt. typ en fet vikad tröja.


AAAAAAAAAAAHHHHHH!!!!!!!!!!!!!

ysl + kate moss. måste jag säga mer?




MEN!

inte det minsta trött någonstans idag. går på speed. kan likabra studera lite mer. som om det inte vore nog.

i don't love tenta

mycket riktigt, tentan intar sig och det går längre inte att förtränga skiten. nyss hemkommen från skoldag, ska rulla ner på stan med mitt ilande ben (jo, det är sant!) och handla lite saker till ceasar-sallad. favorit! kanske slänger med en och annan B&J också. ska verkligen försöka träna ikväll, om det blir spinning till grym musik eller joggning i dåligt väder runt en sjö får humöret bestämma. photo location: school-cafe. istället för att läsa bok knäpper vi kort. och tror gärna att vi är lite bättre än alla andra. puss alla fina barn.



pyssla

jag fixade snygga fotografier på snygga brudar idag. därmellan satt vi på hemtrevliga sandys. drog till favvo-loppis köpt ramar. satt hemma i mörkret, lyssnade på turkisk musik till goda rökselser och hamrade ihop två tavlor. roligt! nu ska jag duscha, peppa och dra på gubb-fest med småtjejer. fett snygga skejt-killar i stan btw! det har byggts en fet snowboardbacke mitt på torget, tävlingar hela helgen till pumpande pitbull-musik. mums.





i am a leo-pig.



sverige"demokraterna"

fett kul! jag stör mig egentligen inte sådär fruktansvärt mycket på dom, rätt underhållande när Sveriges journalistkår triggar oss mortals och skapar kalabalik. manifestation kl 12 på torget mot dom jävlarna. alltså inte journalisterna. känns ju sjukt att inte delta. Sverigedemokraterna utnyttjar människors bekymmer och besvikelser i vardagen. ”Låt Sverige förbli Sverige”.

kära kära kära SD, vi har fet anledning att känna stolthet över swe, men det sverige extremhögern vill till har aldrig funnits! Sverige är inte, och har aldrig varit, ett inskränkt främlingsfientligt land som ängsligt vaktar sig självt. tvärtom är vi fan stolta över vår öppenhet och vårt engagemang i andra. Vi är stolta över att vår röst i världen förtjänar att lyssnas till. zlatan är lika svensk som kungen. jag är lika kines som min granne. fuckuuuuu.

tonite is the night to let it go.

hehe, ja min blogg har blivit lite lidande den sista tiden. lite tråkigt tycker jag, men det är så himla mycket att göra hela tiden. blir bara lång, tråkiga inlägg då. det suger ju. hur som helst, fredagen bjöd fint på studier och fika. imorgon är det fullspäckat igen med plugg och festligheter. nu har jag målat naglar i chanel, kletat lancome i mitt ansikte och parfymerat mig med victor & rolf. nu ska jag ligga och njuta av att jag inte luktar svett. lugnt och chill ikväll. puss


don't change the subject

trött dag idag! har café-surfat hela dagen mellan waynes och evolet. nu lagar vi vegetariska basilikabiffar och ikväll blir det glögg och kaka. tentaångesten intar sig i vanlig ordning, det suger. inte så mycket mer att säga.


lilla lördagen

onsdag idag. kommit hem från universitet med goda tenta-nyheter. det lönar sig att studera! lagar pasta nu, men misströsta inte. pasta med massa tillbehör kan vara gott! ska findricka vin och lyssna på bra musik ikväll, rätt lugnt med andra ord. lilla mia ligger som en peddo-boll i min säng och ser allmänt livsnjutig ut.


vegetariska biffar är gott.

har ätit veggokäk, som såklart är skitgott som vanligt. men den här gången blev det "biffar" med tomat och ost. bättre än pizza. jag har funnit nytt kärlekskäk. tänt ljus och dör. nu ligger det 2 personer i min lilla lägenhet som också dör av såsighet. jag ska fixa mig inför kvällens hockeymatch, timrå - brynäs. åh, klart man hejar på hemmalaget, b! på med dunjacka, ladda kaffe och rulla till bussen.


"godmorgon"

haha, vi åstadkommer inte mycket här i lyan. nyvakna och jävliga. men solen skiner och vi ska ut i staden i alla fall. kanske upp på ett och annat berg med kaffe i handen. ikväll blire hockey! coolt.


puss alla kids.

RSS 2.0